Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 320i coupe vs. škoda octavia I. combi1.9TDi chip (170ps)
-
- Kontaktovat uživatele:
nemyslim co koupi ale stál sem na parkovišti a mam dvřích nálepku Škoda octavia 1.9TDi combi a udělaný sestřely a frajer co vybírá za parkování se mě ptal kolik mam koní, tak já že 150 a on: to bych si tě dal, pak z něho vylezlo že má koktávku 1.9 s chipem a 170koňma. ani nechtěl abych mu to zaplatil prej abych měl na naftu,debil. Benzín rlz. takže dal bych ho nebo on mě?
Pokud tam má opravdu 170Ps, tak je ten motor prechipovanej a dlouho mu sloužit nebude, nicméně dokud bude, tak na rozjezd by Tě asi dal, ale ve vyšších otáčkách (nad 3tis) jde Tdi do kopru, takže tam by se situace obrátila. Čili na rozjezd na krátkou vzdálenost by asi ujel, na delší trasu (dálnice) bys ujel Ty... Taky samo záleží, jak umí jezdit (jesli jeho umění spočívá v hrabání na místě, nebo slušným odpichu)
-
- Kontaktovat uživatele:
prase007 píše:jde vůbec 1.9 tdi chipnout na 170k ?
pouze cipem asi ne to by musel mit 96kw a pak jde cipem dostat 160ps a 400nm!!!viz http://www.m-t-e.de/tuning/ tam maji i 220 i 400ps ale to je upraveno vse od motoru po turba atd
Takze pokud by mel i 150 ps tak by si te dal jak nic ma o kupu vetsi tocak a toci min takze pouzitelny rozsah je lepsi nez na benzinu.tobe to zabere tak ve 4 a mas jen 2500 pri zatahu kdezto on jde od 1000 do tech 5 furt stejnej tocak.tak nevim nevim.
ale takovym lidem rikam rovinkari!!!!!!!Umeji nadupat auto a machrujou ale jen rovne sprint atd.ale at jdou na okruh nebo kopec tam jim da bawco naprdel ze by mu nepomohlo ani 200koni

tak mu rekni ze na rovine nezavodis ale ze zatacky si davas

to vyvali hned za druhou zatackou Octavista

A jinak drzim palce.

dali_b píše:1.9TDI 96kw se na 125kw chipuje, např. Cimbu. A sprint s nim radši nezkoušej. Bohužel jsem z oblasti kde jsou dva garážový úpravci TDI a od aut který jim prošly rukama dostanu na pr..l, kdykoli to zkusim. E36 325i. A nejsem zrovna lama.
Tak pokud nejsi lama, tak máš minimálně 30koní chcíplejch... Jinak ty Tdi se ve vyšších otáčkách nechytají a težce slábnou...
-
- Kontaktovat uživatele:
dali_b píše:1.9TDI 96kw se na 125kw chipuje, např. Cimbu. A sprint s nim radši nezkoušej. Bohužel jsem z oblasti kde jsou dva garážový úpravci TDI a od aut který jim prošly rukama dostanu na pr..l, kdykoli to zkusim. E36 325i. A nejsem zrovna lama.
no nevim nevim sprinty beru ty auta vazeji min nez 325 ale na trati si ani neskrtne nebo kopec to samy.s tdi mam skusenosti a u nas ve meste jsou magori co maji tdi 250ps atd a jo jede to ale je to furt predkohrab a na trati se proste nechytne!!!!!!!jinak se podivejte na http://www.dieselpower.cz