Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW - jaký diesel?
-
- Klubové ID: 687
No ale bude mít hodně těžký úkol najít 318tds ve slušným stavu, 99% jich je za zenitem jak tomu majitelé dávali aby to jelo...dsvatos píše:Je to přesně jak psal Bmwfil. Pokud ti ale nevadí lenivější motor, tak ta 318 tds nemusí bejt špatná. Menší ručení, spotřeba, menší nebezpečí problému s hlavou atd. Pokud jseš řidič-pohodář kloboukář, bude ti stačit.
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš pravdu, ale v téhle cenové hladině nebudou ani ty 325tds žádný výbuchy.bmwfil píše:No ale bude mít hodně těžký úkol najít 318tds ve slušným stavu, 99% jich je za zenitem jak tomu majitelé dávali aby to jelo...dsvatos píše:Je to přesně jak psal Bmwfil. Pokud ti ale nevadí lenivější motor, tak ta 318 tds nemusí bejt špatná. Menší ručení, spotřeba, menší nebezpečí problému s hlavou atd. Pokud jseš řidič-pohodář kloboukář, bude ti stačit.

-
- Klubové ID: 687
To je pravda, teď jsme s kámošem sháněli Tdso pro něj shlédli několik mrdek kolem kila a nakonec vzali za 130, ale se 4 klíčkama a v pěkným stavu!dsvatos píše:Tak to máš pravdu, ale v téhle cenové hladině nebudou ani ty 325tds žádný výbuchy.bmwfil píše:No ale bude mít hodně těžký úkol najít 318tds ve slušným stavu, 99% jich je za zenitem jak tomu majitelé dávali aby to jelo...dsvatos píše:Je to přesně jak psal Bmwfil. Pokud ti ale nevadí lenivější motor, tak ta 318 tds nemusí bejt špatná. Menší ručení, spotřeba, menší nebezpečí problému s hlavou atd. Pokud jseš řidič-pohodář kloboukář, bude ti stačit.Platí to všeobecně pro všechny starý káry - Dobře vybírat. Já osobně, než starýho ropáka, to raději benzína na plyn
-
- Klubové ID: 715
Měl jsem E3O 324D s kterým se mohlo i vorat. Po osmi letech jsem jej prodal protože jsem nechtěl strkat peníze do kastle a také můj dojem kdy jsem jel se služebním autem a potom sedl do 324D bych jej nejraději rozkopal. Ten propad jak mé auto jelo oproti tomu co jsem jel před tím byl obrovský. Koupil jsem E36tds z důvodu přání mé ženy o co nejmenší povinné ručení a já chtěl zase BMW. Ze začátku se zdálo že auto netáhne a musel jsem se sním učit jezdit. Nedávno jsem dal čip a to byl takový rozdíl v jízdě že jsem teď docela spokojenej. Vím moc dobře že nemám žádný dělo ale mě to stačí. Já jej koupil za 110000Kč a samozřejmě do něj musím něco dát protože jsem zvyklej na atuto na který se mohu spolehnout. Pokud nečekáš pálení gum při rozjezdu a chceš BMW kup si 318tds.
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
musíš vybrat auto v dobrém stavu a pak budeš spokojenýjzxr píše:dík všem, asi teda podle všeho rozhodne spíš stav, podle toho co dřív pěknýho uvidím tak to koupím. jinak "kolem 100tkč" jsem myslel do těch 130tkč, snad za ty peníze něco pěknýho seženu. v současné době mám mercedes C220D a s tím moc spokojený nejsem tak doufám že BMW nezklame.

-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
no on ani ten dobrý stav nepoví nic o motoru, narazil jsem teď na jednu 318 tds, perfektní stav, serviska, 220 tis km, v tom autě jezdil asi jen jeden člověk, sedačky jak nové, lak a zevnějšek také v perfektním stavu, problém je ale klepající motor, původně to měly být hydroštely, po výměně to klepe dál a po rozebrání se zjistilo že je uvolněný ojniční čep (prostě to vymlátilo vůli v pístu - otvor pro ojniční čep)Huska píše:musíš vybrat auto v dobrém stavu a pak budeš spokojenýjzxr píše:dík všem, asi teda podle všeho rozhodne spíš stav, podle toho co dřív pěknýho uvidím tak to koupím. jinak "kolem 100tkč" jsem myslel do těch 130tkč, snad za ty peníze něco pěknýho seženu. v současné době mám mercedes C220D a s tím moc spokojený nejsem tak doufám že BMW nezklame.![]()
auto jsem nekoupil, ale čekám jak to vše dopadne, současný majitel se to snaží dát dohromady
jinak po rozhovoru s pár lidma co to servisujou mi 318 tds moc nedoporučili, prej odchází kolem 200 tis km čerpadlo, a ten motor dostává dost zabrat díky jeho nižšímu výkonu a hmotnosti e36.
kdyby měl někdo nějaký zkušenosti s podobnými problémy s motorem, uvítám každou radu, radši bych naftový motor, ale pomalu začínám uvažovat o benzínu, bojim se ale životnosti benzínových motorů? má s tím někdo zkušenosti, e36 v benzínu mívají dost často najeto něco kolem 200 tis km? přijde mi to na benzín dost..

-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
Huska píše:musíš vybrat auto v dobrém stavu a pak budeš spokojenýjzxr píše:dík všem, asi teda podle všeho rozhodne spíš stav, podle toho co dřív pěknýho uvidím tak to koupím. jinak "kolem 100tkč" jsem myslel do těch 130tkč, snad za ty peníze něco pěknýho seženu. v současné době mám mercedes C220D a s tím moc spokojený nejsem tak doufám že BMW nezklame.![]()