Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e38-velikost kufru

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mkalous »

Chci se optat...
nevozí, nebo nevozil někdo z vás (nás), v e38 kočárek v kufru.... :-)
Já jen, jak je ten kufr prostornej. :-) Nemám šanci to někde vyzkoušet, bud mám možnost projet se v e38, ale kočárek v dohlednu nevidím (připadne mi blbé v půlce testovací jízdy zastavit někde na náměstí a od první neznámé maminky si půjčit kočárek i s prckem a narvat to do kufru) :-) a nebo mám kočárek, ale není zase poblíž auto....
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od JaraX »

mkalous píše:Chci se optat...
nevozí, nebo nevozil někdo z vás (nás), v e38 kočárek v kufru.... :-)
Já jen, jak je ten kufr prostornej. :-) Nemám šanci to někde vyzkoušet, bud mám možnost projet se v e38, ale kočárek v dohlednu nevidím (připadne mi blbé v půlce testovací jízdy zastavit někde na náměstí a od první neznámé maminky si půjčit kočárek i s prckem a narvat to do kufru) :-) a nebo mám kočárek, ale není zase poblíž auto....
Boriss tam kočárek normálně vozil, pak sme zkoušeli a normalně se vlezl i do e36
ajfel
Klubové ID: 321

#3 Příspěvek od ajfel »

kup auto a jak budes vybirat kocarek, kup jej podle toho, jak se da slozit.
oni te to vetsinou nechaji vyzkouset nalozit ...
nektere pujdou, jine tam nemuseji jit ...
petr
RedBaron
Klubové ID: 178
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RedBaron »

V poslední době jsem zažil několik případů, kdy někdo koupí kočárek a podle něj vybírá auto. Podle mě by to mělo bejt teda obráceně :)
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mkalous »

RedBaron píše:V poslední době jsem zažil několik případů, kdy někdo koupí kočárek a podle něj vybírá auto. Podle mě by to mělo bejt teda obráceně :)
Kočárek ještě nemám a ještě chvilku mít nebudu.... takže varianta nejdřív kočárek, potom auto nepřipadá v úvah, páč bych začal opět jezdit až někdy o Vánocích příštího roku :-)
Ale je fakt, že hromada kočárků se dá různě skládat...tak se bude vybírat slušně rozložitelnej kočárek :-)

Díky.
100RM
Klubové ID: 675

#6 Příspěvek od 100RM »

To jako rozmyslas ci si kupis sedmu kvoli kocarku ? No taketo myslenie nejak nechapem. Okrem toho, sedma ma obrovsky kufor tak toho by som sa nebal.
7er. True definition of luxury. Yours.
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od mkalous »

100RM píše:To jako rozmyslas ci si kupis sedmu kvoli kocarku ? No taketo myslenie nejak nechapem. Okrem toho, sedma ma obrovsky kufor tak toho by som sa nebal.
Kdepak, nerozmýšlím.... na sedmu se připravuji už nějakej pátek, bedlivě vybírám, těším se jak malej klučina na Vánoce a tak..... jen mě napadla takováhle otázka, co kdyby .... :-) Člověk nikdy neví a kdyby náhodou se doma chtělo prosadit auto s karoserií kombi, tak abych měl pádné argumenty :-))))))))
ajfel
Klubové ID: 321

#8 Příspěvek od ajfel »

100RM píše:To jako rozmyslas ci si kupis sedmu kvoli kocarku ? No taketo myslenie nejak nechapem. Okrem toho, sedma ma obrovsky kufor tak toho by som sa nebal.
\

cpal jsi nekdy kocarek do sedana?
nejde o velikost kurfu .... ale o vstupni prostor ...
ja uz jsme kombikar :twisted:
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od mkalous »

ajfel píše:
\

cpal jsi nekdy kocarek do sedana?
nejde o velikost kurfu .... ale o vstupni prostor ...
ja uz jsme kombikar :twisted:
No právě, v tom bude problém...doposud jsem měl taky samé kombíky....

TAkže, kdybych měl otázku upravit...
Co kočárek a vstupní otvor do kufru e38...??

Ale myslím, že pár návrhů zde padlo. Do kufru se vejde a jelikož e38 je poměrně široká, vstupní otvor nebude nejmenší, si myslím :-)
Odpovědět