nevozí, nebo nevozil někdo z vás (nás), v e38 kočárek v kufru....

Já jen, jak je ten kufr prostornej.

Boriss tam kočárek normálně vozil, pak sme zkoušeli a normalně se vlezl i do e36mkalous píše:Chci se optat...
nevozí, nebo nevozil někdo z vás (nás), v e38 kočárek v kufru....![]()
Já jen, jak je ten kufr prostornej.Nemám šanci to někde vyzkoušet, bud mám možnost projet se v e38, ale kočárek v dohlednu nevidím (připadne mi blbé v půlce testovací jízdy zastavit někde na náměstí a od první neznámé maminky si půjčit kočárek i s prckem a narvat to do kufru)
a nebo mám kočárek, ale není zase poblíž auto....
Kočárek ještě nemám a ještě chvilku mít nebudu.... takže varianta nejdřív kočárek, potom auto nepřipadá v úvah, páč bych začal opět jezdit až někdy o Vánocích příštího rokuRedBaron píše:V poslední době jsem zažil několik případů, kdy někdo koupí kočárek a podle něj vybírá auto. Podle mě by to mělo bejt teda obráceně
Kdepak, nerozmýšlím.... na sedmu se připravuji už nějakej pátek, bedlivě vybírám, těším se jak malej klučina na Vánoce a tak..... jen mě napadla takováhle otázka, co kdyby ....100RM píše:To jako rozmyslas ci si kupis sedmu kvoli kocarku ? No taketo myslenie nejak nechapem. Okrem toho, sedma ma obrovsky kufor tak toho by som sa nebal.
No právě, v tom bude problém...doposud jsem měl taky samé kombíky....ajfel píše:\100RM píše:To jako rozmyslas ci si kupis sedmu kvoli kocarku ? No taketo myslenie nejak nechapem. Okrem toho, sedma ma obrovsky kufor tak toho by som sa nebal.
cpal jsi nekdy kocarek do sedana?
nejde o velikost kurfu .... ale o vstupni prostor ...
ja uz jsme kombikar