Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
MATADOR MP59 XL - DOTAZ
no já od matadoru už nidky nic 2x jsem nebyl spokojen, za stejný prachy bych šel rozhodně do jiných gum, to samé Barum polaris 2 měl sem je na bawu a shit nakonec jsem je prodal. Zlatá Sava Eskimo S3 nebo Firestone Winterhawk už kupuju jen tyhle 2 značky a to jsou ve stejné cenové relaci levnějších gum jak ty matadory.Nebo mrkni na good year ug7 teď se daj sehnat taky za dobře.
Opravdu si zkousel Nordiccu nebo je to jenom odpor ke znacce?Slid píše:no já od matadoru už nidky nic 2x jsem nebyl spokojen, za stejný prachy bych šel rozhodně do jiných gum, to samé Barum polaris 2 měl sem je na bawu a shit nakonec jsem je prodal. Zlatá Sava Eskimo S3 nebo Firestone Winterhawk už kupuju jen tyhle 2 značky a to jsou ve stejné cenové relaci levnějších gum jak ty matadory.Nebo mrkni na good year ug7 teď se daj sehnat taky za dobře.
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
Jak je to porekadlo o tom chlebu?LOPOLO píše:Opravdu si zkousel Nordiccu nebo je to jenom odpor ke znacce?Slid píše:no já od matadoru už nidky nic 2x jsem nebyl spokojen, za stejný prachy bych šel rozhodně do jiných gum, to samé Barum polaris 2 měl sem je na bawu a shit nakonec jsem je prodal. Zlatá Sava Eskimo S3 nebo Firestone Winterhawk už kupuju jen tyhle 2 značky a to jsou ve stejné cenové relaci levnějších gum jak ty matadory.Nebo mrkni na good year ug7 teď se daj sehnat taky za dobře.

Jo jeRuDoSh píše:Jak je to porekadlo o tom chlebu?LOPOLO píše:Opravdu si zkousel Nordiccu nebo je to jenom odpor ke znacce?Slid píše:no já od matadoru už nidky nic 2x jsem nebyl spokojen, za stejný prachy bych šel rozhodně do jiných gum, to samé Barum polaris 2 měl sem je na bawu a shit nakonec jsem je prodal. Zlatá Sava Eskimo S3 nebo Firestone Winterhawk už kupuju jen tyhle 2 značky a to jsou ve stejné cenové relaci levnějších gum jak ty matadory.Nebo mrkni na good year ug7 teď se daj sehnat taky za dobře.![]()

XL není označení pro vyšší rychlost, ale pro zvýšenou nosnost.mikrotek píše:Zdarec LOPOLO, tady Whizky ml., xl je jenom označení na větší rychlost. Ale díky asi do nich půjdu.LOPOLO píše:Nordicca je skvela guma, co je XL nevim a kolik vydrzi nevim, ale funguje.![]()
![]()
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Jestli je sezenes .. naprosta vetsina tech lepsich gum se vyvazi do zapadni Evropy . Sehnat u nas Hectorru 2 je problemmikrotek píše:Zdarec LOPOLO, tady Whizky ml., xl je jenom označení na větší rychlost. Ale díky asi do nich půjdu.LOPOLO píše:Nordicca je skvela guma, co je XL nevim a kolik vydrzi nevim, ale funguje.![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně je to pro zvýšenou nosnost, ale konkrétně tady u těch je to i rychlost. Dík. Jinak něco o jizdních vlastnostech a výdrži nevíš?????Vlasta píše:XL není označení pro vyšší rychlost, ale pro zvýšenou nosnost.mikrotek píše:Zdarec LOPOLO, tady Whizky ml., xl je jenom označení na větší rychlost. Ale díky asi do nich půjdu.LOPOLO píše:Nordicca je skvela guma, co je XL nevim a kolik vydrzi nevim, ale funguje.![]()
![]()

nevim tenhle konkretni model, ale jinej nam ze 6 umrely 3 gumy, celkem nepochopitelne, ty zbejvajici jsme nakonec vyhodily, protoze byly zvlneny... jiny gumy, klidne i jety no problem na stejnym aute (GrandVoyager)... osobne bych si misto nich radsi koupil jety, nez znovu videt, po noci prospane v aute, francouze v 8.00 rano u pneuservisu nekde v jihovychodni Francii, jak hlaskuje "Maaa-taa-door" (guma na sracky) a tlemi se jak blazen...
“Ability is what you're capable of doing.”
Nordiccu jsem nezkoušel, ale zkusil jsem jiné od Matadoru a to mi stačilo si udělat úsudek o celé značce, které vždy předcházela stejně masivní reklama jako na Nordiccu.LOPOLO píše:Opravdu si zkousel Nordiccu nebo je to jenom odpor ke znacce?Slid píše:no já od matadoru už nidky nic 2x jsem nebyl spokojen, za stejný prachy bych šel rozhodně do jiných gum, to samé Barum polaris 2 měl sem je na bawu a shit nakonec jsem je prodal. Zlatá Sava Eskimo S3 nebo Firestone Winterhawk už kupuju jen tyhle 2 značky a to jsou ve stejné cenové relaci levnějších gum jak ty matadory.Nebo mrkni na good year ug7 teď se daj sehnat taky za dobře.
mikrotek: O Matadorech vím jen to, že dělají celkem slušný gumy na okruhový auta. Jinak v 15" a 16" je asi bez konkurence GY UG7, teď udělali novou směs UG7+. Jelikož u nás je sníh asi tak tejden za celou zimu, kupuju zimáky s míň zimním vzorkem, v 16" jsem Conti WC TS810 a teď mám objednaný 18" WC 810S.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
UG6 prvni rok super, druhej rok spis nic nez moc (po castecnem ojeti radikalni ztrata zaberu) a 3ti rok se na 2 asi zacal odelovat behoun (brutalne hucely a klepaly s autem)... jsem spokojenej s Pirelkama SnowSport a Sottozero, Dunlopy M3, Michelin Alpin nebo ty Conti WC (tiché)
“Ability is what you're capable of doing.”
zalezi co jsi mel ... to je jako rict ze BMW je sracka ktera nejede a soudit podle 316i, chapes ....Hanz píše:nevim tenhle konkretni model, ale jinej nam ze 6 umrely 3 gumy, celkem nepochopitelne, ty zbejvajici jsme nakonec vyhodily, protoze byly zvlneny... jiny gumy, klidne i jety no problem na stejnym aute (GrandVoyager)... osobne bych si misto nich radsi koupil jety, nez znovu videt, po noci prospane v aute, francouze v 8.00 rano u pneuservisu nekde v jihovychodni Francii, jak hlaskuje "Maaa-taa-door" (guma na sracky) a tlemi se jak blazen...

Tak napriklad Michelin Aplin je uplna sracka .. jeste je nekde mam. V testu dopadly mnohem hur nez zminena Nordicca .. i kdyz, testy jsou ruznyHanz píše:UG6 prvni rok super, druhej rok spis nic nez moc (po castecnem ojeti radikalni ztrata zaberu) a 3ti rok se na 2 asi zacal odelovat behoun (brutalne hucely a klepaly s autem)... jsem spokojenej s Pirelkama SnowSport a Sottozero, Dunlopy M3, Michelin Alpin nebo ty Conti WC (tiché)

-
- Klubové ID: 1221
- Kontaktovat uživatele:
Prosimte hod sem link na ten test. ja asi spatne googlovalLOPOLO píše:Tak napriklad Michelin Aplin je uplna sracka .. jeste je nekde mam. V testu dopadly mnohem hur nez zminena Nordicca .. i kdyz, testy jsou ruznyHanz píše:UG6 prvni rok super, druhej rok spis nic nez moc (po castecnem ojeti radikalni ztrata zaberu) a 3ti rok se na 2 asi zacal odelovat behoun (brutalne hucely a klepaly s autem)... jsem spokojenej s Pirelkama SnowSport a Sottozero, Dunlopy M3, Michelin Alpin nebo ty Conti WC (tiché).. ja nevim.

Kazdopadne me nezajima ze Octa s nima jela na sjezdovce do kopca, to neni vypovidajici o tom, ze je super zimni guma.
Ja teda potrebuju spis zimni gumu, ktera bude dobra na vode, mokru, srackach a spis suche vymrzle vozovce.
Mel sem nejake ROTEX. Na snehu super, ale na suchy silnici od 120km plavaly...
takze jim moc nefandim, i kdyz sou smerovy...
Ja beru Nokiany.
-
- Klubové ID: 1186
Chci se právě zeptat. Jak je na tom Nokian? Cena je dobra a jeden člověk mi je nemohl vynachvalit. Ja se chystam na prvni zimu s bmw, zadne hory nebo tak neplanuju, prostě jenom jízda po Praze a semtam Praha - Zlín a pak jízda po ZlíněWhisky píše:
Ja beru Nokiany.

Dík za názory..