MATADOR MP59 XL - DOTAZ
-
Whizkyn
-
LOPOLO
- Čestný člen
- Klubové ID: 1
-
Whizkyn
-
Slid
- Klubové ID: 1699
no já od matadoru už nidky nic 2x jsem nebyl spokojen, za stejný prachy bych šel rozhodně do jiných gum, to samé Barum polaris 2 měl sem je na bawu a shit nakonec jsem je prodal. Zlatá Sava Eskimo S3 nebo Firestone Winterhawk už kupuju jen tyhle 2 značky a to jsou ve stejné cenové relaci levnějších gum jak ty matadory.Nebo mrkni na good year ug7 teď se daj sehnat taky za dobře.
-
LOPOLO
- Čestný člen
Opravdu si zkousel Nordiccu nebo je to jenom odpor ke znacce?Slid píše:no já od matadoru už nidky nic 2x jsem nebyl spokojen, za stejný prachy bych šel rozhodně do jiných gum, to samé Barum polaris 2 měl sem je na bawu a shit nakonec jsem je prodal. Zlatá Sava Eskimo S3 nebo Firestone Winterhawk už kupuju jen tyhle 2 značky a to jsou ve stejné cenové relaci levnějších gum jak ty matadory.Nebo mrkni na good year ug7 teď se daj sehnat taky za dobře.
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
Jak je to porekadlo o tom chlebu?LOPOLO píše:Opravdu si zkousel Nordiccu nebo je to jenom odpor ke znacce?Slid píše:no já od matadoru už nidky nic 2x jsem nebyl spokojen, za stejný prachy bych šel rozhodně do jiných gum, to samé Barum polaris 2 měl sem je na bawu a shit nakonec jsem je prodal. Zlatá Sava Eskimo S3 nebo Firestone Winterhawk už kupuju jen tyhle 2 značky a to jsou ve stejné cenové relaci levnějších gum jak ty matadory.Nebo mrkni na good year ug7 teď se daj sehnat taky za dobře.
-
LOPOLO
- Čestný člen
Jo jeRuDoSh píše:Jak je to porekadlo o tom chlebu?LOPOLO píše:Opravdu si zkousel Nordiccu nebo je to jenom odpor ke znacce?Slid píše:no já od matadoru už nidky nic 2x jsem nebyl spokojen, za stejný prachy bych šel rozhodně do jiných gum, to samé Barum polaris 2 měl sem je na bawu a shit nakonec jsem je prodal. Zlatá Sava Eskimo S3 nebo Firestone Winterhawk už kupuju jen tyhle 2 značky a to jsou ve stejné cenové relaci levnějších gum jak ty matadory.Nebo mrkni na good year ug7 teď se daj sehnat taky za dobře.![]()
-
Vlasta
- Člen Klubu
- Klubové ID: 148
XL není označení pro vyšší rychlost, ale pro zvýšenou nosnost.mikrotek píše:Zdarec LOPOLO, tady Whizky ml., xl je jenom označení na větší rychlost. Ale díky asi do nich půjdu.LOPOLO píše:Nordicca je skvela guma, co je XL nevim a kolik vydrzi nevim, ale funguje.![]()
![]()
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
LOPOLO
- Čestný člen
Jestli je sezenes .. naprosta vetsina tech lepsich gum se vyvazi do zapadni Evropy . Sehnat u nas Hectorru 2 je problemmikrotek píše:Zdarec LOPOLO, tady Whizky ml., xl je jenom označení na větší rychlost. Ale díky asi do nich půjdu.LOPOLO píše:Nordicca je skvela guma, co je XL nevim a kolik vydrzi nevim, ale funguje.![]()
![]()
-
Whizkyn
Jasně je to pro zvýšenou nosnost, ale konkrétně tady u těch je to i rychlost. Dík. Jinak něco o jizdních vlastnostech a výdrži nevíš?????Vlasta píše:XL není označení pro vyšší rychlost, ale pro zvýšenou nosnost.mikrotek píše:Zdarec LOPOLO, tady Whizky ml., xl je jenom označení na větší rychlost. Ale díky asi do nich půjdu.LOPOLO píše:Nordicca je skvela guma, co je XL nevim a kolik vydrzi nevim, ale funguje.![]()
![]()
-
Whizkyn
-
Hanz
- Člen Klubu
- Klubové ID: 6
nevim tenhle konkretni model, ale jinej nam ze 6 umrely 3 gumy, celkem nepochopitelne, ty zbejvajici jsme nakonec vyhodily, protoze byly zvlneny... jiny gumy, klidne i jety no problem na stejnym aute (GrandVoyager)... osobne bych si misto nich radsi koupil jety, nez znovu videt, po noci prospane v aute, francouze v 8.00 rano u pneuservisu nekde v jihovychodni Francii, jak hlaskuje "Maaa-taa-door" (guma na sracky) a tlemi se jak blazen...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
Slid
- Klubové ID: 1699
Nordiccu jsem nezkoušel, ale zkusil jsem jiné od Matadoru a to mi stačilo si udělat úsudek o celé značce, které vždy předcházela stejně masivní reklama jako na Nordiccu.LOPOLO píše:Opravdu si zkousel Nordiccu nebo je to jenom odpor ke znacce?Slid píše:no já od matadoru už nidky nic 2x jsem nebyl spokojen, za stejný prachy bych šel rozhodně do jiných gum, to samé Barum polaris 2 měl sem je na bawu a shit nakonec jsem je prodal. Zlatá Sava Eskimo S3 nebo Firestone Winterhawk už kupuju jen tyhle 2 značky a to jsou ve stejné cenové relaci levnějších gum jak ty matadory.Nebo mrkni na good year ug7 teď se daj sehnat taky za dobře.
-
Vlasta
- Člen Klubu
- Klubové ID: 148
mikrotek: O Matadorech vím jen to, že dělají celkem slušný gumy na okruhový auta. Jinak v 15" a 16" je asi bez konkurence GY UG7, teď udělali novou směs UG7+. Jelikož u nás je sníh asi tak tejden za celou zimu, kupuju zimáky s míň zimním vzorkem, v 16" jsem Conti WC TS810 a teď mám objednaný 18" WC 810S.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
Hanz
- Člen Klubu
- Klubové ID: 6
UG6 prvni rok super, druhej rok spis nic nez moc (po castecnem ojeti radikalni ztrata zaberu) a 3ti rok se na 2 asi zacal odelovat behoun (brutalne hucely a klepaly s autem)... jsem spokojenej s Pirelkama SnowSport a Sottozero, Dunlopy M3, Michelin Alpin nebo ty Conti WC (tiché)
“Ability is what you're capable of doing.”
-
LOPOLO
- Čestný člen
zalezi co jsi mel ... to je jako rict ze BMW je sracka ktera nejede a soudit podle 316i, chapes ....Hanz píše:nevim tenhle konkretni model, ale jinej nam ze 6 umrely 3 gumy, celkem nepochopitelne, ty zbejvajici jsme nakonec vyhodily, protoze byly zvlneny... jiny gumy, klidne i jety no problem na stejnym aute (GrandVoyager)... osobne bych si misto nich radsi koupil jety, nez znovu videt, po noci prospane v aute, francouze v 8.00 rano u pneuservisu nekde v jihovychodni Francii, jak hlaskuje "Maaa-taa-door" (guma na sracky) a tlemi se jak blazen...
-
LOPOLO
- Čestný člen
Tak napriklad Michelin Aplin je uplna sracka .. jeste je nekde mam. V testu dopadly mnohem hur nez zminena Nordicca .. i kdyz, testy jsou ruznyHanz píše:UG6 prvni rok super, druhej rok spis nic nez moc (po castecnem ojeti radikalni ztrata zaberu) a 3ti rok se na 2 asi zacal odelovat behoun (brutalne hucely a klepaly s autem)... jsem spokojenej s Pirelkama SnowSport a Sottozero, Dunlopy M3, Michelin Alpin nebo ty Conti WC (tiché)
-
Whisky
- Klubové ID: 1221
Prosimte hod sem link na ten test. ja asi spatne googlovalLOPOLO píše:Tak napriklad Michelin Aplin je uplna sracka .. jeste je nekde mam. V testu dopadly mnohem hur nez zminena Nordicca .. i kdyz, testy jsou ruznyHanz píše:UG6 prvni rok super, druhej rok spis nic nez moc (po castecnem ojeti radikalni ztrata zaberu) a 3ti rok se na 2 asi zacal odelovat behoun (brutalne hucely a klepaly s autem)... jsem spokojenej s Pirelkama SnowSport a Sottozero, Dunlopy M3, Michelin Alpin nebo ty Conti WC (tiché).. ja nevim.
Kazdopadne me nezajima ze Octa s nima jela na sjezdovce do kopca, to neni vypovidajici o tom, ze je super zimni guma.
Ja teda potrebuju spis zimni gumu, ktera bude dobra na vode, mokru, srackach a spis suche vymrzle vozovce.
Mel sem nejake ROTEX. Na snehu super, ale na suchy silnici od 120km plavaly...
takze jim moc nefandim, i kdyz sou smerovy...
Ja beru Nokiany.
-
Clairvoyant
- Klubové ID: 1186
Chci se právě zeptat. Jak je na tom Nokian? Cena je dobra a jeden člověk mi je nemohl vynachvalit. Ja se chystam na prvni zimu s bmw, zadne hory nebo tak neplanuju, prostě jenom jízda po Praze a semtam Praha - Zlín a pak jízda po ZlíněWhisky píše:
Ja beru Nokiany.
Dík za názory..
-
JIP