Tak Maska z Kellyny je na autě, je fakt že chtěla trošku převrtat otvory pro šrouby, trošku jí tam poštelovat, ale jinak je v pohodě, zato je to horší s ledvinama. Když jsem sundával původní masku a z ní vycvakával ledvinky, tak se mi podařilo ulámat ty plastová pacičky co ledvinu drží na masce (hold ten plast byl starej přes 10 let a už to nevydžel). takže origo ledvinky můžu vyhodit, protože tam nemají za co držet, jedině je přilepi a to se mi nechce

. V pohodě origo jsem nikde nesehnal (a v AuTecu jsou drahý), tak sem koupil opět v Kelly. New ledviny, myslel jsem, že když mám z Kelly masku, tak do ní půjdou i Kelly ledviny v poho. Joo a hovno (sry), nekecám, ale jsou menší, o dost, dnes je jdu reklamovat. Porovnával jsem tu z Kelly s origo a nekecám, tak o 1cm je nižší i užší

... Což je myslim sakra hodně a navíc má jinak řešený to upnutí do masky...
Karosařinu v Kelly budu kupovat jen už v max. nouzi!!! jinak ostatní díly (podvozek atd) jsou docela v pohodě, páč je to alespoň nějaká značka (Starline, FEBY, SKF, Ate a další), ale ta karoseřina je absolutně NO NAME! nikde ani prd o výrobci, vše made in Taiwan....