Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Maska z druhovýroby???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
michal09
Klubové ID: 1407

#1 Příspěvek od michal09 »

Na dvou místech u 36ky sedana mi kvete maska. Na obou stranách konce za blinkrama.
Oprava by byla složitá, plus lak a stejně by to nebylo ono, a to se mi nechce. Sehnat na vrakovišti pěknou, origo nepoškozenou masku je skoro nemožný, tady na klubu se mi nikdo taky neozval, tak asi koupím new za pár stovek u Auto Kelly a nechám za 1000,- stříknout.
Jen mám obavy, aby dobře seděla!!! Aby nebyla o nějakej milimetr rozměrově jiná než origo? Myslim že u masky zaždej milimetr hraje roly...

Máte někdo nejaké zkušenosti s karosářskými díly od Kelly? Díky za ohlasy, docela na to spěchám, v tejdnu jdu k lakýrníkovi! :? Díky
Radim046
Klubové ID: 563
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Radim046 »

Kdysi jsem od nich bral na E30 blatník a kapotu a byl to nářez. Kapota seděla asi až třetí a blatník spasovat to byla taky fuška a dost uprav.Raději bych sehnal origo díl a přelakoval z vrakáče než karosařinu od kelly.
papyk
Klubové ID: 1181

#3 Příspěvek od papyk »

Na AutoKelly jsem slyšel taky ty nejhorší reference, já mám dobrou zkušenost s http://www.aci.cz
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#4 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Ono je to asi jedno, ani v aci ani v elitu ani v kelly nemaj masku, ktera by padla bez upravy. Avsak uprava je jednoducha, staci nahore odvrtat dva bodovy svary a masku trochu vtahnout ven od drzaku. Zalezitost na 10minut. Jinak sedne bez problemu. Chce to ale poradne nalakovat a i zvenitr poradne natriti proti rzi.
michal09

#5 Příspěvek od michal09 »

Speedy píše:Ono je to asi jedno, ani v aci ani v elitu ani v kelly nemaj masku, ktera by padla bez upravy. Avsak uprava je jednoducha, staci nahore odvrtat dva bodovy svary a masku trochu vtahnout ven od drzaku. Zalezitost na 10minut. Jinak sedne bez problemu. Chce to ale poradne nalakovat a i zvenitr poradne natriti proti rzi.
Díky, pokud je to takhle "jednouduchý",tak jí koupim v Kellyně. Klidně si s tím poradim a lakýrník (rudabmw) doufám taky :D Mě spíš šlo o to, jestli padne dobře rozměrově? Aby nebyla o nějakej cm delší, širší a tak. Jestli bude problém jen s uchycením a jinak rozměry sedí, nevidím v tom až takový problém, vzhledem k tomu že new mě v Kelly vyjde cca 600, tak myslim že si s tím poradím :wink:
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lion »

Já sem kdysi kupoval od Autokelly jak oba přední blatáky, tak přední kapotu..Kapota sedla perfektně a blaťáky sem musel mírně upravit...Úprava se týkala nějakých otvorů pro šrouby, které sem musel mírně rozpilovat...Jinak spokojenost... :wink:
JIP

#7 Příspěvek od JIP »

Já mám od nich L.P.blatník a vpoho...není sice jako originál, ale za babku... 8)
PavelP

#8 Příspěvek od PavelP »

Zdravím,taky jsem tatíkovi dělal masku od kelly,koupil jsem jí,ani jsem jí nezkoušel jak padne,nastříkal a namontoval.Na jedné straně má trošku jiný prolis hrany ,ale když to nevíš tak to nepoznáš nebo to nikdo nepozná. Ale doporučuji udělat zezadu ( jak píše Speedy ) pořádnou antikorozní ochranu (konkor 500 nebo jiný )
PavelP
PavelP

#9 Příspěvek od PavelP »

Zdravím,taky jsem tatíkovi dělal masku od kelly,koupil jsem jí,ani jsem jí nezkoušel jak padne,nastříkal a namontoval.Na jedné straně má trošku jiný prolis hrany ,ale když to nevíš tak to nepoznáš nebo to nikdo nepozná. Ale doporučuji udělat zezadu ( jak píše Speedy ) pořádnou antikorozní ochranu (konkor 500 nebo jiný )
PavelP
michal09

#10 Příspěvek od michal09 »

Tak díky pánové za zkušenosti špatné i za zkušenosti dobré... Vzhledem k tomu, že jsem byl včera na třech vrakovištích a jen na jednom měli masku, která byla totáč křivá a v jednom místě zlomená a chtěl za ni 1000kč, což mi přišlo vzhledem k tomu jak vypadala hodně, rozhodl jsem se v koupit za pár stovek funglovku z Kellyny, tak uvidíme... :wink:
wacc
Klubové ID: 1576

#11 Příspěvek od wacc »

Kupoval jsem od ACI po faceliftu a rozmerove to opravdu nebylo ono.
michal09

#12 Příspěvek od michal09 »

Já to prostě risknu, protože mám možnost mít novou masku, sice z druhovýroby, ale skoro zadarmo, tak ji koupim... Pokud bude sedět, jen dobře, pokud to bude nějaká rozměrově úplně jiná šmejdka, hodim to prodačaům Kelly "na hlavu" a a hold si připlatím za originál :wink: Schválně sem pak napíšu jak to dopadlo...
michal09

#13 Příspěvek od michal09 »

Tak Maska z Kellyny je na autě, je fakt že chtěla trošku převrtat otvory pro šrouby, trošku jí tam poštelovat, ale jinak je v pohodě, zato je to horší s ledvinama. Když jsem sundával původní masku a z ní vycvakával ledvinky, tak se mi podařilo ulámat ty plastová pacičky co ledvinu drží na masce (hold ten plast byl starej přes 10 let a už to nevydžel). takže origo ledvinky můžu vyhodit, protože tam nemají za co držet, jedině je přilepi a to se mi nechce :?. V pohodě origo jsem nikde nesehnal (a v AuTecu jsou drahý), tak sem koupil opět v Kelly. New ledviny, myslel jsem, že když mám z Kelly masku, tak do ní půjdou i Kelly ledviny v poho. Joo a hovno (sry), nekecám, ale jsou menší, o dost, dnes je jdu reklamovat. Porovnával jsem tu z Kelly s origo a nekecám, tak o 1cm je nižší i užší 8O... Což je myslim sakra hodně a navíc má jinak řešený to upnutí do masky... :evil:

Karosařinu v Kelly budu kupovat jen už v max. nouzi!!! jinak ostatní díly (podvozek atd) jsou docela v pohodě, páč je to alespoň nějaká značka (Starline, FEBY, SKF, Ate a další), ale ta karoseřina je absolutně NO NAME! nikde ani prd o výrobci, vše made in Taiwan....
JIP

#14 Příspěvek od JIP »

Já bych řekl, že ti dali faceliftové ledviny na starou masku, nebo naopak...
Jinak "značka" STARLINE je ještě větší šit než NONAME TAIWAN, dle mých zkušeností... :roll:
michal09

#15 Příspěvek od michal09 »

No, tak jsem fakt nečekal... Sem si včera řek, že než ledviny odvezu reklamovat do Kelly, tak je zkusím dát do masky. No a čuměl jsem jak blízen 8O! Normálně pravá ledvinka tam sedla, docvakla a drží jak přilepená, levé bylo potřeba trošku pomoct, respektive v masce upravit ty úchyty a bylo vyřešeno... :) Jsem to nějak špatně porovnal s originálama a odsoudil je, aniž bych je zkusil zasadit :oops: Takže tímto se omlouvám Auto Kelly za přílišné pošpinění jména :wink: (origo je ale origo...)

Jinak se Starline zkušenost žádnou nemám, díky za upozornění, pokusim se té značce vyhnout. O co konkrétně šlo? Z toho co jsem psal, tak mám pouze SKF ložiska a např. kotouče, destičky a bubny mám Ate, od FEBY taky asi neco mám - celková spokojenost :P
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Slavisimo »

JIP píše: Já bych řekl, že ti dali faceliftové ledviny na starou masku, nebo naopak...
Jinak "značka" STARLINE je ještě větší šit než NONAME TAIWAN, dle mých zkušeností... :roll:
Treba u Lancie je problem ze tycku rizeni delaj spravnou jen ve Starline :wink: tak a vyber sï :-) a jeste k tomu drazsi nez normalni znacka...asi je neco spatne :D
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Spajky »

Já mám z Kelly a rozměry jsou trošku mimo :?
Odpovědět