Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e32 735 jizdni vlastnosti
Váha je váha.......aspoň jsou e32 festovně udělané a poslední nenašizené BMW, třeba e34 už navrhoval někdo s ohledem na náklady, větší výdělek nebo co.
Příklad:
750iL e32 r.v.87 zdvihnu zvedákem na k tomu určených místech a mám jistotu že na mně auto nespadne, u e34 bych to neudělal ani omylem (to už jsem jich několik měl) a vždy zdvihám za ramena. Při nejlepším se vám zvedák proboří do interiéru a nebo na vás auto spadne
Málokdo z e34 kařů to přizná, ale je to u 85% e34.
Tak teď sem si asi nasral do hrobu................
Zdar K2
Příklad:
750iL e32 r.v.87 zdvihnu zvedákem na k tomu určených místech a mám jistotu že na mně auto nespadne, u e34 bych to neudělal ani omylem (to už jsem jich několik měl) a vždy zdvihám za ramena. Při nejlepším se vám zvedák proboří do interiéru a nebo na vás auto spadne

Tak teď sem si asi nasral do hrobu................

Zdar K2
nemam 18" ale 17" zato desetipalcovy takze 245 gumy tam sou hoodne rozfoukli
vepredu sou uz mensi ,tam sou 225,takze myslim ze kdyz tam dam 15" se zimnima gumama treba 195 nebo 205 tak si myslim ze to poleti
, ted si jeste vzpominam ze sem pred nedavnem jel s tema kolama do kopce na plyn + 4 lidi v aute a + vlek nalozenej bordelem a zarazena dvojka mela hodne co delat ,myslim ze kdyby tam jel trabant tak me asi predjede
))) hehe

Snejk píše:to je pravda, ta váha dělá dost. ja sem do 750 natočil plnou a už sem cítil že ta samá trasa od benzínky je nějaká línější... ale kola na to mají vliv, to se pod to podepíšumoje 730 docela zlenivěla při přechodu na 16", takže 18ky na 735 to musí bejt znát jednou tolik...
-
- Kontaktovat uživatele:
roztec mas 5 x 120tjj píše:to sem na to zvedavej az nejaky zimaky sezenu co to bude delatco to ma vubec za roztec? 112?
Snejk píše:no i tak.. 205/65 15" jsou ideal. ty 195 sou moc uzky. pak to moc nedrži na silnici. s 230 sem už pocitoval že to jako zlenivělo
mimo: tady si zas nekdo hraje na poradek nebo co? nechapu proc to nekdo presouva sem !!
teda pokud jsem to pochopil dobre, tak to stejne nechapu.. to se ti jako zboril prah? to sis asi kupoval slusny vrany..k2 píše:Váha je váha.......aspoň jsou e32 festovně udělané a poslední nenašizené BMW, třeba e34 už navrhoval někdo s ohledem na náklady, větší výdělek nebo co.
Příklad:
750iL e32 r.v.87 zdvihnu zvedákem na k tomu určených místech a mám jistotu že na mně auto nespadne, u e34 bych to neudělal ani omylem (to už jsem jich několik měl) a vždy zdvihám za ramena. Při nejlepším se vám zvedák proboří do interiéru a nebo na vás auto spadne![]()
Tak teď sem si asi nasral do hrobu................![]()
Zdar K2