Atilak píše:Myslim,ze za tyhle penize uz se da sehnat pekna e46... Klidne sahni po 330 benzin
No za ty prachy s moc pěknou 330i nepočítej, jestli vůbec nějakou seženeš. Jedna byla za tyto kačky v áčkách a investice aby bylo auto zase v pořádku byla určitě nemalá.
no pán by chtěl za ty prachy dokonce 330ix
Ne, pan se akorat pta, jestli to neni na skodu v beznem provozu
Listuju totiz tipcars kolem 300 tisic, par 330i tam je a nejaka i ix.
Dave píše:[quote="Atilak"]Myslim,ze za tyhle penize uz se da sehnat pekna e46... Klidne sahni po 330 benzin
No za ty prachy s moc pěknou 330i nepočítej, jestli vůbec nějakou seženeš. Jedna byla za tyto kačky v áčkách a investice aby bylo auto zase v pořádku byla určitě nemalá.
Listuju totiz tipcars kolem 300 tisic, par 330i tam je a nejaka i ix.[/quote]
Dave píše:[quote="Atilak"]Myslim,ze za tyhle penize uz se da sehnat pekna e46... Klidne sahni po 330 benzin
Listuju totiz tipcars kolem 300 tisic, par 330i tam je a nejaka i ix.[/quote]
Jj taky mně to nedalo a mrkl jsem se co je teď v nabídce a ty ceny jsou opravdu zajímavé. I když se občas najdou výjimky, tak počítej ke kupní ceně tak 20 t a víc než dáš auto do kupy. Oleje, filtry, gumy, silenbloky . . .
Blbej dotaz... jdou u trojkovy rady sklapet zadni sedacky? Jsem cetl nejakou specifikaci a tam to bylo proskrtnuty. Chapu, ze je to sportak, ale jednou za cas potrebuju vezt neco, co ma treba na delku 150+ cm (nedavno to byl nejakej kus nabytku z Ikey).
MrScully píše:Blbej dotaz... jdou u trojkovy rady sklapet zadni sedacky? Jsem cetl nejakou specifikaci a tam to bylo proskrtnuty. Chapu, ze je to sportak, ale jednou za cas potrebuju vezt neco, co ma treba na delku 150+ cm (nedavno to byl nejakej kus nabytku z Ikey).
U E46 to byla volitelná položka takže je to auto od auta jiné. Pouze u 330i to přiobjednat nešlo kvůli zpevnění karoserie. Pokud to potřebuješ jenom kvůli lyžím (snowboardu) tak by ti mohlo postačit auto se skivakem a na větší věci si pujč kombi.
MrScully píše:Blbej dotaz... jdou u trojkovy rady sklapet zadni sedacky? Jsem cetl nejakou specifikaci a tam to bylo proskrtnuty. Chapu, ze je to sportak, ale jednou za cas potrebuju vezt neco, co ma treba na delku 150+ cm (nedavno to byl nejakej kus nabytku z Ikey).
U E46 to byla volitelná položka takže je to auto od auta jiné. Použe u 330i to přiobjednat nešlo kvůli zpevnění karoserie. Pokud to potřebuješ jenom kvůli lyžím (snowboardu) tak by ti mohlo postačit auto se skivakem a na větší věci si pujč kombi.
Koukam, ze sklapeni sedadel bylo volitelne (nebo neni vubec?) i u petkovych E39? Alespon podle katalogu na auto.cz to tak vypada. Docela me to prekvapuje.
No ale abych koupil kombika, na to jsem moc mladej a ten urcite nebude tak sviznej jako srovnatelny sedany, nemluve o vyssi spotrebe...
M3maniac píše: no pán by chtěl za ty prachy dokonce 330ix
Listuju totiz tipcars kolem 300 tisic, par 330i tam je a nejaka i ix.
Uz tam neni Zatim jsem nemel prilezitost nez popojizdet po Praze a trosku tomu slapnout na krk na kusu opustene silnice co jsem jel ze servisu, ale i tohle prohrabnuti stalo za to. To jsem sakra netusil ze je to tak navykovy