Mám už třetí auto s kůží a za ty léta co se v ní vozím jsem už používal lecos. Moje zkušenost je taková, že záleží na tom jaká je to kůže, v XMce byla fakt silná a hladká a na ní jsem používal SIMONIZ na kůží. Efekt dobrej, pekně to vonělo a dlouho vydrželo, ale bylo to lesklý "což se ke konkrétnímu interiéru hodilo". Ještě mě něco zbylo a tak jsem to vyzkoušel na své nové E38, ta kůže je naprosto něco jinýho, je jemná a má strukturu. po natření to vypadalo celkem pěkně, ale druhej den to co zůstalo v té struktuře zbělelo a bylo to děsný. Tak na to šel ARMORAL. Mnohem lepší efekt nebylo to lesklý ani matný, ale jak to ta kůže začala vstřebávat tak se začaly dělat matný fleky. No a pak jsem ve skříni našel přípravek , kterej máme na koženou sedačku a někde, ani nevím kde jsem ho koupil. Tak jsem to vyzkoušel a naprostá bomba. Přesvědčil jsem se, že luxusní interiér potřebuje aby byla kůže matná a tento přípravek tento efekt má, navíc není mastná a má proti skluzovej efekt.

Jedná se o HG 4 v jednom, je to z Holandska a vozí to sem MOTIP a stálo to 259 kč je to taková bílá nevábná pixla. Mám černej interiér ,a na mém se to tak nepozná, nevím teda jak to čistí světlou kůži "což je jedna z těch čtyř věcí co to má dělat" ale pokud to čistí jako konzervuje a následně vypadá tak můžu fakt doporučit.