Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Idealni velikost ALU v E39?
Já měl na 530d 18", byly zapsaný i v TP. V kombinaci se sportovním podvozkem je to na našich silnicích max. velikost, která se dá akceptovat a musí se dávat bedlivej pozor na díry. Doporučuju disky kovaný, ne litý. Teď jdu u E60 do 19", uvidíme, jaký to bude.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Na 16" bačkorách už E39 není sportovní BMW, ale kolébající se kachna. Měl jsem na šestnáckách zimáky a i se sportovním podvozkem to až tak nesedělo.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
ja mam na svojej e39 kombajnovej 18" v kombinacii zo stelovatelnym podvozkom vpredu/vzadu... obute na 235 vpredu a 265 vzadu, disky Dynatech M1, trojdielne, 9 + 11 palcov...
mal som na 17", bolo to tichsie, ano, aj komfortnejsie, ale na 18" sa to lepsie sprava, sice dost vela urobil aj ten podvozok no v kazdom pripade by som nemenil, proste som spokojnejsi aj ked semtam ma nastve to nadskakovanie na dierach (ale to je aj tym ze je teraz podvozok nastaveny najnizsie a najtvrdsie takze to nadhadzovanie ma blizsie k F1 ako k beznemu kombi)
Tak ci tak, jednoznacne zostavam pri 18" + sportovy podvozok, plusy tejto kombinacie v mojom rebricku jednoznacne prevazuju
mal som na 17", bolo to tichsie, ano, aj komfortnejsie, ale na 18" sa to lepsie sprava, sice dost vela urobil aj ten podvozok no v kazdom pripade by som nemenil, proste som spokojnejsi aj ked semtam ma nastve to nadskakovanie na dierach (ale to je aj tym ze je teraz podvozok nastaveny najnizsie a najtvrdsie takze to nadhadzovanie ma blizsie k F1 ako k beznemu kombi)

Tak ci tak, jednoznacne zostavam pri 18" + sportovy podvozok, plusy tejto kombinacie v mojom rebricku jednoznacne prevazuju