Jednoznacne chci auto z nemec popr z jine zapadn zeme protoze u nas je fakt v tomto provedeni tragicky vyber a kdyz uz neco je tak je to v zalostnem stavu ci za dosti prehnanou cenu.
Jelikoz jsem nikdy E36 ku nemel a ani neznam primo nikoho kdo s ni ma dlouhodobejsi zkusenosti sazim zde na vas...
Prvni co by me zajimalo jak je to s korozi u jednotlivych rocniku? je tam nejaky zlomovy rok (stale mluvim o touring) kdy meli napriklad karoserie lepsi ochranu? nebo jsou vsechny rocniky stejne? A kde jsou slaba mista? Vsiml sem si u nekterych orezlych zadnich dveri nad listou SPZ
Jinak jak jsou na tom V6 motory s udrzbou? Maji nejakou slabou stranku nebo vystaci s beznou udrzbou? A kolik tak vubec maji zivotnost...? Dival sem se ze nektere i pekne kousky maji najeto pres 250tis coz se mi zda na jednu stranu dost ale na druhou si rikam ze u BMW navic v sestivalu by to melo byt naprosto OK, co myslite?
Dalsi vec jak je to z vybavami? Chci auto s digi klimou a trosku me zarazilo ze i kdyz maji digi tak pod klimou misto palubaku jsou analogove hodiny cos mi pripada jak kdyby ta klima tam puvodne nebyla nebo se skutecne vybavy takto michaly? A je velky problem popr ten palubak dodelat?
Jinak rad bych poprosil nekoho kdo touringa ma jestli by mi mohl orientacne zmerit zavazadlovy prostor... a take by me zajimala delka a sirka celeho auto. Nebo jestli mate nejaky odkaz na ty rozmerove schemata?
No a na zaver takovy dotaz neprimo se tykajici BMW jak myslite ze jsou na tom auta z nemecka? Myslim co se tyce stavu a kilometru? Naposledy sme z nemec dovezli Mondeo coz bylo nekdy v 99roku a byla to fakt spica ale casy se mohli zmenit a mam trach aby ke staceni tachometru a cachry ze serviskama nedochazelo uz i u nasich zapadnich sousedu.. Co myslite?
Omluvam se za pomerne delsi dotazy snad vas to neodradi k odpovedi. Prece jenom BMW sem nikdy nemel a nemam nikoho s kym se poradit