Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Compactem zeď neprorazíš ...
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Jste živý takže to dopadlo dobřem přeji brzké uzdravení vás i Compactíka 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
tvrdim to snad?LOPOLO píše:castro píše:Jsem rád že se vám nic vážnýho nestalo!!! Ty lidi jsou k nasrání... ta povaha česká![]()
Tak se brzo dejte dokupy, zatrubte u sv.Kryštofa a už nikdy více.![]()
Mas pocit ze by se to v Polsku nebo Nemecku nestalo?

OT: jednu známou brzo ráno praštila nějaká smažka u pražskýho hradu ocelovou tyčí zezadu do zátylku. Plazila se zakrvácená po kolenou k tram zastávce kde už stáli nějací lidé - myslíš že někdo pomoh, nebo se alespoň zeptal? ani ho*no! dělali že ji neviděj....
Třeba je to i jinde, samozřejmě, nemusíš se chytat na každou kravinu co napíšu ale ty lidi tady v česku mi k okolí přijdou mnohem arogantnější a lhostejnější než jinde.
Na druhej strane, z 10 ludi ktori sa plazia po zemi je 9 totale ozratych, tak sa nediv ze si uz clovek nikoho nevsima. Mne na Andeli pred ocami odpadla zenska a drbla sebou na zastavke. Tiez som sekundu rozmyslal, ci neni ozrata alebo jej fakt prislo zle...castro píše:tvrdim to snad?LOPOLO píše:castro píše:Jsem rád že se vám nic vážnýho nestalo!!! Ty lidi jsou k nasrání... ta povaha česká![]()
Mas pocit ze by se to v Polsku nebo Nemecku nestalo?jen už mě ty lidi tady serou. Někde je auto v příkopě a lidi ani nezastavěj.
OT: jednu známou brzo ráno praštila nějaká smažka u pražskýho hradu ocelovou tyčí zezadu do zátylku. Plazila se zakrvácená po kolenou k tram zastávce kde už stáli nějací lidé - myslíš že někdo pomoh, nebo se alespoň zeptal? ani ho*no! dělali že ji neviděj....
Třeba je to i jinde, samozřejmě, nemusíš se chytat na každou kravinu co napíšu ale ty lidi tady v česku mi k okolí přijdou mnohem arogantnější a lhostejnější než jinde.
7er. True definition of luxury. Yours.
Mno ja nevim jak si mam vylozit "ta povaha ceska" v tyhle souvislosticastro píše:tvrdim to snad?LOPOLO píše:castro píše:Jsem rád že se vám nic vážnýho nestalo!!! Ty lidi jsou k nasrání... ta povaha česká![]()
Mas pocit ze by se to v Polsku nebo Nemecku nestalo?jen už mě ty lidi tady serou. Někde je auto v příkopě a lidi ani nezastavěj.

Mas recht, taky s tim obcas bojuju .. az me to desi ...100RM píše: Na druhej strane, z 10 ludi ktori sa plazia po zemi je 9 totale ozratych, tak sa nediv ze si uz clovek nikoho nevsima. Mne na Andeli pred ocami odpadla zenska a drbla sebou na zastavke. Tiez som sekundu rozmyslal, ci neni ozrata alebo jej fakt prislo zle...
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
njn chlast je svine.... nastesti vzdycky vim, kdy mam dost, a dokazu jit po dvou...LOPOLO píše:Mas recht, taky s tim obcas bojuju .. az me to desi ...100RM píše: Na druhej strane, z 10 ludi ktori sa plazia po zemi je 9 totale ozratych, tak sa nediv ze si uz clovek nikoho nevsima. Mne na Andeli pred ocami odpadla zenska a drbla sebou na zastavke. Tiez som sekundu rozmyslal, ci neni ozrata alebo jej fakt prislo zle...
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
.......sakra, to někdy neodhadnu...........RuDoSh píše:njn chlast je svine.... nastesti vzdycky vim, kdy mam dost, a dokazu jit po dvou...LOPOLO píše:Mas recht, taky s tim obcas bojuju .. az me to desi ...100RM píše: Na druhej strane, z 10 ludi ktori sa plazia po zemi je 9 totale ozratych, tak sa nediv ze si uz clovek nikoho nevsima. Mne na Andeli pred ocami odpadla zenska a drbla sebou na zastavke. Tiez som sekundu rozmyslal, ci neni ozrata alebo jej fakt prislo zle...

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!