Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Solarní panel
-
- Klubové ID: 98
Tak už přes půl roku používám tento solární panel ve dvou autech a můžu ho vřele doporučit. I když mi jedno auto stojí 3 měsíce se zapnutým alarmem, tak po té době v pohodě nastarutuji. Pokud by měl někdo zájem, tak ke koupi je na této adrese http://conrad.conrad.cz/solarni-ochrana ... w+dp68679/
- Přílohy
-
- IMG_1527.jpg (34.69 KiB) Zobrazeno 1813 x
-
Dobíjí mi to i když je pod mrakem. Za plného sluníčka to dává ty dva watty. V garáži, kde neni denní světlo máš smolika.Honza-net píše:Škoda, v garáži to asi dobíjet nebude![]()
Máte ozkoušený, za jakých všech podmínet to dobíjí? Jestli to potřebuje totál plnou dávku sluničkem, nebo i když je nějak zamračeno.. ?
woe, kdyz to muze mit audina v sibru, nevidim duvod to nedat do plataRuDoSh píše:jo, do skody 120 s 18ti letym majitelem superHanz píše:a co umisteni do zadniho plata a nabojeni na extra baterii + napojeni maleho ventilatoru=vetrani auta kdyz stoji na slunci (cast vykonu dava panel, zbytek baterie, ktera se po vybiti dobije za jizdy)...?

“Ability is what you're capable of doing.”
-
Ja si tedy pustim airconditionHanz píše:woe, kdyz to muze mit audina v sibru, nevidim duvod to nedat do plataRuDoSh píše:jo, do skody 120 s 18ti letym majitelem superHanz píše:a co umisteni do zadniho plata a nabojeni na extra baterii + napojeni maleho ventilatoru=vetrani auta kdyz stoji na slunci (cast vykonu dava panel, zbytek baterie, ktera se po vybiti dobije za jizdy)...?kdyz vyriznes peknou lochnu, ze bude akorat koukat ten panel (a ne ty prisavky
), baterka staci mala a vetracek taky, kdyz bude mit dobre sani a vyfuk vzduchu pod auto (napr otvorama co jsou v kufru na bocich)... znamej si udelal na dalkove od alarmu fci, ze po zmacknuti mu cca 3min vali ventilator topeni, docela prakticky, kdyz sedis na zahradce a koukas jak se auto pekne rozpaluje a ty se tesis, az si budes moct sednou do te cerne trouby uvnitr
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
jeste ze to tam mam i bez solarniho panelu v zadni roleteHanz píše:woe, kdyz to muze mit audina v sibru, nevidim duvod to nedat do plataRuDoSh píše:jo, do skody 120 s 18ti letym majitelem superHanz píše:a co umisteni do zadniho plata a nabojeni na extra baterii + napojeni maleho ventilatoru=vetrani auta kdyz stoji na slunci (cast vykonu dava panel, zbytek baterie, ktera se po vybiti dobije za jizdy)...?kdyz vyriznes peknou lochnu, ze bude akorat koukat ten panel (a ne ty prisavky
), baterka staci mala a vetracek taky, kdyz bude mit dobre sani a vyfuk vzduchu pod auto (napr otvorama co jsou v kufru na bocich)... znamej si udelal na dalkove od alarmu fci, ze po zmacknuti mu cca 3min vali ventilator topeni, docela prakticky, kdyz sedis na zahradce a koukas jak se auto pekne rozpaluje a ty se tesis, az si budes moct sednou do te cerne trouby uvnitr

jeee... to ja taky, ale je krapet rozdil, sednout si do auta s tim solarnim sibrem a pustit si klimu (osobni zkusenost) nebo sednout do auta bez nej a s oparenym ksichtem poustet A/C a cekat 3min nez se tam da vydrzet...
kua, ze jsem neco psal, kdekdo (vcetne me) bastli do auta veci, ktere jsou v lepsim pripade jako vaha navic, tohle by v lete alespon pomohlo...
kua, ze jsem neco psal, kdekdo (vcetne me) bastli do auta veci, ktere jsou v lepsim pripade jako vaha navic, tohle by v lete alespon pomohlo...

“Ability is what you're capable of doing.”
-
Pockej, je to dobry napad, ale nechce se mi to delat, kdyz je jednodussi si pustit klimu a chvili venku pockat. A nebo se mi to nechce bastlit...to vyjde nastejno.Hanz píše:jeee... to ja taky, ale je krapet rozdil, sednout si do auta s tim solarnim sibrem a pustit si klimu (osobni zkusenost) nebo sednout do auta bez nej a s oparenym ksichtem poustet A/C a cekat 3min nez se tam da vydrzet...