jj..svet spokojeneho uzivatele vs. ten nadsencuv..LOPOLO píše:Maxiczech píše: A ty jsi mě zase naštval teď. To si sakra musí člověk koupit úplně voholený auto, aby se potom chlubil tím, co všechno do toho nacpal? Co říkáš na sedmičkovou řadu r.v. 2006? A to, že má navigaci s DVD v základu je špatně? Že do toho nemusí člověk nic vrážet, protože to má v základu? To je pro Tebe sociálka jen pro to, že nemá nizkoprofiláčeA co by se mi mělo jako začít kazit? Víš vůbec o čem mluvíš? Zavolej si do Bawora a pozeptej se na rozdíly mezi modely, jo? A? můžeme diskutovat malinko konkrétně. Mám v autě úplně všechno, co jsem chtěl. To auto jsem pořizoval hlavně pro rodinu. Né na závodění. Tohle je web o BMW a né o Tuningu, i když se tady taky řeší, což chápu. Kdybych chtěl být KING, tak jsem koupil u Bychla trojku třílitra z navi, TV a DVD Playerem a vyšla by mě o stopadesát tis. méně. Jenže rodinka by řešila místo. Už to sakra pochop!
Vyrazem "nizkoprofilace" si se sice chte-nechte zaradil mezi lidi ktery auta moc neresej ale v zasade mas pravdu .. tohle neni web o tuningu a vykonu ale o BMW obecne. Kluci asi jenom nechapave kroutej hlavou nad tvou radosti z mala coz se ti da spis zavidet ale ja jim rozumim... holt dva svety ...