Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Já, můj úbrKhár a jiné tlachy

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Martinéz
Klubové ID: 356

#61 Příspěvek od Martinéz »

LOPOLO píše:
Maxiczech píše: A ty jsi mě zase naštval teď. To si sakra musí člověk koupit úplně voholený auto, aby se potom chlubil tím, co všechno do toho nacpal? Co říkáš na sedmičkovou řadu r.v. 2006? A to, že má navigaci s DVD v základu je špatně? Že do toho nemusí člověk nic vrážet, protože to má v základu? To je pro Tebe sociálka jen pro to, že nemá nizkoprofiláče :?: A co by se mi mělo jako začít kazit? Víš vůbec o čem mluvíš? Zavolej si do Bawora a pozeptej se na rozdíly mezi modely, jo? A? můžeme diskutovat malinko konkrétně. Mám v autě úplně všechno, co jsem chtěl. To auto jsem pořizoval hlavně pro rodinu. Né na závodění. Tohle je web o BMW a né o Tuningu, i když se tady taky řeší, což chápu. Kdybych chtěl být KING, tak jsem koupil u Bychla trojku třílitra z navi, TV a DVD Playerem a vyšla by mě o stopadesát tis. méně. Jenže rodinka by řešila místo. Už to sakra pochop! :x

Vyrazem "nizkoprofilace" si se sice chte-nechte zaradil mezi lidi ktery auta moc neresej ale v zasade mas pravdu .. tohle neni web o tuningu a vykonu ale o BMW obecne. Kluci asi jenom nechapave kroutej hlavou nad tvou radosti z mala coz se ti da spis zavidet ale ja jim rozumim :-) ... holt dva svety ...
jj..svet spokojeneho uzivatele vs. ten nadsencuv.. :D
Maxiczech

#62 Příspěvek od Maxiczech »

8O shrnu-li to je to tak, jak píšete. Někdo se raduje z mála, někdo se neumí radovat vůbec. Je pravdou, že jsem majitel BMW poprvé, tudíž můj obdiv k tomuto modelu BMW 520i Touring r.v. 2002 může kdekoho překvapit. Snažil jsem se Vám vysvětlit, že jsem koupil auto dle svých představ a to vozidlo mi dává přesně to, co jsem od něho čekal. Pokud si někdo dá na kus papíru výbavu a najde přesně ten model s výbavou, kterou požaduje, to je prostě štěstí. A to, že je to v základu, mě vůbec netrápí. Vás taky nemusí. Jdu umejt klenot :wink: , aby mě Pavel H. neprudil, že mu neposílám fotky. 8)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#63 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

uz me unavuje cistit debaty od podobnych mentalnich sracek, navrhuju ban...
“Ability is what you're capable of doing.”
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#64 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

navrhuju banan
stealth
Klubové ID: 4
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od stealth »

LOPOLO píše:navrhuju banan
poradne voloupanej !
vally
Klubové ID: 567
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od vally »

stealth píše:
LOPOLO píše:navrhuju banan
poradne voloupanej !
A co s tím banánem budete dělát dál....? :lol: :lol: :lol:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#67 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

nic, jen kecat :-/ navrhoval jsem zruseni celeho uctu (+ ruseni v budoucnu, protoze ten retard evidentne touzi byt se svoji blbosti mezi lidma)
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od patras Čestný člen »

nevim jak by se forum tvarilo na smazanej ucet ... a navic to nic neresi .. za 2 minuty muze mit novej
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#69 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

to se ho neda nijak zbavit ??? prece neni takovy exhibicionista , ale u nej je mozne vse.....
havri
Klubové ID: 89

#70 Příspěvek od havri »

Jedinej spravedlivej je tady pan devitimilimetrovej.....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od skautik Čestný člen »

me to treba vubec nevadi :)
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od RuDoSh »

skautik píše:me to treba vubec nevadi :)
me taky ne.... nejaky ban nebo smazani uctu, je ulpne mimo.... pokud se nekoho dotkl, tak je to spis jeho problem :)
Martinéz
Klubové ID: 356

#73 Příspěvek od Martinéz »

jj, diky za kazdeho noveho kretena co sem prijde. cim jinym se tu ma clovek bavit..
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#74 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

prijde mi, ze diskuze, kde to uz po prvnim Mxtrotl-prospevek jede uplne do kanalu, je k nicemu a humus... dalsi varka hrdinu se neovladne a hada se s nim na 3 strankach, takze nove prichozi ma dokonaly obrazek o celem webu-klubu-lidech?
Jirka-328
Klubové ID: 73

#75 Příspěvek od Jirka-328 »

Hanz píše:prijde mi, ze diskuze, kde to uz po prvnim Mxtrotl-prospevek jede uplne do kanalu, je k nicemu a humus... dalsi varka hrdinu se neovladne a hada se s nim na 3 strankach, takze nove prichozi ma dokonaly obrazek o celem webu-klubu-lidech?
moje řeč.... takže nejlejší obrana je nereagovat
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od RuDoSh »

Hanz píše:prijde mi, ze diskuze, kde to uz po prvnim Mxtrotl-prospevek jede uplne do kanalu, je k nicemu a humus... dalsi varka hrdinu se neovladne a hada se s nim na 3 strankach, takze nove prichozi ma dokonaly obrazek o celem webu-klubu-lidech?
ano, je to tak..... nebo to chces skryvat? Aštar vidi stejne vsechno....
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#77 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

dik :-) bud je ti to salam, coz odporuje tomu, ze jsi v rade nebo z toho mas prdel, coz nevim, jestli je lepsi... a mas-li pocit, ze hovado dostane rozum, prestehuj se do jiny ctvrti :wink: :lol:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od RuDoSh »

Hanz píše:dik :-) bud je ti to salam, coz odporuje tomu, ze jsi v rade nebo z toho mas prdel, coz nevim, jestli je lepsi... a mas-li pocit, ze hovado dostane rozum, prestehuj se do jiny ctvrti :wink: :lol:
nejsem v rade......

:lol:

a je mi to fakt jedno..... me ten clovek nedokaze nasrat.... jak jsem psal, pokud nekoho ano, tak by se asi nad sebou mel zamyslet :-)
castro
Klubové ID: 633
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od castro »

Můj návrh:

Co takhle jednou odpovědět k tématu (žárovky) a jak si bude maximálek dál vylévat hovínka ze slípků tak to prostě zamknout??? :lol:
Pavel H
Klubové ID: 98

#80 Příspěvek od Pavel H »

Tady nepomůže zrušit účet, ale zrušit maxiblba. Mě taky nedokáže takový trotl naštvat, ale mrzí mně, že radí kraviny a někteří nováčci co ho neznají, tak mu naletí. Ale jak se říká, každý svého štěstí strůjcem.
Odpovědět