Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Den otevřených dveří v BMW
JFK píše:Baxon píše:Myslím, že je přivezli do Liberce přímo z PHY, kde předpokládám byli jako první. Ostatní města to ještě asi čeká. Chodit se ptát.
Mají i Z4 M. V Praze jí ani nedávali do ruky, jen povozit. Tady jo. Tahle motokára se 321PS byla pořád v pernamenci, tak jsem nemněl tu čest, ale plně mi to vynahradila ta 550i. To byla jiná raketa
To Zetko v Mku budu mít taky v ruce, v Olomóci... 343 PS... Tak se tam s pár lidma můžeme potkat... v neděli
Kdy v neděli? a kde to bude?
kosh píše:JFK píše:Baxon píše:Myslím, že je přivezli do Liberce přímo z PHY, kde předpokládám byli jako první. Ostatní města to ještě asi čeká. Chodit se ptát.
Mají i Z4 M. V Praze jí ani nedávali do ruky, jen povozit. Tady jo. Tahle motokára se 321PS byla pořád v pernamenci, tak jsem nemněl tu čest, ale plně mi to vynahradila ta 550i. To byla jiná raketa
To Zetko v Mku budu mít taky v ruce, v Olomóci... 343 PS... Tak se tam s pár lidma můžeme potkat... v neděli
Enselad...
JFK píše:kosh píše:JFK píše:[quote="Baxon"]Myslím, že je přivezli do Liberce přímo z PHY, kde předpokládám byli jako první. Ostatní města to ještě asi čeká. Chodit se ptát.
Enselad...[/quote]...tak na Demu...

V Aussigu by měl být DOD 5. a 6. května u příležitosti otevření nového autosalonu. Už se těším.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
JFK píše:Baxon píše:Myslím, že je přivezli do Liberce přímo z PHY, kde předpokládám byli jako první. Ostatní města to ještě asi čeká. Chodit se ptát.
a ja jaj

yard píše:moc pěkně napsáno, docela jsem to zhltnul...mohl by jsi psát do nějakého motoristického časopisu, jen si nedokážu představit jak by jsi psal třeba o takovém zkušebním testovacím dnu v zastoupení automobilky KIA, nebo něco podobného....to by byla asi nuda...
díky, sesmolil jsem to večer na rychlo, dalo se napsat ještě krapek líp. Opomenul jsem např. že ta 550i podřazovala s meziplynem

-
- Kontaktovat uživatele:
Baxon píše: díky, sesmolil jsem to večer na rychlo, dalo se napsat ještě krapek líp. Opomenul jsem např. že ta 550i podřazovala s meziplynem, to bylo maso nebo jak jsem na dálnici předjel se sedmou M-ko. Mastil to pěkně, ale nejel podlahu. Já jo
. Na tý okrsce, když jsem si tu sedmu užíval, tak nevím kde se vzala šestka, jen nás přelít. Krásnej zvuk, jak jí držel v točkách a byl v háji.............................no plnej zážitků a popsat všechno - story na dvě stránky
kua v sobotu to bylo i u nas.... sem myslel, ze vytahnou par aut co maji skladem nebo tak neco..... kua skoda, kamos mel dve pozvanky

Dnes u nás proběhlo oficiální otevření nového autosalónu, jízdy budou až v sobotu. Ač šestku moc nemusím, uchvátily mne kola ACS obchodního partnera majitele salónu.
- Přílohy
-
- Obraz009.jpg (144.94 KiB) Zobrazeno 550 x
-
- Obraz008.jpg (178.44 KiB) Zobrazeno 552 x
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
taky jsem si slušně zajezdil, nejvíc mě nadchla 745d a 550i byla dobrá, ale ten benál mě nějak nebral. 6ka super, málo místa a ten třílitr do toho auta docela slabej.
vice zde i s fotkama od xsuna
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=15132
vice zde i s fotkama od xsuna
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=15132