Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Den otevřených dveří v BMW
-
- Klubové ID: 238
Kdy v neděli? a kde to bude?JFK píše:To Zetko v Mku budu mít taky v ruce, v Olomóci... 343 PS... Tak se tam s pár lidma můžeme potkat... v neděliBaxon píše:Myslím, že je přivezli do Liberce přímo z PHY, kde předpokládám byli jako první. Ostatní města to ještě asi čeká. Chodit se ptát.
Mají i Z4 M. V Praze jí ani nedávali do ruky, jen povozit. Tady jo. Tahle motokára se 321PS byla pořád v pernamenci, tak jsem nemněl tu čest, ale plně mi to vynahradila ta 550i. To byla jiná raketa
Enselad...kosh píše:Kdy v neděli? a kde to bude?JFK píše:To Zetko v Mku budu mít taky v ruce, v Olomóci... 343 PS... Tak se tam s pár lidma můžeme potkat... v neděliBaxon píše:Myslím, že je přivezli do Liberce přímo z PHY, kde předpokládám byli jako první. Ostatní města to ještě asi čeká. Chodit se ptát.
Mají i Z4 M. V Praze jí ani nedávali do ruky, jen povozit. Tady jo. Tahle motokára se 321PS byla pořád v pernamenci, tak jsem nemněl tu čest, ale plně mi to vynahradila ta 550i. To byla jiná raketa
V Aussigu by měl být DOD 5. a 6. května u příležitosti otevření nového autosalonu. Už se těším.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
a ja jajJFK píše:To Zetko v Mku budu mít taky v ruce, v Olomóci... 343 PS... Tak se tam s pár lidma můžeme potkat... v neděliBaxon píše:Myslím, že je přivezli do Liberce přímo z PHY, kde předpokládám byli jako první. Ostatní města to ještě asi čeká. Chodit se ptát.

díky, sesmolil jsem to večer na rychlo, dalo se napsat ještě krapek líp. Opomenul jsem např. že ta 550i podřazovala s meziplynemyard píše:moc pěkně napsáno, docela jsem to zhltnul...mohl by jsi psát do nějakého motoristického časopisu, jen si nedokážu představit jak by jsi psal třeba o takovém zkušebním testovacím dnu v zastoupení automobilky KIA, nebo něco podobného....to by byla asi nuda...

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
kua v sobotu to bylo i u nas.... sem myslel, ze vytahnou par aut co maji skladem nebo tak neco..... kua skoda, kamos mel dve pozvankyBaxon píše: díky, sesmolil jsem to večer na rychlo, dalo se napsat ještě krapek líp. Opomenul jsem např. že ta 550i podřazovala s meziplynem, to bylo maso nebo jak jsem na dálnici předjel se sedmou M-ko. Mastil to pěkně, ale nejel podlahu. Já jo
. Na tý okrsce, když jsem si tu sedmu užíval, tak nevím kde se vzala šestka, jen nás přelít. Krásnej zvuk, jak jí držel v točkách a byl v háji.............................no plnej zážitků a popsat všechno - story na dvě stránky

Dnes u nás proběhlo oficiální otevření nového autosalónu, jízdy budou až v sobotu. Ač šestku moc nemusím, uchvátily mne kola ACS obchodního partnera majitele salónu.
- Přílohy
-
- Obraz009.jpg (144.94 KiB) Zobrazeno 577 x
-
- Obraz008.jpg (178.44 KiB) Zobrazeno 579 x
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem si slušně zajezdil, nejvíc mě nadchla 745d a 550i byla dobrá, ale ten benál mě nějak nebral. 6ka super, málo místa a ten třílitr do toho auta docela slabej.
vice zde i s fotkama od xsuna
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=15132
vice zde i s fotkama od xsuna
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=15132