Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
OT kecy k MB
-
he... co to je? byl sem členem a vim že se tady neprodávaj jen BMW.. nesrovnávám tady přece Mercedes a BMW, tak proč se ti z toho ¨dělá špatně?? Stačí jen neotvírat odkaz... Třeba se někomu zalíbí... Ale dík za upozorněnístanley07 píše:Pepo....zkus jiný forum....tady myslim, že když prodat AUTO, tak to znamená BMW....Asi nejsem sám, komu se z týhle tebou nabízený značky nedělá zrovna nejlíp.....Dík a neber to osobně

-
- Kontaktovat uživatele:
stanley07 píše:Pepo....zkus jiný forum....tady myslim, že když prodat AUTO, tak to znamená BMW....Asi nejsem sám, komu se z týhle tebou nabízený značky nedělá zrovna nejlíp.....Dík a neber to osobně
Co si tu dovolujes mluvit za vic lidi, navic kdyz mas tak tupej nazor?
Ta nabidka je dost zajimava a MB je neco cim opravdu neopovrhuji.A neni to jen diky RWD...
-
- Kontaktovat uživatele:
Vidim, že Pepa je v pohodě stejně jako já, ale jinak je to tady v tomhle případě samej "PRAVEJ" Bavorista. Je to jako s Kofolou - "Když jí miluješ, není co řešit". Tím jsem chtěl říct, že když miluješ BMW, nemůže tě zajímat tahle skoroznačka. Vysvětlení pro blbé. Takže ještě jednou zdravím Pepču a zdar všem ostatním normálním, který nepíšou stupidity o tupým názoru. Take it easy 

stanley07 píše:Vidim, že Pepa je v pohodě stejně jako já, ale jinak je to tady v tomhle případě samej "PRAVEJ" Bavorista. Je to jako s Kofolou - "Když jí miluješ, není co řešit". Tím jsem chtěl říct, že když miluješ BMW, nemůže tě zajímat tahle skoroznačka. Vysvětlení pro blbé. Takže ještě jednou zdravím Pepču a zdar všem ostatním normálním, který nepíšou stupidity o tupým názoru. Take it easy
a ty si skorodebil máš mindrák že nemáš na pěkný auto

-
- Kontaktovat uživatele:
karosmyk píše:stanley07 píše:Vidim, že Pepa je v pohodě stejně jako já, ale jinak je to tady v tomhle případě samej "PRAVEJ" Bavorista. Je to jako s Kofolou - "Když jí miluješ, není co řešit". Tím jsem chtěl říct, že když miluješ BMW, nemůže tě zajímat tahle skoroznačka. Vysvětlení pro blbé. Takže ještě jednou zdravím Pepču a zdar všem ostatním normálním, který nepíšou stupidity o tupým názoru. Take it easy
a ty si skorodebil máš mindrák že nemáš na pěkný auto![]()
Nevim proc ho tady urazite, za to ze vyjadril svuj nazor. Ja terba taky mercedesy nemusim a jezdil jsem asi rok s mercedesem. Mozna by nuskodila trocha tolerance vuci druhym.

-
- Kontaktovat uživatele:
stanley07 píše:Vidim, že Pepa je v pohodě stejně jako já, ale jinak je to tady v tomhle případě samej "PRAVEJ" Bavorista. Je to jako s Kofolou - "Když jí miluješ, není co řešit". Tím jsem chtěl říct, že když miluješ BMW, nemůže tě zajímat tahle skoroznačka. Vysvětlení pro blbé. Takže ještě jednou zdravím Pepču a zdar všem ostatním normálním, který nepíšou stupidity o tupým názoru. Take it easy
Na to, ze je Ti 13 let a jsi mentalne zaostaly, tak pises docela obsahove a mluvnicky pekne a dokonce narozdil ode me i s diakritikou.

stanley07 píše:"Karosmyk" je chudák, kterej se neumí slušně vyjádřit a proto na jeho příspěvek nebudu ani reagovat ,pro mě je to opravdu "skoroznačka". Ostatním dík za názory a DAVe věř mi, že na pěkný auto opravdu mám, tím to není..
priste az mi budes chtit neco napsat, tak si PORADNE precti co kdo napsal...

-
- Kontaktovat uživatele:
Martinezi, ty vokurko, dvakrát starší, jak píšeš, musí být dvakrát levnější... A takhle vážně jsem to kuci zase nemyslel, jak vy to berete. Ale jen tak mimochodem, kolik by stálo BMW v týhle výbavě a z tohohle roku? Asi o pár korun víc, ne? A to je o značce a o kvalitě. A už se nebudem blbě hádat a hlavně nesmyslně napadat a budem přát Pepovi, aby to teda brzo prodal. DAVe sorry..
stanley07 píše:Martinezi, ty vokurko, dvakrát starší, jak píšeš, musí být dvakrát levnější... A takhle vážně jsem to kuci zase nemyslel, jak vy to berete. Ale jen tak mimochodem, kolik by stálo BMW v týhle výbavě a z tohohle roku? Asi o pár korun víc, ne? A to je o značce a o kvalitě. A už se nebudem blbě hádat a hlavně nesmyslně napadat a budem přát Pepovi, aby to teda brzo prodal. DAVe sorry..
ty rybi papriko, ja to myslel tak, ze ani 2 vylitany e34 se nedaj srovnat s CLK v kompessoru..

stanley07 píše:Pepo....zkus jiný forum....tady myslim, že když prodat AUTO, tak to znamená BMW....Asi nejsem sám, komu se z týhle tebou nabízený značky nedělá zrovna nejlíp.....Dík a neber to osobně
Fakt nevim jakym pravem tady nekoho skolis co tady muze prodavat nebo nemuze... Takovyhle zaslepence mam fakt nejradsi...
N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechtel jsem se do toho nejak srat, ale uz me to fakt stve, hadate se tady o kravinach misto aby nekdo napsal jestli to koupi nebo se o to zajimal jako takovy. Vnucujete tady nekomu svuj nazor! Obe znacky jsou srdecni zalezitost, nekteri jsou proste verni BMWaci. A proto jsou prihlaseni do BMW klubu a ne do Mercedes klubu. Nechci nikoho timto urazit, ale stvou me takovy reci jako:
Martinez: ty rybi papriko, ja to myslel tak, ze ani 2 vylitany e34 se nedaj srovnat s CLK v kompessoru..
neber to osobne, ja sem taky e34kar. jo a o tom jak se drzi ceny bmw vs mb asi nema cenu polemizovat...
To Martinez: Promin, ale kdyz se to neda srovnavat, tak proc to srovnavas???
[/b]
Martinez: ty rybi papriko, ja to myslel tak, ze ani 2 vylitany e34 se nedaj srovnat s CLK v kompessoru..

To Martinez: Promin, ale kdyz se to neda srovnavat, tak proc to srovnavas???