Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

OT kecy k MB

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od stanley07 »

Pepo....zkus jiný forum....tady myslim, že když prodat AUTO, tak to znamená BMW....Asi nejsem sám, komu se z týhle tebou nabízený značky nedělá zrovna nejlíp.....Dík a neber to osobně :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

stanley07 píše:Pepo....zkus jiný forum....tady myslim, že když prodat AUTO, tak to znamená BMW....Asi nejsem sám, komu se z týhle tebou nabízený značky nedělá zrovna nejlíp.....Dík a neber to osobně :wink:

to myslis vazne ??????? je to sice BWM forum ,a kde vidis napsano , ONLY FOR BMW ??
error-motohanz

#3 Příspěvek od error-motohanz »

stanley07 píše:Pepo....zkus jiný forum....tady myslim, že když prodat AUTO, tak to znamená BMW....Asi nejsem sám, komu se z týhle tebou nabízený značky nedělá zrovna nejlíp.....Dík a neber to osobně :wink:

klid chlape.....
pepa83

#4 Příspěvek od pepa83 »

he... co to je? byl sem členem a vim že se tady neprodávaj jen BMW.. nesrovnávám tady přece Mercedes a BMW, tak proč se ti z toho ¨dělá špatně?? Stačí jen neotvírat odkaz... Třeba se někomu zalíbí... Ale dík za upozornění :wink:
psena
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od psena »

Co si tu dovolujes mluvit za vic lidi, navic kdyz mas tak tupej nazor?
Ta nabidka je dost zajimava a MB je neco cim opravdu neopovrhuji.A neni to jen diky RWD...
pepa83

#6 Příspěvek od pepa83 »

kdyby byl zájem tak pošlu víc fotek na mail..
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od stanley07 »

Vidim, že Pepa je v pohodě stejně jako já, ale jinak je to tady v tomhle případě samej "PRAVEJ" Bavorista. Je to jako s Kofolou - "Když jí miluješ, není co řešit". Tím jsem chtěl říct, že když miluješ BMW, nemůže tě zajímat tahle skoroznačka. Vysvětlení pro blbé. Takže ještě jednou zdravím Pepču a zdar všem ostatním normálním, který nepíšou stupidity o tupým názoru. Take it easy :D
DAVe_1

#8 Příspěvek od DAVe_1 »

...Mercedes-Benz skoro znacka :smich2: kamo prober se
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od karosmyk »

stanley07 píše:Vidim, že Pepa je v pohodě stejně jako já, ale jinak je to tady v tomhle případě samej "PRAVEJ" Bavorista. Je to jako s Kofolou - "Když jí miluješ, není co řešit". Tím jsem chtěl říct, že když miluješ BMW, nemůže tě zajímat tahle skoroznačka. Vysvětlení pro blbé. Takže ještě jednou zdravím Pepču a zdar všem ostatním normálním, který nepíšou stupidity o tupým názoru. Take it easy :D

a ty si skorodebil máš mindrák že nemáš na pěkný auto :lol: :mad:
Bambim
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Bambim »

karosmyk píše:
stanley07 píše:Vidim, že Pepa je v pohodě stejně jako já, ale jinak je to tady v tomhle případě samej "PRAVEJ" Bavorista. Je to jako s Kofolou - "Když jí miluješ, není co řešit". Tím jsem chtěl říct, že když miluješ BMW, nemůže tě zajímat tahle skoroznačka. Vysvětlení pro blbé. Takže ještě jednou zdravím Pepču a zdar všem ostatním normálním, který nepíšou stupidity o tupým názoru. Take it easy :D

a ty si skorodebil máš mindrák že nemáš na pěkný auto :lol: :mad:

Nevim proc ho tady urazite, za to ze vyjadril svuj nazor. Ja terba taky mercedesy nemusim a jezdil jsem asi rok s mercedesem. Mozna by nuskodila trocha tolerance vuci druhym. :oha:
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od stanley07 »

"Karosmyk" je chudák, kterej se neumí slušně vyjádřit a proto na jeho příspěvek nebudu ani reagovat ,pro mě je to opravdu "skoroznačka". Ostatním dík za názory a DAVe věř mi, že na pěkný auto opravdu mám, tím to není.. :wink:
psena
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od psena »

Na to, ze je Ti 13 let a jsi mentalne zaostaly, tak pises docela obsahove a mluvnicky pekne a dokonce narozdil ode me i s diakritikou. :lol:
Martinéz

#13 Příspěvek od Martinéz »

stanley bere MB asi opravdu jako skoroznacku kdyz prodava e34 z 92 jen za pulku 2x novejsiho naslaplyho kupatka od MB :lol:
DAVe_1

#14 Příspěvek od DAVe_1 »

stanley07 píše:"Karosmyk" je chudák, kterej se neumí slušně vyjádřit a proto na jeho příspěvek nebudu ani reagovat ,pro mě je to opravdu "skoroznačka". Ostatním dík za názory a DAVe věř mi, že na pěkný auto opravdu mám, tím to není.. :wink:

priste az mi budes chtit neco napsat, tak si PORADNE precti co kdo napsal... :stupid:
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od stanley07 »

Martinezi, ty vokurko, dvakrát starší, jak píšeš, musí být dvakrát levnější... A takhle vážně jsem to kuci zase nemyslel, jak vy to berete. Ale jen tak mimochodem, kolik by stálo BMW v týhle výbavě a z tohohle roku? Asi o pár korun víc, ne? A to je o značce a o kvalitě. A už se nebudem blbě hádat a hlavně nesmyslně napadat a budem přát Pepovi, aby to teda brzo prodal. DAVe sorry..
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stanley07 »

Martinéz

#17 Příspěvek od Martinéz »

stanley07 píše:Martinezi, ty vokurko, dvakrát starší, jak píšeš, musí být dvakrát levnější... A takhle vážně jsem to kuci zase nemyslel, jak vy to berete. Ale jen tak mimochodem, kolik by stálo BMW v týhle výbavě a z tohohle roku? Asi o pár korun víc, ne? A to je o značce a o kvalitě. A už se nebudem blbě hádat a hlavně nesmyslně napadat a budem přát Pepovi, aby to teda brzo prodal. DAVe sorry..

ty rybi papriko, ja to myslel tak, ze ani 2 vylitany e34 se nedaj srovnat s CLK v kompessoru.. :mad: :lol: neber to osobne, ja sem taky e34kar. jo a o tom jak se drzi ceny bmw vs mb asi nema cenu polemizovat... :wink:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Fakt nevim jakym pravem tady nekoho skolis co tady muze prodavat nebo nemuze... Takovyhle zaslepence mam fakt nejradsi...
N54 PWR
pikino

#19 Příspěvek od pikino »

pekne ste sa posekali.......sranda citat...:)
Bambim
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Bambim »

Nechtel jsem se do toho nejak srat, ale uz me to fakt stve, hadate se tady o kravinach misto aby nekdo napsal jestli to koupi nebo se o to zajimal jako takovy. Vnucujete tady nekomu svuj nazor! Obe znacky jsou srdecni zalezitost, nekteri jsou proste verni BMWaci. A proto jsou prihlaseni do BMW klubu a ne do Mercedes klubu. Nechci nikoho timto urazit, ale stvou me takovy reci jako:

Martinez: ty rybi papriko, ja to myslel tak, ze ani 2 vylitany e34 se nedaj srovnat s CLK v kompessoru.. :mad: :lol: neber to osobne, ja sem taky e34kar. jo a o tom jak se drzi ceny bmw vs mb asi nema cenu polemizovat... :wink:

To Martinez: Promin, ale kdyz se to neda srovnavat, tak proc to srovnavas??? :alian: [/b]
Odpovědět