Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Tak uz ji mam doma...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
RostaO

#21 Příspěvek od RostaO »

...tak se taky pridam ke gratulacim. Myslim ze dobra volba pro fesaka psenu....uz se tesim na nejakej regionalek :)
psena
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od psena »

Urcite zustane origo, to auto to nepotrebuje a vsechny penize ted pujdou na technicky zalezitosti....
Jinak resim problem s tlakem oleje pri vyssich otackach, doufam ze to je jen cidlo, pokud to nebude jen cidlo, tak setrim na jiny motor! :D
Budu to mit udelany az v pondeli, takze do tebo kdyz neni jistota, tak to moc netocim, proste takovej sviznejsi klobouk. :)
Jinak, nejede to spatne, ale proti te moji 525i to zase takovej rozdil, kdyz ona ta mrska udelala 7,7 na 100....ted jsem to jeste moc nezkousel, takovy chaby pokus za 7 sec, coz neni zadna slava...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#23 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

NICE NICE NICE Psena......
marwal
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od marwal »

gratuluji k hezkému autu. Hodne štastných Km.
Tatros

#25 Příspěvek od Tatros »

:D :D :D :D PĚKNÉ !!
adam

#26 Příspěvek od adam »

gratuluju! je to fakt nadhera! asi se s tebou budu muset zase nekdy svezt na regional ;) tak at jezdi...
Jason
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Jason »

Je to vazne krasny! Gratuluju!
Mad Max
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Mad Max »

Také se přidám ke gratulaci.

Dnes mě Pšena ve Vyškově svezl! Na to že má najeto přes 200T Km, tak táhne dobře. Vychytá pár mušek a bude určitě spokojený.

Ještě mě svezl M3Maniac ve své M3, také pěkné svezení a ty drifty.

Měl jsem dnes eMkovej den :-)
psena
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od psena »

Tak Mad Max a potom Javak byli posledni kdo v tom ted nejakou chvili pojedou, dnes rekl ten dobre tahnouci motor papa....respektive je funkni, ale minimalne vacka je pytli.
Je to smutna pisnicka, ale ma dobrej konec, tomu verim, jen to chce trosku penez nervu a strpeni...
S kym jsem probiral muj problem s hlaskou o nizkem tlaku oleje, tak vezte ze to asi skutecne nebylo cidlo tlaku...
I kdyz od ctvrtka vecera se ta hlaska vubec neobjevila, dnes pri jizde na dalnici(150km/h 4000/ot) najednou randal jak hrom.Cvaka to pod ventilovym vikem, trosku mam pocit ze i dole, ale to si nejsem jistej.
Ja to vidim na druhej motor...a uz se na nej moc tesim :) , jen se proste chvili neuvidime na srazech. :(
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

8O ještě někdy po obědě jak jsme byli na tom letišti u Pustiměře jsem ti chválil spojku jak se zakousne a ty jsi nadával na ty 255ky gumy vzadu že se to nechtělo utrhnout...

Zkus nejdřív zjistit co by obnášela oprava, to by jsi věděl že ten motor je 100% ok, když koupíš jiný motor, bude určitě již ven z auta a kupuješ kočku v pytli...
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od matal Moderátor »

Pavel píše:
coupe328 píše:Moc pekny kocarek,prijde trosku upravit design ci zustava origo? :)

víš jak to říká Matal:"origo je origo" :mrgreen: :mrgreen:

Přesně tak.. :lol: 8)
No, takéhle origo bych si taky nechal líbit.. :wink:
Má na kakovémhle kousku Cenu něco měnit? Myslím vzhledově.
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od matal Moderátor »

Držím Ti palce, a? to dobře dopadne :!: :!:
Mad Max
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Mad Max »

psena píše:Tak Mad Max a potom Javak byli posledni kdo v tom ted nejakou chvili pojedou, dnes rekl ten dobre tahnouci motor papa....respektive je funkni, ale minimalne vacka je pytli.
Je to smutna pisnicka, ale ma dobrej konec, tomu verim, jen to chce trosku penez nervu a strpeni...
S kym jsem probiral muj problem s hlaskou o nizkem tlaku oleje, tak vezte ze to asi skutecne nebylo cidlo tlaku...
I kdyz od ctvrtka vecera se ta hlaska vubec neobjevila, dnes pri jizde na dalnici(150km/h 4000/ot) najednou randal jak hrom.Cvaka to pod ventilovym vikem, trosku mam pocit ze i dole, ale to si nejsem jistej.
Ja to vidim na druhej motor...a uz se na nej moc tesim :) , jen se proste chvili neuvidime na srazech. :(

To se Ti stalo, jak jsme jeli spolu na Brno po dálnici? Já myslel, že máš hovor a proto zastavuješ u krajnice. Jinak bych zastavil taky.
psena
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od psena »

Takze na 80% to vypada na protocenou salku na ojnici.Ten zvuk se dost roznasi, a tak se mi to zda pod vikem.
Duvod pravdepodobny ten, ze se ucpal nejaky kanalek, nebo spise se ucpal nejaky ventil na olejovem cerpadle.Vacky nahore se zdaji byt mazany v pohode.
Na vymenu pujdou samozrejme vsechny salky ojnicni i na klice.
Minuly majitel, prislibil financni spoluucast, takze to nebude tak zle.Do dvou mesicu to bude jezdit. :)
dave

#35 Příspěvek od dave »

Tak at ti to dopadne. Moc pěkný auto to je.
Jirka-328

#36 Příspěvek od Jirka-328 »

dave píše:Tak at ti to dopadne. Moc pěkný auto to je.

Taky ti přeju a? to máš rychle a levně v kupě, a? to může dělat už jen radost.........
skautik Čestný člen
Čestný člen

#37 Příspěvek od skautik Čestný člen »

preji at je to hlavne dobre opravene :)
Huska
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Huska »

psena píše:Takze na 80% to vypada na protocenou salku na ojnici.Ten zvuk se dost roznasi, a tak se mi to zda pod vikem.
Duvod pravdepodobny ten, ze se ucpal nejaky kanalek, nebo spise se ucpal nejaky ventil na olejovem cerpadle.Vacky nahore se zdaji byt mazany v pohode.
Minuly majitel, prislibil financni spoluucast, takze to nebude tak zle.Do dvou mesicu to bude jezdit. :)

Pseno nechci rýt, ale vyser se na opravy a vrat to auto. Nevím jakou spoluúčast slíbil minulý majitel, ale když se ti po týdnu totálně vysere motor tak ostatní díly nebudou až takové jak ted vypadá. Podle mě je to očividně vada o které prodávající musel vědět a máš nárok na vrácení peněz.
No a pokud se ti protočila ojnice na klice tak je potřeba udělat kompletní GO (i hlavu) protože když utěsníš spodek tak v krátké době odejde vrch. Přesně to se mi stalo, ale já to řešil druhým motorem.
PS: Každopádně přeji š?astnou volbu... není to tak jednoduché
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od matal Moderátor »

Jak pokračuje oprava? Nějaké novinky?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#40 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Huska píše:
psena píše:Takze na 80% to vypada na protocenou salku na ojnici.Ten zvuk se dost roznasi, a tak se mi to zda pod vikem.

Pseno nechci rýt, ale vyser se na opravy a vrat to auto. Nevím jakou spoluúčast slíbil minulý majitel, ale když se ti po týdnu totálně vysere motor tak ostatní díly nebudou až takové jak ted vypadá. Podle mě je to očividně vada o které prodávající musel vědět a máš nárok na vrácení peněz.
No a pokud se ti protočila ojnice na klice tak je potřeba udělat kompletní GO (i hlavu) protože když utěsníš spodek tak v krátké době odejde vrch. Přesně to se mi stalo, ale já to řešil druhým motorem.
PS: Každopádně přeji š?astnou volbu... není to tak jednoduché

Tak to nechápu,to jako ty když prodáš auto v dobré víře,které ti jezdí třeba 2roky jako hodinky,myslím ted motor a prodáš ho a po týdnu se prostě motor vysere tak budeš vracet prachy? připadá ti to jako skrytá vada??? mi připadal ten motor před týdnem,že jde dobře... na to jak je starej,prostě podle mě zasraná smůla.... jinak mi te je pseno líto. Snad ti to dopadne dobře.

P.S. a to mi lidi pořád nechcou věřit že M5ky se sypou víc než M3 :(
Odpovědět