No jistě, když jsem v Deutschlandu žil
Ale nikdy jsem neměl tu čest to vyzkoušet, chtěl to bpytlik...
Já umím jen s origo compama od BMW AG co mají v servisech
alp píše:Zdravim vespolek,
o vikendu jsem se nudil a brouzdal jsem po netu ve snaze sehnat vybaveni na diagnostiku bmw. A narazil jsem na software zdarma, co umi zakladni veci (precteni, smazani chyb a zjisteni aktualniho nastaveni lambdy, vahy vzduchu, atp.)
V tehle souvislosti me to zaujalo a snazil jsem se nekde sehnat za levno kabel resp. navod na prevodnik. To uz ale slo hur, tak se chci optat, zdali nekdo nemate nejakou zkusenost s samo doma zbastlenou, ci za minimum koupenou diagnostikou. Myslim ze vetsine lidi staci mala diagnostika ...
Navic si nejsem uplne jistej co vlastne bmw podporuje za normu (mam e34 v8 - kulatej konektor v motoru) - pry ISO ...
Tak diky za nazory a pripadne zkusenosti ci kontakty kde co sehnat, rad bych na tohle tema dal dohromady clanek ...
alp píše:kdyz uz jsme u masiny peak research .... tak taky otazkou je kde ji koupit ... kdyz jsi to tu darmone nekdy pred rokem zminil, tak jsem se po ni shanel a shanim doted a zatim jsem nesehnal zadneho prodejce .... asi spatne hledam, ale fakt ne ...