Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Jak na sprint???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
martinm3
Klubové ID: 92
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od martinm3 »

Zajímá mě jak nejlépe zajet sprint kolik otáček a s ASC nebo bez. Dík
Murfas
Klubové ID: 95

#2 Příspěvek od Murfas »

To mas tak, zalezi natom jakou ma kazdy nohu.Ted budu psat jen muj nazor a skusenosti.Driv kdyz jsem jeste mnel 30ku tak jsem hrabal jak deb.... a pak jsem mnel co dohanet.Ale naucil jsem se sni rozjezd rychlej a bez hrabnuti, pak je to mazec.Samo sebou ze 30ca nemnela ASC.Tak ze muj nazor bez ASC a s rozumem.......... :D
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od George_D »

Já mam ASC-T a to vypnout nejde a snažim se rozjet to bez hrabání ale na hranici a pak řadim cca 6000-6500 a pak v cili zjistim že jsem poslední :lol: Né, občas i někoho vemu tak do 2L :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od skautik Čestný člen »

George_D píše:Já mam ASC-T a to vypnout nejde a snažim se rozjet to bez hrabání ale na hranici a pak řadim cca 6000-6500 a pak v cili zjistim že jsem poslední :lol: Né, občas i někoho vemu tak do 2L :wink:
nejde vypnout? :) ja to jsem jeste nevidel.

jinak urcite bez asc. to ubere i vykon pri prerazeni aby se neprotocila kola
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#5 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

George_D píše:Já mam ASC-T a to vypnout nejde a snažim se rozjet to bez hrabání ale na hranici a pak řadim cca 6000-6500 a pak v cili zjistim že jsem poslední :lol: Né, občas i někoho vemu tak do 2L :wink:
to je blbost .. zadny ASC tam podle me nemas :-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#6 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

martinm3 píše:Zajímá mě jak nejlépe zajet sprint kolik otáček a s ASC nebo bez. Dík
Zalezi na stavu spojky, gumach, rychlosti s jakou spojku poustis atd. Rozhodne je rychlejsi jet s vypnutym ASC a ja startuju s motorem vytocenym na 4k. V momente startu pridavam plyn a poustim spojku ( ne uplne prudce ) a cekam co na to zadni kola. Kdyz klouzou moc, ubiram plyn dokud se nechytej a pak uz jenom plnej kotel. Posledni dobou se mi dari vystrelit celkem rychle.
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od darmon »

to chce jednotku a startovaci program
George_D
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od George_D »

Nevim jak ostatní BMW ale compacti maj propojený ASC-T s ABS na společnym okruhu, tak že to prostě vypnout nejde. Pokud by měl někdo návod jak zařadit tlačítko, nebránil bych se :wink:

Jinak určitě to tak má i Alp, a Patras :roll:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
darmon
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od darmon »

George_D píše:Nevim jak ostatní BMW ale compacti maj propojený ASC-T s ABS na společnym okruhu, tak že to prostě vypnout nejde. Pokud by měl někdo návod jak zařadit tlačítko, nebránil bych se :wink:

Jinak určitě to tak má i Alp, a Patras :roll:
co to je za pikacovinu ?
darmon
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od darmon »

kdyby to tak bylo tak naco by byla v compactech soucastka cislo 61311390806
coz je klasicky ASC vypinac, a dle etk se vyskytuje v modelech:
E36 316g COMPACT, Euro
E36 316i 1.6 COMPACT, Euro
E36 316i 1.9 COMPACT, Euro
E36 318tds COMPACT, Euro
E36 318ti COMPACT, Euro
E36 323ti COMPACT, Euro
E36 318ti COMPACT, U.S.

pravdu bych rek ze ma lopolo, zadny asc nemas.....
George_D
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od George_D »

Asi máš dramone pravdu :wink: já to tu nikomu nenutím, prostě jen vim, že je to tak jak řikam :wink:

Už jsem to dokonce probíral s alpem jak tam nacpat tlačítko na vypnutí tak až se objeví tak potvrdí má slova :wink:
Obrázek
darmon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od darmon »

George_D píše:Asi máš dramone pravdu :wink: já to tu nikomu nenutím, prostě jen vim, že je to tak jak řikam :wink:

Už jsem to dokonce probíral s alpem jak tam nacpat tlačítko na vypnutí tak až se objeví tak potvrdí má slova :wink:
takze to jako existujou kompakty s nevypnutelnym asc, jen to vresti na palubce a nemuzes si pomoct ? to je v zime docela napicu ne ?
George_D
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od George_D »

darmon píše:
George_D píše:Asi máš dramone pravdu :wink: já to tu nikomu nenutím, prostě jen vim, že je to tak jak řikam :wink:

takze to jako existujou kompakty s nevypnutelnym asc, jen to vresti na palubce a nemuzes si pomoct ? to je v zime docela napicu ne ?
Jo je to napíču, ted jsi to přesně vystihnul a na palubovce nic nevřeští je to prostě napíču celý to tam. Já bych to vypnul, ale po vyndání pojistek zas nejde ABS takže je to přesně tak napíču jak píšeš :evil:
Obrázek
darmon
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od darmon »

George_D píše:
darmon píše:

Jo je to napíču, ted jsi to přesně vystihnul a na palubovce nic nevřeští je to prostě napíču celý to tam. Já bych to vypnul, ale po vyndání pojistek zas nejde ABS takže je to přesně tak napíču jak píšeš :evil:
mas tam vubec to ASC ? :D
George_D
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od George_D »

je to tam určitě ale nevim jestli to funguje uplne stejne jako od 2l nahoru. Fak to přesně nevim, ale když si to tu počte alp, tak určitě přesně popíše jak to pracuje :wink:
Obrázek
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od patras Čestný člen »

darmon píše:
George_D píše:
darmon píše:takze to jako existujou kompakty s nevypnutelnym asc, jen to vresti na palubce a nemuzes si pomoct ? to je v zime docela napicu ne ?
mas tam vubec to ASC ? :D
ja sem si v compactu niceho takovyho nevsimnul ... :(
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od RuDoSh »

darmon píše:mas tam vubec to ASC ? :D
myslim ze nema.... to by nepsal pri sprintu nic o hrabani :-)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od darmon »

mno po kratkem patrani v dostupnych materialech a roadfly.org zadna zminka o verzi nevypinatelneho a nesignalizujiciho asc....
George_D
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od George_D »

Hm tak asi nemam. :roll: Zejtra sem teda hodim odbornou literaturu z bmw jak je ABS a ASC krasne spárováno do jedný sračky jen v compactu OK?
Obrázek
skautik Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od skautik Čestný člen »

George_D píše:Hm tak asi nemam. :roll: Zejtra sem teda hodim odbornou literaturu z bmw jak je ABS a ASC krasne spárováno do jedný sračky jen v compactu OK?
abs a +T je sparovano do jedny sracky vsude, ne? :)
Odpovědět