Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Jak na sprint???
-
- Klubové ID: 95
To mas tak, zalezi natom jakou ma kazdy nohu.Ted budu psat jen muj nazor a skusenosti.Driv kdyz jsem jeste mnel 30ku tak jsem hrabal jak deb.... a pak jsem mnel co dohanet.Ale naucil jsem se sni rozjezd rychlej a bez hrabnuti, pak je to mazec.Samo sebou ze 30ca nemnela ASC.Tak ze muj nazor bez ASC a s rozumem.......... 

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já mam ASC-T a to vypnout nejde a snažim se rozjet to bez hrabání ale na hranici a pak řadim cca 6000-6500 a pak v cili zjistim že jsem poslední
Né, občas i někoho vemu tak do 2L 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
nejde vypnout?George_D píše:Já mam ASC-T a to vypnout nejde a snažim se rozjet to bez hrabání ale na hranici a pak řadim cca 6000-6500 a pak v cili zjistim že jsem posledníNé, občas i někoho vemu tak do 2L

jinak urcite bez asc. to ubere i vykon pri prerazeni aby se neprotocila kola
Zalezi na stavu spojky, gumach, rychlosti s jakou spojku poustis atd. Rozhodne je rychlejsi jet s vypnutym ASC a ja startuju s motorem vytocenym na 4k. V momente startu pridavam plyn a poustim spojku ( ne uplne prudce ) a cekam co na to zadni kola. Kdyz klouzou moc, ubiram plyn dokud se nechytej a pak uz jenom plnej kotel. Posledni dobou se mi dari vystrelit celkem rychle.martinm3 píše:Zajímá mě jak nejlépe zajet sprint kolik otáček a s ASC nebo bez. Dík
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak ostatní BMW ale compacti maj propojený ASC-T s ABS na společnym okruhu, tak že to prostě vypnout nejde. Pokud by měl někdo návod jak zařadit tlačítko, nebránil bych se
Jinak určitě to tak má i Alp, a Patras

Jinak určitě to tak má i Alp, a Patras

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
kdyby to tak bylo tak naco by byla v compactech soucastka cislo 61311390806
coz je klasicky ASC vypinac, a dle etk se vyskytuje v modelech:
E36 316g COMPACT, Euro
E36 316i 1.6 COMPACT, Euro
E36 316i 1.9 COMPACT, Euro
E36 318tds COMPACT, Euro
E36 318ti COMPACT, Euro
E36 323ti COMPACT, Euro
E36 318ti COMPACT, U.S.
pravdu bych rek ze ma lopolo, zadny asc nemas.....
coz je klasicky ASC vypinac, a dle etk se vyskytuje v modelech:
E36 316g COMPACT, Euro
E36 316i 1.6 COMPACT, Euro
E36 316i 1.9 COMPACT, Euro
E36 318tds COMPACT, Euro
E36 318ti COMPACT, Euro
E36 323ti COMPACT, Euro
E36 318ti COMPACT, U.S.
pravdu bych rek ze ma lopolo, zadny asc nemas.....
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Asi máš dramone pravdu
já to tu nikomu nenutím, prostě jen vim, že je to tak jak řikam 
Už jsem to dokonce probíral s alpem jak tam nacpat tlačítko na vypnutí tak až se objeví tak potvrdí má slova

Už jsem to dokonce probíral s alpem jak tam nacpat tlačítko na vypnutí tak až se objeví tak potvrdí má slova

-
- Kontaktovat uživatele:
takze to jako existujou kompakty s nevypnutelnym asc, jen to vresti na palubce a nemuzes si pomoct ? to je v zime docela napicu ne ?George_D píše:Asi máš dramone pravdujá to tu nikomu nenutím, prostě jen vim, že je to tak jak řikam
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Jo je to napíču, ted jsi to přesně vystihnul a na palubovce nic nevřeští je to prostě napíču celý to tam. Já bych to vypnul, ale po vyndání pojistek zas nejde ABS takže je to přesně tak napíču jak píšešdarmon píše:takze to jako existujou kompakty s nevypnutelnym asc, jen to vresti na palubce a nemuzes si pomoct ? to je v zime docela napicu ne ?George_D píše:Asi máš dramone pravdujá to tu nikomu nenutím, prostě jen vim, že je to tak jak řikam

-
- Kontaktovat uživatele:
mas tam vubec to ASC ?George_D píše:Jo je to napíču, ted jsi to přesně vystihnul a na palubovce nic nevřeští je to prostě napíču celý to tam. Já bych to vypnul, ale po vyndání pojistek zas nejde ABS takže je to přesně tak napíču jak píšešdarmon píše:takze to jako existujou kompakty s nevypnutelnym asc, jen to vresti na palubce a nemuzes si pomoct ? to je v zime docela napicu ne ?George_D píše:Asi máš dramone pravdujá to tu nikomu nenutím, prostě jen vim, že je to tak jak řikam

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
je to tam určitě ale nevim jestli to funguje uplne stejne jako od 2l nahoru. Fak to přesně nevim, ale když si to tu počte alp, tak určitě přesně popíše jak to pracuje 

-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
ja sem si v compactu niceho takovyho nevsimnul ...darmon píše:mas tam vubec to ASC ?George_D píše:Jo je to napíču, ted jsi to přesně vystihnul a na palubovce nic nevřeští je to prostě napíču celý to tam. Já bych to vypnul, ale po vyndání pojistek zas nejde ABS takže je to přesně tak napíču jak píšešdarmon píše:takze to jako existujou kompakty s nevypnutelnym asc, jen to vresti na palubce a nemuzes si pomoct ? to je v zime docela napicu ne ?

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Hm tak asi nemam.
Zejtra sem teda hodim odbornou literaturu z bmw jak je ABS a ASC krasne spárováno do jedný sračky jen v compactu OK?