Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jarní servis

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
RedBaron
Klubové ID: 178
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od RedBaron »

Já měl zatím NGK ve všem, některý bavory s nima jely ven origo a zrovna když jsem třeba NGKčka dával do šestky, tak proto že BOSCHky jsem vracel, byly vyrobené v Polsku a každá elektroda a izolant co pes to jiná ves.

Oni taky svíčky mají mít nějakou vzdálenost a nějak se dotahovat a jestli je tam někdo dá rovnou a dotáhne natvrdo a ještě namaže kolomazí, tak to pak bude honit všude možně, ale dobrýho chodu se nedobere.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#22 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Tak to já mám ještě hodně práce před sebou. Nějaký ty orezlý růžky ošetřit jsu zatím brnkačka. Horší je, že mě po poslední akci cosi mlátí na zadní nápravě a zrovna z toho moc š?astný nejsem. Silentbloky na podelných ramenech jsem už vyměnil, je to pohoda a auto už neuskakuje do stran při průjezdech zatáčkou. Pak těsnění pod víkem ventilů, nový gumy, možná volant místo kormidla, rozpěrku mezi tlumiče, filtříček sání. no mám co dělat. Dále k tomu ještě zadní kotouče + desky, ostřik. světla, možná xenony. No do zimy moře práce :-) A pak zase znova :-)
Co já bych asi bez auta o víkendech dělal :lol:
Bombarder
Klubové ID: 59
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Bombarder »

Vymenili mi svicky, deli tam NGK a auto po 300km prestalo tahnout a jako kdyby vynechavaly valce.. :(
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#24 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Difny, já mám Boshe a pohoda. Ale po 500km taky moor netáhl, tak jsem svíčky dotáhl a vše ok.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#25 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Bombarder píše:Vymenili mi svicky, deli tam NGK a auto po 300km prestalo tahnout a jako kdyby vynechavaly valce.. :(
Ja mel NGK ted a maximalni spokojenost ...
Odpovědět