Já měl zatím NGK ve všem, některý bavory s nima jely ven origo a zrovna když jsem třeba NGKčka dával do šestky, tak proto že BOSCHky jsem vracel, byly vyrobené v Polsku a každá elektroda a izolant co pes to jiná ves.
Oni taky svíčky mají mít nějakou vzdálenost a nějak se dotahovat a jestli je tam někdo dá rovnou a dotáhne natvrdo a ještě namaže kolomazí, tak to pak bude honit všude možně, ale dobrýho chodu se nedobere.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jarní servis
Tak to já mám ještě hodně práce před sebou. Nějaký ty orezlý růžky ošetřit jsu zatím brnkačka. Horší je, že mě po poslední akci cosi mlátí na zadní nápravě a zrovna z toho moc š?astný nejsem. Silentbloky na podelných ramenech jsem už vyměnil, je to pohoda a auto už neuskakuje do stran při průjezdech zatáčkou. Pak těsnění pod víkem ventilů, nový gumy, možná volant místo kormidla, rozpěrku mezi tlumiče, filtříček sání. no mám co dělat. Dále k tomu ještě zadní kotouče + desky, ostřik. světla, možná xenony. No do zimy moře práce
A pak zase znova 
Co já bych asi bez auta o víkendech dělal

Co já bych asi bez auta o víkendech dělal