P.S. taky jsem ji konečně slíbil ten velkej BC,tak si chrochtala a říkala něco o Skautíkově prdeli jestli si rychle neudělá na ni čas....

ja se servisem po zime taky skoncil ( tesneni, fixnout vejfuk vod vyjizdeni stop na letistich, desticky, svicky, volej ... ted uz jen jednu zarovku v palubaku a jednu pod budikama .... pak odstrikovac, pruziny dopredu, kloudnej volant a da li buh samosvor .. tim bych letos asi skoncil ( krome gum ktery tak nejak mizej )M3maniac píše:Tak jsem dneska emku dopřálteda vlastně včera
nový desky (original BMW teile) novej olejíček ( Castrol TWS motorsport 10W-60 ) doufám,že mě má za to rádo...
ještě něco štěkalo o nových gumách, že prý na co je v tý garáži suším...
tak jsem ji řek,že je hodně nenažrná...
že ji musí jedny gumy měsíčně stačit
1měsíc = 5projížděk
![]()
P.S. taky jsem ji konečně slíbil ten velkej BC,tak si chrochtala a říkala něco o Skautíkově prdeli jestli si rychle neudělá na ni čas....
jojo, svíčky už jsem taky objednal....tak uvažuju jestli si nekoupím 4válLOPOLO píše:ja se servisem po zime taky skoncil ( tesneni, fixnout vejfuk vod vyjizdeni stop na letistich, desticky, svicky, volej ... ted uz jen jednu zarovku v palubaku a jednu pod budikama .... pak odstrikovac, pruziny dopredu, kloudnej volant a da li buh samosvor .. tim bych letos asi skoncil ( krome gum ktery tak nejak mizej )M3maniac píše:Tak jsem dneska emku dopřálteda vlastně včera
nový desky (original BMW teile) novej olejíček ( Castrol TWS motorsport 10W-60 ) doufám,že mě má za to rádo...
ještě něco štěkalo o nových gumách, že prý na co je v tý garáži suším...
tak jsem ji řek,že je hodně nenažrná...
že ji musí jedny gumy měsíčně stačit
1měsíc = 5projížděk
![]()
Ja je tam dam snad tenhle nebo pristi tejden .. uz je vozim dost dlouho v kastliku a sem fakt zvedavej .. jsou to Denzo Iridium ci co ... prej dobry ale co ja vimM3maniac píše: jojo, svíčky už jsem taky objednal....tak uvažuju jestli si nekoupím 4válteď ještě uvažuju o airboxu,jiný jednotce a .... sakra,prý už do toho nebudu nic rvát
prej dobry shitLOPOLO píše:Ja je tam dam snad tenhle nebo pristi tejden .. uz je vozim dost dlouho v kastliku a sem fakt zvedavej .. jsou to Denzo Iridium ci co ... prej dobry ale co ja vim
jak kdyby jsi nevedel, ze vsechno nej je seriove. bylo tu o tom napsano malo?RuDoSh píše:no tak to nevim jestli zjistim.... NGK by mely byt dobre ne?Doporucuje je BMW...M3maniac píše:no co jsem v tom jezdil já,tak jel jak švýcarský hodinkyteda myslím. No jde o to abys tam dal úplně stejné svíčky co tam byly.
myslis ze NGK jsou rucni vyroba?Bombarder píše:jak kdyby jsi nevedel, ze vsechno nej je seriove. bylo tu o tom napsano malo?RuDoSh píše:no tak to nevim jestli zjistim.... NGK by mely byt dobre ne?Doporucuje je BMW...M3maniac píše:no co jsem v tom jezdil já,tak jel jak švýcarský hodinkyteda myslím. No jde o to abys tam dal úplně stejné svíčky co tam byly.