Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jarní servis

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#1 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak jsem dneska emku dopřál :D teda vlastně včera :D nový desky (original BMW teile) novej olejíček ( Castrol TWS motorsport 10W-60 ) doufám,že mě má za to rádo... :mrgreen: ještě něco štěkalo o nových gumách, že prý na co je v tý garáži suším... :evil: tak jsem ji řek,že je hodně nenažrná... :mrgreen: že ji musí jedny gumy měsíčně stačit :twisted: 1měsíc = 5projížděk :mrgreen:

P.S. taky jsem ji konečně slíbil ten velkej BC,tak si chrochtala a říkala něco o Skautíkově prdeli jestli si rychle neudělá na ni čas.... :lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:Tak jsem dneska emku dopřál :D teda vlastně včera :D nový desky (original BMW teile) novej olejíček ( Castrol TWS motorsport 10W-60 ) doufám,že mě má za to rádo... :mrgreen: ještě něco štěkalo o nových gumách, že prý na co je v tý garáži suším... :evil: tak jsem ji řek,že je hodně nenažrná... :mrgreen: že ji musí jedny gumy měsíčně stačit :twisted: 1měsíc = 5projížděk :mrgreen:

P.S. taky jsem ji konečně slíbil ten velkej BC,tak si chrochtala a říkala něco o Skautíkově prdeli jestli si rychle neudělá na ni čas.... :lol:
ja se servisem po zime taky skoncil ( tesneni, fixnout vejfuk vod vyjizdeni stop na letistich, desticky, svicky, volej ... ted uz jen jednu zarovku v palubaku a jednu pod budikama .... pak odstrikovac, pruziny dopredu, kloudnej volant a da li buh samosvor .. tim bych letos asi skoncil ( krome gum ktery tak nejak mizej ) :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

LOPOLO píše:
M3maniac píše:Tak jsem dneska emku dopřál :D teda vlastně včera :D nový desky (original BMW teile) novej olejíček ( Castrol TWS motorsport 10W-60 ) doufám,že mě má za to rádo... :mrgreen: ještě něco štěkalo o nových gumách, že prý na co je v tý garáži suším... :evil: tak jsem ji řek,že je hodně nenažrná... :mrgreen: že ji musí jedny gumy měsíčně stačit :twisted: 1měsíc = 5projížděk :mrgreen:

ja se servisem po zime taky skoncil ( tesneni, fixnout vejfuk vod vyjizdeni stop na letistich, desticky, svicky, volej ... ted uz jen jednu zarovku v palubaku a jednu pod budikama .... pak odstrikovac, pruziny dopredu, kloudnej volant a da li buh samosvor .. tim bych letos asi skoncil ( krome gum ktery tak nejak mizej ) :-)
jojo, svíčky už jsem taky objednal....tak uvažuju jestli si nekoupím 4vál :lol: teď ještě uvažuju o airboxu,jiný jednotce a .... sakra,prý už do toho nebudu nic rvát :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše: jojo, svíčky už jsem taky objednal....tak uvažuju jestli si nekoupím 4vál :lol: teď ještě uvažuju o airboxu,jiný jednotce a .... sakra,prý už do toho nebudu nic rvát :D
Ja je tam dam snad tenhle nebo pristi tejden .. uz je vozim dost dlouho v kastliku a sem fakt zvedavej .. jsou to Denzo Iridium ci co ... prej dobry ale co ja vim :D
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:Ja je tam dam snad tenhle nebo pristi tejden .. uz je vozim dost dlouho v kastliku a sem fakt zvedavej .. jsou to Denzo Iridium ci co ... prej dobry ale co ja vim :D
prej dobry shit :lol: ;-)

ja tam dal NGKcka a moc se mi to nezda.... volnobeh a v nizkych otackach nic moc... mam to kua vymenit/reklamovat?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

RuDoSh píše:... mam to kua vymenit/reklamovat?
myslis motor?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:
myslis motor?
a komu bych ho asi reklamoval? Myslim svicky voe :-) Pred vymenou se mi to zdalo uplne OK...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

RuDoSh píše:
LOPOLO píše:
myslis motor?
a komu bych ho asi reklamoval? Myslim svicky voe :-) Pred vymenou se mi to zdalo uplne OK...
dneska mas asi blbej den :-) ......
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

no co jsem v tom jezdil já,tak jel jak švýcarský hodinky :D teda myslím. No jde o to abys tam dal úplně stejné svíčky co tam byly.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RuDoSh »

M3maniac píše:no co jsem v tom jezdil já,tak jel jak švýcarský hodinky :D teda myslím. No jde o to abys tam dal úplně stejné svíčky co tam byly.
no tak to nevim jestli zjistim.... NGK by mely byt dobre ne?Doporucuje je BMW...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:dneska mas asi blbej den :-) ......
Přílohy
Obraz031.jpg
Obraz031.jpg (14.1 KiB) Zobrazeno 762 x
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

hmmm ... tak to chapu :-)
Bombarder
Klubové ID: 59
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Bombarder »

RuDoSh píše:
M3maniac píše:no co jsem v tom jezdil já,tak jel jak švýcarský hodinky :D teda myslím. No jde o to abys tam dal úplně stejné svíčky co tam byly.
no tak to nevim jestli zjistim.... NGK by mely byt dobre ne?Doporucuje je BMW...
jak kdyby jsi nevedel, ze vsechno nej je seriove. bylo tu o tom napsano malo? :roll:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Bombarder píše:
RuDoSh píše:
jak kdyby jsi nevedel, ze vsechno nej je seriove. bylo tu o tom napsano malo? :roll:
myslis ze NGK jsou rucni vyroba? :-)
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od matal Moderátor »

Taky mne čeká pár maličkostí-zadní kotouče+desky, zadní gumy a vyměnit chladič klimy a jinak jezdit a jezdit.. :wink: 8)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Marek-is
Klubové ID: 181

#16 Příspěvek od Marek-is »

Ja jednou daval NGK do 2.5 a total na pikacu....
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Zave »

ja uz mam po jarnim servisu :) svicky novy, gufero na klice, gufera v almare, spojka, hardyna, silenty, lozisko a pretesnena vana :)
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od psena »

o NKG to neni poprve co jsem neco podobneho slysel.Ja mam Bosch a ok naprosto.
Pavel
Klubové ID: 56

#19 Příspěvek od Pavel »

Já jsem měl předtím 2bodové Bosch a ted jsem skusil 3bodové NGK a jsem spokojen... :wink: 8)
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od George_D »

Mam normalni 2 bodovy NGK a spokojenost, palej krasne cihlově, ale mam zavrhovanej 4vál tak je to třeba něco jinýho :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Odpovědět