Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Origo nebo lehky tuning aneb co jsem delal pres zimu...
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
tuning je fuj, ale toto je jeho hodne decentni odvetvi a pasuje to na to
jinak jak uz sem rikal... Predek kousicek dolu (ale bal bych se aby jsi nedrhl o obruby) a nejakou decentni peknou koncovku vyfuku... samo ze ne zadny ladak, jen okrasu...
No a jeste by byly pekne siroke ledviny a kapota
to by tomu fakt hodne pomohlo!!! ten predek ty uzky hrozne ochuzujou... ale jinak moc pekny a ta svetla kuze ta je bomba do te cerne!!
ne ze tam das folie 

-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
To vis ze moje predstava byla AcSM3maniac píše:je to jedna z nejhezčích e34 co jsem u nás viděl,akorát mám rád echtovní doplňky a proto bych volil kola třeba od AC schnitzer,prostě klasiku! někde se tu nějaké motaji na prodej,ale 100lidi 100chutí,jinak fakt super !!!

Nakonec jsem vzal zavdek temato Dezentama a je fakt, ze jsem nakonec byl prijemmne prekvapen jak k tomu sedi.
Jinak kopie AcS od Alutecu stoji 12 000 nove, ale bojim se kvality zpracovani.(tvrdosti)
Jinak pro vsechny: dik za pochvalu.

V podstate se od te doby co jsem auto koupil snazim o technicke doladeni auta do bezvadneho stavu, ten design prisel az ted pres zimu, kdy uz technicke opravy finisuji.
Design je asi uz u konce (neni to pro me na prvnim miste), ale u techniky bych vedel jeste o "par" vecech.....

No jo do pice , kdyz me to netrklo , kdyz mam e36 , ze byse nekomu mohly hodit...... nedelam do aut.. vzal je hned znamej a volal mi ze ho ukecal na 7500 . tomu mechanikovi lezely v dilne dlouho. nechal je vyrovnat a napiskovat. ja si jich nahodou vsim pod stolem jak jsem k nemu jel s prevodovkou z audiny. a hned kolik za ne chce. Tak jsem volal M3maniakovo jestli je nechce. ted me to setre ,protoze clovek ktery je koupil je proda min, za 3 nasobek. a 7500 vsechny 4 origo AC a limcovy , fakt nadherne , to by se tady jen zaprasilo.... prpomin , ze ti to pisu , ale ted me to jebe , ze jsem je sem nenafotil. ale muzu muzu zkusit zavolat tomu co je koupil , jestli by je nedal... jak chces..
No když se nebojíš kvality u Dezentu tak se nemusíš bát ani u alutecupsena píše:To vis ze moje predstava byla AcSM3maniac píše:je to jedna z nejhezčích e34 co jsem u nás viděl,akorát mám rád echtovní doplňky a proto bych volil kola třeba od AC schnitzer,prostě klasiku! někde se tu nějaké motaji na prodej,ale 100lidi 100chutí,jinak fakt super !!!, mel jsem kupovat kola od Pavla ktery si je koupil (od George D myslim) na E 36, ale nevesly se mu tam.Byly nove opiskovany a nalakovany.Ovsem kdyz jsem pro ne prijel a nechal si to hodit na vyvazovacku tak to byla naprosta katastrofa, vsechny kola kola krivy...
![]()
Nakonec jsem vzal zavdek temato Dezentama a je fakt, ze jsem nakonec byl prijemmne prekvapen jak k tomu sedi.
Jinak kopie AcS od Alutecu stoji 12 000 nove, ale bojim se kvality zpracovani.(tvrdosti)
Jinak pro vsechny: dik za pochvalu.![]()
V podstate se od te doby co jsem auto koupil snazim o technicke doladeni auta do bezvadneho stavu, ten design prisel az ted pres zimu, kdy uz technicke opravy finisuji.
Design je asi uz u konce (neni to pro me na prvnim miste), ale u techniky bych vedel jeste o "par" vecech.....