Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Origo nebo lehky tuning aneb co jsem delal pres zimu...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Marek-is
Klubové ID: 181

#21 Příspěvek od Marek-is »

No vonka jak jsem ti uz rikal a ty jsi nekde piloval i jizdu na okruhu ne...kdyz jsem te dnes pozoroval tak fakt lahoda :wink:
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Zave »

tuning je fuj, ale toto je jeho hodne decentni odvetvi a pasuje to na to :) jinak jak uz sem rikal... Predek kousicek dolu (ale bal bych se aby jsi nedrhl o obruby) a nejakou decentni peknou koncovku vyfuku... samo ze ne zadny ladak, jen okrasu... :wink: No a jeste by byly pekne siroke ledviny a kapota :) to by tomu fakt hodne pomohlo!!! ten predek ty uzky hrozne ochuzujou... ale jinak moc pekny a ta svetla kuze ta je bomba do te cerne!! :wink: ne ze tam das folie :wink:
TT
Klubové ID: 124
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od TT »

....vypiplal sis ji :arrow: vypadá super :!:
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od psena »

M3maniac píše:je to jedna z nejhezčích e34 co jsem u nás viděl,akorát mám rád echtovní doplňky a proto bych volil kola třeba od AC schnitzer,prostě klasiku! někde se tu nějaké motaji na prodej,ale 100lidi 100chutí,jinak fakt super !!!
To vis ze moje predstava byla AcS :) , mel jsem kupovat kola od Pavla ktery si je koupil (od George D myslim) na E 36, ale nevesly se mu tam.Byly nove opiskovany a nalakovany.Ovsem kdyz jsem pro ne prijel a nechal si to hodit na vyvazovacku tak to byla naprosta katastrofa, vsechny kola kola krivy... :?
Nakonec jsem vzal zavdek temato Dezentama a je fakt, ze jsem nakonec byl prijemmne prekvapen jak k tomu sedi.
Jinak kopie AcS od Alutecu stoji 12 000 nove, ale bojim se kvality zpracovani.(tvrdosti)

Jinak pro vsechny: dik za pochvalu. :D
V podstate se od te doby co jsem auto koupil snazim o technicke doladeni auta do bezvadneho stavu, ten design prisel az ted pres zimu, kdy uz technicke opravy finisuji.
Design je asi uz u konce (neni to pro me na prvnim miste), ale u techniky bych vedel jeste o "par" vecech..... :D
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#25 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To Psena...

Tak ted me sere , ze jsem nevzal od znameho pro tebe kola - origo limcovy AC 17 na 5 BMW. opiskovane , a hlavne origo. Me daval cenu 8000,- za vsechny 4 kola !!!!!!! fakt by jsi byl spokojen y!!!!
psena
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od psena »

To me ani nerikej! :D
Moje chyba, mel jsem napsat inzerat ze je shanim... :(
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#27 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

No jo do pice , kdyz me to netrklo , kdyz mam e36 , ze byse nekomu mohly hodit...... nedelam do aut.. vzal je hned znamej a volal mi ze ho ukecal na 7500 . tomu mechanikovi lezely v dilne dlouho. nechal je vyrovnat a napiskovat. ja si jich nahodou vsim pod stolem jak jsem k nemu jel s prevodovkou z audiny. a hned kolik za ne chce. Tak jsem volal M3maniakovo jestli je nechce. ted me to setre ,protoze clovek ktery je koupil je proda min, za 3 nasobek. a 7500 vsechny 4 origo AC a limcovy , fakt nadherne , to by se tady jen zaprasilo.... prpomin , ze ti to pisu , ale ted me to jebe , ze jsem je sem nenafotil. ale muzu muzu zkusit zavolat tomu co je koupil , jestli by je nedal... jak chces..
psena
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od psena »

Diky, jsem rad ze uz to mam vyreseny (jeste pred 3ma tydnama jsem se dusoval, ze na ty nase silnice 17" ani nahodou :) ) a hlavne nemuzu rict ze bych byl nespokojeny. :)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#29 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Takze , uz je prodal... ani nehctej vedet zakolik........ zacnu asi delat do aut :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#30 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

psena píše:
M3maniac píše:je to jedna z nejhezčích e34 co jsem u nás viděl,akorát mám rád echtovní doplňky a proto bych volil kola třeba od AC schnitzer,prostě klasiku! někde se tu nějaké motaji na prodej,ale 100lidi 100chutí,jinak fakt super !!!
To vis ze moje predstava byla AcS :) , mel jsem kupovat kola od Pavla ktery si je koupil (od George D myslim) na E 36, ale nevesly se mu tam.Byly nove opiskovany a nalakovany.Ovsem kdyz jsem pro ne prijel a nechal si to hodit na vyvazovacku tak to byla naprosta katastrofa, vsechny kola kola krivy... :?
Nakonec jsem vzal zavdek temato Dezentama a je fakt, ze jsem nakonec byl prijemmne prekvapen jak k tomu sedi.
Jinak kopie AcS od Alutecu stoji 12 000 nove, ale bojim se kvality zpracovani.(tvrdosti)

Jinak pro vsechny: dik za pochvalu. :D
V podstate se od te doby co jsem auto koupil snazim o technicke doladeni auta do bezvadneho stavu, ten design prisel az ted pres zimu, kdy uz technicke opravy finisuji.
Design je asi uz u konce (neni to pro me na prvnim miste), ale u techniky bych vedel jeste o "par" vecech..... :D
No když se nebojíš kvality u Dezentu tak se nemusíš bát ani u alutecu :D
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#31 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

psena píše:Takze tady stav na podzim, myslim ze je vse puvodni original(ty tmavy svetla jsou origo z vyroby Hella)
Je to prave nalestene od Pavla, takze proto ten lesk :D
V realu vypada jeste lip nez na fotkach :thumbsup:
Pavel
Klubové ID: 56

#32 Příspěvek od Pavel »

jj v realu je moc hezká.. :wink: :oops:
adam
Klubové ID: 155

#33 Příspěvek od adam »

v realu je fakt super, congrats pseno :)
nehpo
Klubové ID: 71

#34 Příspěvek od nehpo »

jedna z naj e34 :D gratulejsn
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#35 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Předělání na širokký ledviny přijde nejmíň na 10k, na to ser, takhle to vypadá taky super :wink:
psena
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od psena »

Vsak ja na to seru, je to RV 93 tak proc to menit, ma to byt takhle, kdyz budu chtit siroky ledviny tak si koupim RV94. :D
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od matal Moderátor »

Máš to dost pěkný i bez širokých ledvinek :!: :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Odpovědět