Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E9 rulez!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
dave

#21 Příspěvek od dave »

George_D píše:Ale tohle auto je přece úplně o něčem jinym, málo elektroniky, karbec, prostě s tímhle si musíš hrát abys to zkrotil a ne novinky co ti hlídaj každý kolo aby ses nerozsekal :roll:
Tak, tak, radost z jízdy a huba od ucha k uchu. tady cena kusu už jen stoupá.
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od George_D »

No když jsem jel v jedný E34 na kros, kde bylo všecko vykuchaný tak jsem měl spíš radost z toho že jsem ve zdraví vylez :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 55
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od DC Výkonná rada »

no odpovězme si na jednoduchou otázku - kdo z nás by si koupil BMW, kdyby nemělo takovouto krásnou historii?
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od George_D »

Já, protože se mi prostě líbí a je pro mě z technické i motorické stránky nejdostupnější :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#25 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

DC píše:no odpovězme si na jednoduchou otázku - kdo z nás by si koupil BMW, kdyby nemělo takovouto krásnou historii?
ja, protoze se mi libilo a vubec me nezajimalo jestli delali letecky motory nebo E9 ... vzdycky se tak rozhoduju a spis me prekvapuje ze si snad muze bmw nekdo koupit kvuli historii :-) ...
Bombarder
Klubové ID: 59
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Bombarder »

mi se to auto moc libi, klidne si ho k sobe dovedu predstavit :D
voko21
Klubové ID: 151
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od voko21 »

LOPOLO píše:
DC píše:no odpovězme si na jednoduchou otázku - kdo z nás by si koupil BMW, kdyby nemělo takovouto krásnou historii?
ja, protoze se mi libilo a vubec me nezajimalo jestli delali letecky motory nebo E9 ... vzdycky se tak rozhoduju a spis me prekvapuje ze si snad muze bmw nekdo koupit kvuli historii :-) ...
Rozhodně takový lidi jsou. Koupil by jsi si to svoje kupátko, kdyby nemělo ledvinky a vrtulky ve znaku? Řekl bych, že jsi si ho koupil kvůli technice, co v tom autě je a ty nezaměnitelné znaky, které BMW nosí jsou takovou zárukou propracovanosti a spolehlivosti oné techniky. Už v 70.letech byly káry od BMW tak technicky a výbavově na výši (u té E9 sou 4x el.okna 8O ), jako žádná jiná značka na světě a to může být skutečně důvod k tomu, že si ho někdo koupí. Dnes je důvodů ke koupi BMW je hrozně moc, při větší konkurenci výrobců aut a každý tady v klubu asi bude mít jiný. Já myslim, že dnes bohužel vítězí "image". Ten kdo kupuje BMW a ví něco o historii značky má u mě malé bezvýznamné plus, protože asi bude něco vědět i o motoru a autu samém + o jeho potřebách a podle toho se taky bude k němu chovat.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

voko21 píše: Rozhodně takový lidi jsou. Koupil by jsi si to svoje kupátko, kdyby nemělo ledvinky a vrtulky ve znaku? Řekl bych, že jsi si ho koupil kvůli technice, co v tom autě je a ty nezaměnitelné znaky, které BMW nosí jsou takovou zárukou propracovanosti a spolehlivosti oné techniky. Už v 70.letech byly káry od BMW tak technicky a výbavově na výši (u té E9 sou 4x el.okna 8O ), jako žádná jiná značka na světě a to může být skutečně důvod k tomu, že si ho někdo koupí. Dnes je důvodů ke koupi BMW je hrozně moc, při větší konkurenci výrobců aut a každý tady v klubu asi bude mít jiný. Já myslim, že dnes bohužel vítězí "image". Ten kdo kupuje BMW a ví něco o historii značky má u mě malé bezvýznamné plus, protože asi bude něco vědět i o motoru a autu samém + o jeho potřebách a podle toho se taky bude k němu chovat.
koupil bych si ho i od jinyho vyrobce .. chtel jsem pohledny zanovni dostupny auto se zadnim nahonem a par konema s lacinejma nahradnima dilama ... nejsem sektar ale auto moc aut co by splnovaly moje "pozadavky" moc neni ...
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od RuDoSh »

LOPOLO píše:... nejsem sektar ale auto moc aut co by splnovaly moje "pozadavky" moc neni ...
neprehanis to nejak moc s tema moc?
voko21
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od voko21 »

LOPOLO píše:.... aut co by splnovaly moje "pozadavky" moc neni ...
A pro náročné jako ty, je tady to BMW, kde inženýří navazujou řešením techniky na historii, protože je na co navazovat. Nová Dacie taky navázala na historii. :)

Proto se ani většině v klubu nelíbí nový design 5tky, nebo 3ky, protože je jim líto, že už E39 a E36 je (sorry) historie.
voko21
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od voko21 »

RuDoSh píše:
LOPOLO píše:... nejsem sektar ale auto moc aut co by splnovaly moje "pozadavky" moc neni ...
Mocnář :)
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od RuDoSh »

voko21 píše:Proto se ani většině v klubu nelíbí nový design 5tky, nebo 3ky, protože je jim líto, že už E39 a E36 je (sorry) historie.
e39 a e46.... e36 je pekna jen M3... :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

RuDoSh píše:
ehm ... moc ne :-) a moc me neser :-)
voko21
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od voko21 »

RuDoSh píše:
voko21 píše:Proto se ani většině v klubu nelíbí nový design 5tky, nebo 3ky, protože je jim líto, že už E39 a E36 je (sorry) historie.
e39 a e46.... e36 je pekna jen M3... :)
E46ku tu má málokdo a urazil bych tím míň lidí! :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

voko21 píše: Proto se ani většině v klubu nelíbí nový design 5tky, nebo 3ky, protože je jim líto, že už E39 a E36 je (sorry) historie.
To mi muze bejt lito u lidi ale urcite ne u auta. Ze je E36 historie me nesere, me se libi ale kdyz by mi nekdo nabid novou setku, nevahal bych ani pikosekundu.
voko21
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od voko21 »

LOPOLO píše:
voko21 píše: Proto se ani většině v klubu nelíbí nový design 5tky, nebo 3ky, protože je jim líto, že už E39 a E36 je (sorry) historie.
To mi muze bejt lito u lidi ale urcite ne u auta. Ze je E36 historie me nesere, me se libi ale kdyz by mi nekdo nabid novou setku, nevahal bych ani pikosekundu.
Já bych byl radši, kdyby mi někdo daroval novou sedmu v longu a v plné palbě. :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#37 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

nebo tak :-)
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od patras Čestný člen »

voe ja bych byl happy kdyby mi nekdo daroval i felicii ... by bylo hned za co kalit ;)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
voko21
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od voko21 »

patras píše:voe ja bych byl happy kdyby mi nekdo daroval i felicii ... by bylo hned za co kalit ;)
Bysise doufam rozdělil s kamarády! :)
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od matal Moderátor »

dave píše:
George_D píše:Ale tohle auto je přece úplně o něčem jinym, málo elektroniky, karbec, prostě s tímhle si musíš hrát abys to zkrotil a ne novinky co ti hlídaj každý kolo aby ses nerozsekal :roll:
Tak, tak, radost z jízdy a huba od ucha k uchu. tady cena kusu už jen stoupá.
Přesně tak, toto je to pravé svezení.. Taky se to dá brát jako dobrá investice.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Odpovědět