Tak, tak, radost z jízdy a huba od ucha k uchu. tady cena kusu už jen stoupá.George_D píše:Ale tohle auto je přece úplně o něčem jinym, málo elektroniky, karbec, prostě s tímhle si musíš hrát abys to zkrotil a ne novinky co ti hlídaj každý kolo aby ses nerozsekal
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E9 rulez!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
No když jsem jel v jedný E34 na kros, kde bylo všecko vykuchaný tak jsem měl spíš radost z toho že jsem ve zdraví vylez 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já, protože se mi prostě líbí a je pro mě z technické i motorické stránky nejdostupnější 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
ja, protoze se mi libilo a vubec me nezajimalo jestli delali letecky motory nebo E9 ... vzdycky se tak rozhoduju a spis me prekvapuje ze si snad muze bmw nekdo koupit kvuli historiiDC píše:no odpovězme si na jednoduchou otázku - kdo z nás by si koupil BMW, kdyby nemělo takovouto krásnou historii?

-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně takový lidi jsou. Koupil by jsi si to svoje kupátko, kdyby nemělo ledvinky a vrtulky ve znaku? Řekl bych, že jsi si ho koupil kvůli technice, co v tom autě je a ty nezaměnitelné znaky, které BMW nosí jsou takovou zárukou propracovanosti a spolehlivosti oné techniky. Už v 70.letech byly káry od BMW tak technicky a výbavově na výši (u té E9 sou 4x el.oknaLOPOLO píše:ja, protoze se mi libilo a vubec me nezajimalo jestli delali letecky motory nebo E9 ... vzdycky se tak rozhoduju a spis me prekvapuje ze si snad muze bmw nekdo koupit kvuli historiiDC píše:no odpovězme si na jednoduchou otázku - kdo z nás by si koupil BMW, kdyby nemělo takovouto krásnou historii?...

koupil bych si ho i od jinyho vyrobce .. chtel jsem pohledny zanovni dostupny auto se zadnim nahonem a par konema s lacinejma nahradnima dilama ... nejsem sektar ale auto moc aut co by splnovaly moje "pozadavky" moc neni ...voko21 píše: Rozhodně takový lidi jsou. Koupil by jsi si to svoje kupátko, kdyby nemělo ledvinky a vrtulky ve znaku? Řekl bych, že jsi si ho koupil kvůli technice, co v tom autě je a ty nezaměnitelné znaky, které BMW nosí jsou takovou zárukou propracovanosti a spolehlivosti oné techniky. Už v 70.letech byly káry od BMW tak technicky a výbavově na výši (u té E9 sou 4x el.okna), jako žádná jiná značka na světě a to může být skutečně důvod k tomu, že si ho někdo koupí. Dnes je důvodů ke koupi BMW je hrozně moc, při větší konkurenci výrobců aut a každý tady v klubu asi bude mít jiný. Já myslim, že dnes bohužel vítězí "image". Ten kdo kupuje BMW a ví něco o historii značky má u mě malé bezvýznamné plus, protože asi bude něco vědět i o motoru a autu samém + o jeho potřebách a podle toho se taky bude k němu chovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
A pro náročné jako ty, je tady to BMW, kde inženýří navazujou řešením techniky na historii, protože je na co navazovat. Nová Dacie taky navázala na historii.LOPOLO píše:.... aut co by splnovaly moje "pozadavky" moc neni ...

Proto se ani většině v klubu nelíbí nový design 5tky, nebo 3ky, protože je jim líto, že už E39 a E36 je (sorry) historie.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych byl radši, kdyby mi někdo daroval novou sedmu v longu a v plné palbě.LOPOLO píše:To mi muze bejt lito u lidi ale urcite ne u auta. Ze je E36 historie me nesere, me se libi ale kdyz by mi nekdo nabid novou setku, nevahal bych ani pikosekundu.voko21 píše: Proto se ani většině v klubu nelíbí nový design 5tky, nebo 3ky, protože je jim líto, že už E39 a E36 je (sorry) historie.

-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, toto je to pravé svezení.. Taky se to dá brát jako dobrá investice..dave píše:Tak, tak, radost z jízdy a huba od ucha k uchu. tady cena kusu už jen stoupá.George_D píše:Ale tohle auto je přece úplně o něčem jinym, málo elektroniky, karbec, prostě s tímhle si musíš hrát abys to zkrotil a ne novinky co ti hlídaj každý kolo aby ses nerozsekal

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..