Stejně tak jsem ještě nikdy nečistil kůži a vůbec netuším, co pořádně zabírá.
tak dík za tipy

MK píše:Kluci, víte někdo, jak opravdu účinně oživit cca 15 let starý lak? Je dost zašlý, jsou na něm škrábance, myčka taky udělala své... Není to metalíza. Tempo - moc mu nevěřím, protože za měsíc to bylo znovu matný. Teď jsem viděl jsem v OBI nějakou ruční leštičku + Sonax asi za 500,-, ale nevím... Nebo to mám dát těm firmám, co dělají komplet očistu auta? Myslíte, že mají k dispozici něco lepšího než se dá koupit v maloobchodě?
Stejně tak jsem ještě nikdy nečistil kůži a vůbec netuším, co pořádně zabírá.
tak dík za tipy
Pavel píše:Jestli chceš můžu ti ten lak zrenovovat,za 500.-.mašinu a přípravky (SONAX) na to mám,protože se tím živím,ale pochybuju že budeš kvůli tomu chtít jet až k Břeclavě
Jirka-328 píše:Hele taky mám docela zašlej lak, koupil jsem si leštěnku MOTIP, ale spokojenej s ní teda nejsem, takže moje otázka zní:
Jakou značku mám koupit? Konkrétně je to na HELLROT červená, má na sobě navíc lak, tak myslim že by šla i leštěnka na metly....
Co teda koupit? S čím jste max spokojený? SONAX?
voko21 píše:Pavel píše:Jestli chceš můžu ti ten lak zrenovovat,za 500.-.mašinu a přípravky (SONAX) na to mám,protože se tím živím,ale pochybuju že budeš kvůli tomu chtít jet až k Břeclavě
No to je asi spíš pro Brno a okolí.Ty si už Poloslovák čéče.
![]()
Renovaci laku asi udělam letos taky. Parkuju v Plzeňské Škodovce a to svinstvo které lítá z hutí dělá divy. V sobotu jsem to myl a je to jako brousek. Kovové saze se usadily na lak a reznou, nehtem to jde dolů a pak je lak čistej, ale nípat nechtama celý auto..........![]()
Když by byl v okolí Plzně nebo Prahy někdo, kdo to udělá jako ty za 500 a ještě k tomu s láskou a citem, tak prosím o kontakt.
Pavel píše:voko21 píše:Pavel píše:Jestli chceš můžu ti ten lak zrenovovat,za 500.-.mašinu a přípravky (SONAX) na to mám,protože se tím živím,ale pochybuju že budeš kvůli tomu chtít jet až k Břeclavě
No to je asi spíš pro Brno a okolí.Ty si už Poloslovák čéče.
![]()
Renovaci laku asi udělam letos taky. Parkuju v Plzeňské Škodovce a to svinstvo které lítá z hutí dělá divy. V sobotu jsem to myl a je to jako brousek. Kovové saze se usadily na lak a reznou, nehtem to jde dolů a pak je lak čistej, ale nípat nechtama celý auto..........![]()
Když by byl v okolí Plzně nebo Prahy někdo, kdo to udělá jako ty za 500 a ještě k tomu s láskou a citem, tak prosím o kontakt.
Mě tahle práce baví tak si fušuju i ve volnu akorát že to leštění za 500 se zdá kolikrát někomu moc přitom tady u nás v okolí (nevím jak tam u vás v čechách) to stojí od 1k navrch![]()
bylím před Břeclaví (do Brna to mám 46km po dálnici a ta je 1km od nás)Ale máš pravdu jeto spíš aktualní pro Brno a okolí..
![]()
Speedy píše:2 Pavel: mám tu leštičku s jedním uchem ale bez reguklace otáček. Jsem to zkoušel, ale nevím, co použít za tu pastu. Má se používat nějáká tuhá pasta nebo něco vysloveně tekutýho? Po tom přeleštění se to sice leskne, ale zdá semi, že by to chtělo ještě něco. Pls poraď.
voko21 píše:Pavel píše:skautik píše:mno vidim to tak, ze dam do kupi drbky a stavim se za tebou
klidně se stav...
Sorry za OT: Máš zajímavej koberec.Nebo je to zámková dlažba?
![]()
Teď mam kobercovou sezonu, protože budu měnit koberec v celým obýváku, tak se všímám. Ještě jednou sorry.