Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zabezpečení vozu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od matal Moderátor »

Neustále tady čteme o krádežích našich aut, tak mne napadá jak kdo máte zajištěný káry? Já mám origo alarm+imob, kóduji BC a zamykání zpátečky. Ještě jsem přemýšlel o nějakém tajném vypínači, který bych si nechal udělat. Nebo by bylo lepší auto pojistit, ale to bude tak 10k ročně.
A co Vy?
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#2 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Super , vleze jsem nejaky zloděj a každý tady vyzvoní jak ma zabezpečené auto. :sneaky:
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#3 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Nejlepší je nic nemít, to It nikdo nic neukradne.

Jinak samo čím víc, tím líp, ale pak ten oser při tom, když chceš někam odjet a trvá ti 15minut, než odstraníš zabezpečení.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matal Moderátor »

GeorgosAc píše:Super , vleze jsem nejaky zloděj a každý tady vyzvoní jak ma zabezpečené auto. :sneaky:
Nikdo Tě nenutí abys tady psal kde parkuješ, stejně je jasný, že když auto bude někdo chtít ukrást, tak ho ukradne a? tam máš cokoli, mě šlo o to spíš zjistit možnosti, jak to těm šmejdům ztížit.
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Zave »

me tam nemuze nikdo nic ukradnout :D jinak mam central s alarmem a imobilizerem...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

TO MATAL

Precti si poradne tvuj 1 prispevek a pak mi pis jestli me nekdo nuti nebo nenuti. Je to reakce na tebou napsanou otazku a uvahu. :twisted:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od psena »

matal píše:
GeorgosAc píše:Super , vleze jsem nejaky zloděj a každý tady vyzvoní jak ma zabezpečené auto. :sneaky:
Nikdo Tě nenutí abys tady psal kde parkuješ, stejně je jasný, že když auto bude někdo chtít ukrást, tak ho ukradne a? tam máš cokoli, mě šlo o to spíš zjistit možnosti, jak to těm šmejdům ztížit.
Bohuzel to neni stastny reseni, kdyby tva otazka znela, "ktere bezpecnostni reseni je podle vas nejlepsi" tak to beru, ale ty se ptas na dost diskretni vec na verejnem foru.....tedy na bezp. prvky primo na nasich autech!!!!
Vsak nad tim zauvazuj, ty jsi tu napsal co vse na aute mas, nekdo si krasne podle tveho jmena a mesta najde tvou presnou adresu a tam asi taky vetsinou parkujes....
Ma to jak na podnose, vybavi se na to a jde na jisto.
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

tak kdyz vam to tak vadi tak tu vubec neodpovidejte...
Matal nepsal ze tu musite vsichni napsat co mate za zabezpeceni...
psena
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od psena »

Zave píše:tak kdyz vam to tak vadi tak tu vubec neodpovidejte...
Matal nepsal ze tu musite vsichni napsat co mate za zabezpeceni...
To by tady nic nebylo... :D
Vis dost lidi zije v klamne predstave ze Internet je naprosto anonymni, ale je to presne naopak.ja jsem to psal jako varovani naivnejsim clenum, kteri na to sami neprijdou....
bergos Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 159

#10 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

Teďka v zimě neodhrnovat sníh, spíš ještě přihodit. Kterej zloděj to bude lopatou odhazovat, to si radši vybere auto vedle. :D
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Diky Pseno , aspon jeden me pochopil , nemyslel jsem to spatne. V pismenkach nevyzni ton jakym jsem to myslel.... a hned jsou tady chytlavci , jsme snad vsichni na jedne lodi , ne kua?
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matal Moderátor »

psena píše:
matal píše:
Bohuzel to neni stastny reseni, kdyby tva otazka znela, "ktere bezpecnostni reseni je podle vas nejlepsi" tak to beru, ale ty se ptas na dost diskretni vec na verejnem foru.....tedy na bezp. prvky primo na nasich autech!!!!
Vsak nad tim zauvazuj, ty jsi tu napsal co vse na aute mas, nekdo si krasne podle tveho jmena a mesta najde tvou presnou adresu a tam asi taky vetsinou parkujes....
Ma to jak na podnose, vybavi se na to a jde na jisto.[/quote

Hmm, to si nemyslím, neríkám,ze nemáte pravdu, ale taky si myslím, ze zkusený zlodej se jen do auta podívá oknem a je mu jasný co tam je a není. nikdo prece po Vás nechce abyste tady popisovali kde máte schován napr. tajný vypínac...
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od matal Moderátor »

GeorgosAc píše:TO MATAL

Precti si poradne tvuj 1 prispevek a pak mi pis jestli me nekdo nuti nebo nenuti. Je to reakce na tebou napsanou otazku a uvahu. :twisted:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Co jsem napsal jsem si precetl, nenasel jsem tam napsano ze musís.OK je to tvuj nazor...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To MATAL

Kua jsem to napsal at diky tve blbe napsane otazce se nekdo nechytne a nenapise ceho by mohl litovat.... nic vic nic min :!:
psena
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od psena »

matal píše:

Hmm, to si nemyslím, neríkám,ze nemáte pravdu, ale taky si myslím, ze zkusený zlodej se jen do auta podívá oknem a je mu jasný co tam je a není. nikdo prece po Vás nechce abyste tady popisovali kde máte schován napr. tajný vypínac...
Ja uz se tu o tom nebudu vyjadrovat, ale kdyz se zlodej podiva do auta, tak tezko pozna jakej mas typ alarmu a imobilizeru.Nevi ze kodujes BC.(za mas zamek zpatecky, to samozrejme vidi)
Tim ze, mu to napises, tak mu umoznis si to dobre neplanovat.To je vse.
Fenri
Klubové ID: 120
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Fenri »

Mimochodem,sekce Pokec o autech je neplatícím členům skrytá,takže tohle je tak možná o důvěře mezi členy. "vleze jsem nejaky zloděj" - Pokud je mezi náma nějakej zloděj,tak tě radši ožere na srazu a bye,ne? :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Fenri - stoupni si nohama na zem...

Za 505,- by dostal informace nejcenejsi.....

Je to zbytecna diskuze už , muj prispevek mel byt jen informativni aby tady nahodou nekdo nenapsal nic jako matal o svym voze.. pokud by to nechtel sám.
Fenri
Klubové ID: 120
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Fenri »

GeorgosAc píše:Fenri - stoupni si nohama na zem...

Za 505,- by dostal informace nejcenejsi.....

Je to zbytecna diskuze už , muj prispevek mel byt jen informativni aby tady nahodou nekdo nenapsal nic jako matal o svym voze.. pokud by to nechtel sám.
Si stoupni sám. Už vidim zloděje jak si řiká "zaplatim 505kč a najdu tady fajn auta i s popisem jejich zabezpečení,to se ale mám" :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#19 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To Fenri

Ja stojim nohama velice pevne na zemi ,
Koncime tady s tou diskuzi , ok ?
Nikam to nepovede a hadat se nema smysl.
bergos Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 159

#20 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

Fenri píše:Mimochodem,sekce Pokec o autech je neplatícím členům skrytá,takže tohle je tak možná o důvěře mezi členy. "vleze jsem nejaky zloděj" - Pokud je mezi náma nějakej zloděj,tak tě radši ožere na srazu a bye,ne? :wink:
To je pěkné. No nevím jestli si takový naivní nebo blbý. Jak chceš důvěřovat lidem, které znáš jenom od počítače z tepla domova? :roll:

... nic špatného na ostatní členy jsem nemyslel. :oops:
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
Odpovědět