Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zabezpečení vozu
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Neustále tady čteme o krádežích našich aut, tak mne napadá jak kdo máte zajištěný káry? Já mám origo alarm+imob, kóduji BC a zamykání zpátečky. Ještě jsem přemýšlel o nějakém tajném vypínači, který bych si nechal udělat. Nebo by bylo lepší auto pojistit, ale to bude tak 10k ročně.
A co Vy?
A co Vy?
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo Tě nenutí abys tady psal kde parkuješ, stejně je jasný, že když auto bude někdo chtít ukrást, tak ho ukradne a? tam máš cokoli, mě šlo o to spíš zjistit možnosti, jak to těm šmejdům ztížit.GeorgosAc píše:Super , vleze jsem nejaky zloděj a každý tady vyzvoní jak ma zabezpečené auto.
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel to neni stastny reseni, kdyby tva otazka znela, "ktere bezpecnostni reseni je podle vas nejlepsi" tak to beru, ale ty se ptas na dost diskretni vec na verejnem foru.....tedy na bezp. prvky primo na nasich autech!!!!matal píše:Nikdo Tě nenutí abys tady psal kde parkuješ, stejně je jasný, že když auto bude někdo chtít ukrást, tak ho ukradne a? tam máš cokoli, mě šlo o to spíš zjistit možnosti, jak to těm šmejdům ztížit.GeorgosAc píše:Super , vleze jsem nejaky zloděj a každý tady vyzvoní jak ma zabezpečené auto.
Vsak nad tim zauvazuj, ty jsi tu napsal co vse na aute mas, nekdo si krasne podle tveho jmena a mesta najde tvou presnou adresu a tam asi taky vetsinou parkujes....
Ma to jak na podnose, vybavi se na to a jde na jisto.
-
- Kontaktovat uživatele:
To by tady nic nebylo...Zave píše:tak kdyz vam to tak vadi tak tu vubec neodpovidejte...
Matal nepsal ze tu musite vsichni napsat co mate za zabezpeceni...

Vis dost lidi zije v klamne predstave ze Internet je naprosto anonymni, ale je to presne naopak.ja jsem to psal jako varovani naivnejsim clenum, kteri na to sami neprijdou....
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel to neni stastny reseni, kdyby tva otazka znela, "ktere bezpecnostni reseni je podle vas nejlepsi" tak to beru, ale ty se ptas na dost diskretni vec na verejnem foru.....tedy na bezp. prvky primo na nasich autech!!!!psena píše:matal píše:Nikdo Tě nenutí abys tady psal kde parkuješ, stejně je jasný, že když auto bude někdo chtít ukrást, tak ho ukradne a? tam máš cokoli, mě šlo o to spíš zjistit možnosti, jak to těm šmejdům ztížit.GeorgosAc píše:Super , vleze jsem nejaky zloděj a každý tady vyzvoní jak ma zabezpečené auto.
Vsak nad tim zauvazuj, ty jsi tu napsal co vse na aute mas, nekdo si krasne podle tveho jmena a mesta najde tvou presnou adresu a tam asi taky vetsinou parkujes....
Ma to jak na podnose, vybavi se na to a jde na jisto.[/quote
Hmm, to si nemyslím, neríkám,ze nemáte pravdu, ale taky si myslím, ze zkusený zlodej se jen do auta podívá oknem a je mu jasný co tam je a není. nikdo prece po Vás nechce abyste tady popisovali kde máte schován napr. tajný vypínac...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz se tu o tom nebudu vyjadrovat, ale kdyz se zlodej podiva do auta, tak tezko pozna jakej mas typ alarmu a imobilizeru.Nevi ze kodujes BC.(za mas zamek zpatecky, to samozrejme vidi)matal píše:
Hmm, to si nemyslím, neríkám,ze nemáte pravdu, ale taky si myslím, ze zkusený zlodej se jen do auta podívá oknem a je mu jasný co tam je a není. nikdo prece po Vás nechce abyste tady popisovali kde máte schován napr. tajný vypínac...
Tim ze, mu to napises, tak mu umoznis si to dobre neplanovat.To je vse.
-
- Klubové ID: 120
- Kontaktovat uživatele:
Si stoupni sám. Už vidim zloděje jak si řiká "zaplatim 505kč a najdu tady fajn auta i s popisem jejich zabezpečení,to se ale mám"GeorgosAc píše:Fenri - stoupni si nohama na zem...
Za 505,- by dostal informace nejcenejsi.....
Je to zbytecna diskuze už , muj prispevek mel byt jen informativni aby tady nahodou nekdo nenapsal nic jako matal o svym voze.. pokud by to nechtel sám.

-
bergos
- Člen Klubu
- Klubové ID: 159
To je pěkné. No nevím jestli si takový naivní nebo blbý. Jak chceš důvěřovat lidem, které znáš jenom od počítače z tepla domova?Fenri píše:Mimochodem,sekce Pokec o autech je neplatícím členům skrytá,takže tohle je tak možná o důvěře mezi členy. "vleze jsem nejaky zloděj" - Pokud je mezi náma nějakej zloděj,tak tě radši ožere na srazu a bye,ne?

... nic špatného na ostatní členy jsem nemyslel.

Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi