Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

smutek - NABOURALI MI AcS

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 117

#1 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Včera o půlnoci mi 2 mladí borci v kadettu na letních gumách na ledovce pred barákem naúálili do auta zepředu.... jejich auto v hodnotě 15tisíc (dezolát) versus my AcS....... proně to skončilo 1 telefonem na pojištovnu a pro me začaly starosti a dnes jsem u auta měl likvidátora a dival se na me jako na kokota ktery chce zahrát podvod na Českou POjištovnu.............. A to jsem si dnes udělal radost KONI tlumičema.....

FAKT MRDAT S DEBILAMA.... a to mi chtěli dát 3000,- a smazat to tím s dodatkem , že by objeli rodinu at to daji do kupy a nebudou mit co do huby do konce měsíce...

TAkže jsem totálně nasrany.............. ale totalně...... :evil:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

GeorgosAc píše:Včera o půlnoci mi 2 mladí borci v kadettu na letních gumách na ledovce pred barákem naúálili do auta zepředu.... jejich auto v hodnotě 15tisíc (dezolát) versus my AcS....... proně to skončilo 1 telefonem na pojištovnu a pro me začaly starosti a dnes jsem u auta měl likvidátora a dival se na me jako na kokota ktery chce zahrát podvod na Českou POjištovnu.............. A to jsem si dnes udělal radost KONI tlumičema.....

FAKT MRDAT S DEBILAMA.... a to mi chtěli dát 3000,- a smazat to tím s dodatkem , že by objeli rodinu at to daji do kupy a nebudou mit co do huby do konce měsíce...

TAkže jsem totálně nasrany.............. ale totalně...... :evil:
to je drsny :-( ... stal si blbe? ja vzdycky v zime zvazuju kam to kokot muze poslat a radeji parkuju kus dal nez treba na tesne zatacky s ledovkou .. nerikam ze je to tvuj pripad.
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od George_D »

No comment, a co se stalo ACs :cry:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Stal jsem tak jako kazdy den , jen jsem mel smulu na dva mladiky coo se chteli poklouzat s mrdkou a asi jim v ceste zavazelo me auto.... ted cekam co mi da pojistovna a kolik navic me to bude stat...

Piče... to auto je prro me vic nez cokoli na svete , myslel jsem ze mam zastyvu srdce........ a 3měsíce stré světla... levé budu muset dat nové , maska nová , naraznik lakovačka a trochu vyrovnat... nemohl jsem ani otevrit kapotu...... , ale ta je nastesti bez skrabance...

MRDAT KOKOTY !!!!!!!!!!!!!! omlouzvam se ale potřeboval jsem si ulevit , protoze nevim kam driv a ted budu bez auta 14dni a mam prace , ze nevim kam drive skocit..... a borci ???? houpou nohama..... :twisted:
Murfas
Klubové ID: 95

#5 Příspěvek od Murfas »

Mne se stalo to same kdyz jsem jeste mnel Golfa.Bohuzel byl to znamej , tak jsem ho nemohl ani zmlatit.......... :D

No proste je to k nasrani.Nekdo ti zpusoby skodu a ty pak mas pakarnu.... :evil:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#6 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

George_D píše:No comment, a co se stalo ACs :cry:
Co je ACs? :D
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

GeorgosAc píše: Piče... to auto je prro me vic nez cokoli na svete , myslel jsem ze mam zastyvu srdce........ a 3měsíce stré světla... levé budu muset dat nové , maska nová , naraznik lakovačka a trochu vyrovnat... nemohl jsem ani otevrit kapotu...... , ale ta je nastesti bez skrabance...
Nezer to tak je to jen auto, delas jak kdyby nabourali do tebe... :lol:
N54 PWR
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Bohuzel je to pro me vic nez auto....... je to vic nez moje rodina.......ale to asi nepochopis......... :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

GeorgosAc píše:Bohuzel je to pro me vic nez auto....... je to vic nez moje rodina.......ale to asi nepochopis......... :D
Ty ses fakt hustej, uz to nehul... :lol: Co by jsi delal kdyby ti ho nekdo lohnul, sel by jsi se vobesit? :D
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#10 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

GeorgosAc píše:Bohuzel je to pro me vic nez auto....... je to vic nez moje rodina.......ale to asi nepochopis......... :D
No někteří nepochopí že má někdo svý auto fakt hodně rád... taky jsem to už zažil,nic pěknýho to není...
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od psena »

No taky mohli odjet...o moji nakupni zasku Renaulta 5 se kdosi taky v noci oprel, ale jen mirne o dvere a samozrejme ujel....
Mam okna na druhou stranu, takze i kdyby me nekdo udelal totalku, tak to ani neuslysim.Ty jsi to slysel, nebo jak jsi se o tom dozvedel?
Jinak, mam v Brne pravnika co dela bouracky, resim vse prez nej, vi jak to udelat abys dostal co nejvic.Sam si svou taxu uctuje pojistovne, nikoliv tobe, takze jeho sluzby jsou pro tebe zdarma.Ale kdyz uz to mas rozjety....
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

TO ALL

Muj vztah k mymu autu je takovy az se toho nekdy opravdu desim...
Sam si to nedokazu vysvetlit , ale je to jedina vec v zivote ve ktere se opravdu citim strasne svobodny a stastny a to mi bohuzel nikdo a nikdy neposkytl...

Mozna to nekteri jedinci nepochopi , ale kdyz jsem prisel o prvni tak sem sedel u PCa koukal na videa , fotky anebyla se mnou rec jako bych ztratil sam sebe...... penize byly a nebylo zadne auto co by se mi libilo... jen same kecy kolem.... ani netusite jak jsem si vychutnaval prvni km v AcS.. byl jsem jako male decko... usmev na rtu a snad na 50x jsem od nej odchazel domu...

Myslete si o me co chcete ale pro me je me auto opravdu vic nez srdecni zalezitosti a vsichni co me znaji vi co jsem si kvuli nemu vytrpel....

A kdyby mi jej ukradli tak se neobesim , ale vim , ze by mi to asi hodne ublizilo protoze ho mam skutecne rad....
Ale vylivat se tady nebudu , proste to opravim a bude to ok , jen si myslim , ze jsou tady lidi kteri maji stejne city k BMW , nebot kdo pujde do klubu BMW kdyz pro nej BMW bude jen auto se 4koly...
Nejak nemuzu spat , tak doufam , ze tady aspon nekdo polituje tuto kurevskou situaci v ktere jsem byl naprosto nevine....

Paradox je ze kdyz nekomu vyrvou znak z kapoty tak se tady pise jen kurvy kurvy kurvy a kdyz mladi kreteni neumi ridit a zpusobi mi daleko vetsi skodu , tak ctu co bych delal kdyby mi jej ukradli.

Ja jen chtel videt par pismenek ktere me trochu potesi.....
Nejsem citlivka a ani naivni , ale KURVA FAKT ME TO PORAD SERE!!!
bergos Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 159

#13 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

:cry: :cry: :cry:
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od matal Moderátor »

Můžeš být rád, že máš pachatele a jestli Tě odrbe pojiš?ovna argumentem, že by ta rodina neměla co žrát, tak seš blbej, snad povinný ručení měli a víc tě nemusí zajímat, je to problém pojiš?ovny. A pro takové případy jsou právníci, a ty musí pojiš?ovna platit z povinného ručení škůdce. Stačí si nějakého najít a o nic bych se nesaral.
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Ty 3tacy mi nabizeli ti borci jako vyrovnani...... :lol:
Nejdriv pětikilo....
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od darmon »

jenze von ma Lukas recht, ale to casem sam pochopis
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Nechci mit k teto znacce vztah jen jako k ,,autu,,.

Pro me je to cast zivota,mě a nic na tom nechci menit.
Vystridal jsem jiz 6 aut takze vim o cem mluvis , ale me to proste neda zamyslet se nad tim proc by se lide sdruzovali pokud by k teto znacce necitili taky neco vic.....

Muzu se zdat ujety , ale proste to tak je a nic na tom nechci menit.
A myslim si ze tento klub rozhodne nebyl zalozen jen pro BMWisty aby tady sehnali nahradni dily .....

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od patras Čestný člen »

2LukasH ... ACs rovna se AC schnitzer (nebo snitzel ... al ene rizek to asi nebude ... skoda dal bych si) ..

jinak samo soustrat s tebou ... kdyz ti nekdo namrda auto je to vzdy smutna zalezirost .. ale znam dulezitejsi veci nez ta hromada plechu pod barakem a to ji mam hodne ras ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#19 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

jj :wink:

At z toho neni nova diskuze. Proste mam ho rad.... :wink:
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Zave »

hod sem foto :wink: