FAKT MRDAT S DEBILAMA.... a to mi chtěli dát 3000,- a smazat to tím s dodatkem , že by objeli rodinu at to daji do kupy a nebudou mit co do huby do konce měsíce...
TAkže jsem totálně nasrany.............. ale totalně......

to je drsnyGeorgosAc píše:Včera o půlnoci mi 2 mladí borci v kadettu na letních gumách na ledovce pred barákem naúálili do auta zepředu.... jejich auto v hodnotě 15tisíc (dezolát) versus my AcS....... proně to skončilo 1 telefonem na pojištovnu a pro me začaly starosti a dnes jsem u auta měl likvidátora a dival se na me jako na kokota ktery chce zahrát podvod na Českou POjištovnu.............. A to jsem si dnes udělal radost KONI tlumičema.....
FAKT MRDAT S DEBILAMA.... a to mi chtěli dát 3000,- a smazat to tím s dodatkem , že by objeli rodinu at to daji do kupy a nebudou mit co do huby do konce měsíce...
TAkže jsem totálně nasrany.............. ale totalně......
Nezer to tak je to jen auto, delas jak kdyby nabourali do tebe...GeorgosAc píše: Piče... to auto je prro me vic nez cokoli na svete , myslel jsem ze mam zastyvu srdce........ a 3měsíce stré světla... levé budu muset dat nové , maska nová , naraznik lakovačka a trochu vyrovnat... nemohl jsem ani otevrit kapotu...... , ale ta je nastesti bez skrabance...