kutil: ja mel novej bauset primo origo BMW. U ČP bezproblémů.kutil píše:U české mám taky pojištěné 2 buřty asi 3 roky a mohu řict že 2x jsem měnil sklo na jednom a v pohodě teda dávali mi tam nahražku ne origo. A jinak jaké mate skušenosti když chcete origo a k tomu nový bauset neprskají
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Starší auto= vrak?
-
jééé, ty máš pojiš?ovnu Triglav? S tou se teďka pere můj právník... Dostali fakturu 380 000,- (havarijní poj.) a zaplatili... ...49 000,- Hustý co? A odůvodnili to tak, že nedostali fotky od PČR... Policie u nehody byla, jejich likvidátor v servisu taky... trvalo to 8 měsíců a 10 urgencí než něco pojiš?ovna poslala a nakonec poslala to co poslala (posrala)Martyn píše:To je blbost, ja mam rv 99 a mam pripojestene okno normalne, tusim neco okolo 1400,- na rok... Pojistovna Triglav.
Takže hopdně štěstí s Triglavem a raději nebourej...

-
- Klubové ID: 52
- Kontaktovat uživatele:
JFK píše:jééé, ty máš pojiš?ovnu Triglav? S tou se teďka pere můj právník... Dostali fakturu 380 000,- (havarijní poj.) a zaplatili... ...49 000,- Hustý co? A odůvodnili to tak, že nedostali fotky od PČR... Policie u nehody byla, jejich likvidátor v servisu taky... trvalo to 8 měsíců a 10 urgencí než něco pojiš?ovna poslala a nakonec poslala to co poslala (posrala)Martyn píše:To je blbost, ja mam rv 99 a mam pripojestene okno normalne, tusim neco okolo 1400,- na rok... Pojistovna Triglav.

no on si dneska clovek asi moc nevybere, vsichni jsou zlodeji a nikomu se nechce platit
-
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu, ale tvářit se umějí hezky, co?sumachr píše:JFK píše:jééé, ty máš pojiš?ovnu Triglav? S tou se teďka pere můj právník... Dostali fakturu 380 000,- (havarijní poj.) a zaplatili... ...49 000,- Hustý co? A odůvodnili to tak, že nedostali fotky od PČR... Policie u nehody byla, jejich likvidátor v servisu taky... trvalo to 8 měsíců a 10 urgencí než něco pojiš?ovna poslala a nakonec poslala to co poslala (posrala)Martyn píše:To je blbost, ja mam rv 99 a mam pripojestene okno normalne, tusim neco okolo 1400,- na rok... Pojistovna Triglav.
![]()
no on si dneska clovek asi moc nevybere, vsichni jsou zlodeji a nikomu se nechce platit

-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm super:( Ale ja mam od nich nastesti jen povinne, ne havarijku, takze ja po nich asi nikdy nic chtit nebuduJFK píše:jééé, ty máš pojiš?ovnu Triglav? S tou se teďka pere můj právník... Dostali fakturu 380 000,- (havarijní poj.) a zaplatili... ...49 000,- Hustý co? A odůvodnili to tak, že nedostali fotky od PČR... Policie u nehody byla, jejich likvidátor v servisu taky... trvalo to 8 měsíců a 10 urgencí než něco pojiš?ovna poslala a nakonec poslala to co poslala (posrala)Martyn píše:To je blbost, ja mam rv 99 a mam pripojestene okno normalne, tusim neco okolo 1400,- na rok... Pojistovna Triglav.
Aha tak to je mozne, ja to mam pojistene od minuleho roku, je mozne ze se to od 05 zmenilo...gelty píše:[Nevím, jestli to je blbost, nebo kdy jsi to připojiš?oval, já jen říkám, že mi bylo zděleno, že od ledna 2005 je to změněno a že to neplatí a ty pojistky, co to mají uzavřeno ve starém roce, tak platí dál, ale nově už uzavřít nejdou.
Ono to zase tak jednoznačné není s tím povinným ručením. Když někoho poškodíš a pojiš?ovna toho poškozeného ojebe podobně jako mě tak tě ten poškozený (nebo spíš jeho právník) bude spolu s pojiš?ovnou tahat po soudech (v lepším případě)... V tom horším to celé hodí pojiš?ovna na tebe (třeba máš jiné gumy v TP a jiné na autě, kola to samé atd). Když je pojiš?ovna svině tak můžeš čekat cokoliv... Takže bacha na levné povinné ručení... a bacha na Triglav...Martyn píše:Hmm super:( Ale ja mam od nich nastesti jen povinne, ne havarijku, takze ja po nich asi nikdy nic chtit nebuduJFK píše:jééé, ty máš pojiš?ovnu Triglav? S tou se teďka pere můj právník... Dostali fakturu 380 000,- (havarijní poj.) a zaplatili... ...49 000,- Hustý co? A odůvodnili to tak, že nedostali fotky od PČR... Policie u nehody byla, jejich likvidátor v servisu taky... trvalo to 8 měsíců a 10 urgencí než něco pojiš?ovna poslala a nakonec poslala to co poslala (posrala)Martyn píše:To je blbost, ja mam rv 99 a mam pripojestene okno normalne, tusim neco okolo 1400,- na rok... Pojistovna Triglav.
Aha tak to je mozne, ja to mam pojistene od minuleho roku, je mozne ze se to od 05 zmenilo...gelty píše:[Nevím, jestli to je blbost, nebo kdy jsi to připojiš?oval, já jen říkám, že mi bylo zděleno, že od ledna 2005 je to změněno a že to neplatí a ty pojistky, co to mají uzavřeno ve starém roce, tak platí dál, ale nově už uzavřít nejdou.