to znamena ze je v pici autokenedy píše:alp píše:The 'ESD control' (ESD Regelt in German) fault is caused by a hairline crack at the R60 resistor in the Check Control Module (CCM). Recommended repair is to replace CCM.
ESD is a BMW acronym for Electronic Brake Differential -- an older accronym for slip/traction control, and "regelt" means "regulation". This fault seems to be another phantom fault that is fixed by replacing the CCM.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V poho, já nejsem nasratý, nicméně výpis z diagnostiky mi neukázal, prý tomu nic není až na brzdový spínač ,ale baterka funguje dál... a za těch 800jsem mohl mít skoro novouDoktor1 píše:Ahoj Matale,ne ze bych chtel branit Renocar jako takovy,ale sebe urcite,protoze to auto jsem ti delal ja.Ze se baterka vymlatila za 10 minut zapnutyho klicku,kdy se delal kompletni test,asi nemuzu ze... Minochodem vsechny clanky byly suchy,tak jsem je dolil destilkou.Po pripojeni na nabijecku ta baterka sotva brala nejaky ampery... A k te chybe-Modic(testr)vypsal chyby,ktere jsem vytiskl a ktere ti zrejme technik ukazal,nic jinyho to nevypsalo. Ani ostatni mechosi,kteri jsou tam mnohem dyl nez ja,tuto chybu neznali...
Nejsem anglictinar,takze pokud to dobre chapu je chyba v Check Control Modulu v nejakym Resistoru R60?
Vsak Rennno neni jedinej servis...zrovna spinac bych si nechal vymenit jinde, ael kdyz mas dost penez.....matal píše:V poho, já nejsem nasratý, nicméně výpis z diagnostiky mi neukázal, prý tomu nic není až na brzdový spínač ,ale baterka funguje dál... a za těch 800jsem mohl mít skoro novouDoktor1 píše:Ahoj Matale,ne ze bych chtel branit Renocar jako takovy,ale sebe urcite,protoze to auto jsem ti delal ja.Ze se baterka vymlatila za 10 minut zapnutyho klicku,kdy se delal kompletni test,asi nemuzu ze... Minochodem vsechny clanky byly suchy,tak jsem je dolil destilkou.Po pripojeni na nabijecku ta baterka sotva brala nejaky ampery... A k te chybe-Modic(testr)vypsal chyby,ktere jsem vytiskl a ktere ti zrejme technik ukazal,nic jinyho to nevypsalo. Ani ostatni mechosi,kteri jsou tam mnohem dyl nez ja,tuto chybu neznali...
Nejsem anglictinar,takze pokud to dobre chapu je chyba v Check Control Modulu v nejakym Resistoru R60?![]()
![]()
Tak až tam pojedu ten spínač vyměnit, tak se polepši prosím...
![]()
jsou i jine cesty, treba dil si najit levneji a pak si to nechat jen namontovatmatal píše:Psena: Máš pravdu, ale jestli dám 600 za spínač v Renocaru nebo 400 u Pařizka nehraje zas tak velkou roli...
Tento příspěvek jsem nepsal proto, že bych si chtěl stěžovat, ale jako takové pousmání...vždy? život je krásný a s BMW ještě hezčí, no ne?
V Renocaru chtějí za termostat snad taky 800, ale nevím jestli s DPH nebo bez ařekl mi kolem 2500 za práci, teď už je to vcelku jedno, páč to mám objednaný..psena píše:jsou i jine cesty, treba dil si najit levneji a pak si to nechat jen namontovatmatal píše:Psena: Máš pravdu, ale jestli dám 600 za spínač v Renocaru nebo 400 u Pařizka nehraje zas tak velkou roli...
Tento příspěvek jsem nepsal proto, že bych si chtěl stěžovat, ale jako takové pousmání...vždy? život je krásný a s BMW ještě hezčí, no ne?
napr kolik ti rikali cenu v Rennnocaru za termostat?Toby me fakt zajimalo...protoze Wahler kterej se tma dava v BMW stoji 560 kc, bojim se ze pokud tam bude znacka BMW tak to bude litr.