Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kůže ošetřování

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lacer_TDS

#1 Příspěvek od Lacer_TDS »

Zdarec, chci se zeptat těch co mají kůži (v autě jako potah sedaček) :lol: čím a jak často ji ošetřujete? Někde jsem četl že indulona se taky dá ....?
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fenri »

Taky sem tady v klubu slyšel že indulona :?:
martinmasat

#3 Příspěvek od martinmasat »

používal jsem indulonu a celkem spokojenost.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Lacer_TDS píše:Zdarec, chci se zeptat těch co mají kůži (v autě jako potah sedaček) :lol: čím a jak často ji ošetřujete? Někde jsem četl že indulona se taky dá ....?

Kuwa že to máš Rudoshovo tedeso :D jasně,prvni vlhkým hadříkem utřít prach a až to uschne tak indulona :D u světlých kůži doporočuju odborníka a spec.přípravky.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

Fenri píše:Taky sem tady v klubu slyšel že indulona :?:

myslis tady v gay klubu ??? :)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Martinéz

#6 Příspěvek od Martinéz »

jasne, nejdriv vytrit vlhkym toaletakem a pak indulona pred a potom i na osetreni odrene kuze.. 8)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od George_D »

Indulona je v pořádku ale prodávaj speciální pasty na leather a koupíš to i v obuví když koupíš spray na ochranu hladké kožené obuvi. :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fenri »

patras píše:
Fenri píše:Taky sem tady v klubu slyšel že indulona :?:

myslis tady v gay klubu ??? :)

Jojo tady,prej to na tu kůžičku pomáhá. No ale to jen když je ten dotyčnej hodně divokej :twisted:
Maca

#9 Příspěvek od Maca »

Coby motorkář mám výhodu :) používám tentýž krém jako na bundu a boty - prodávají to v jakémkoliv motoshopu.
kutil

#10 Příspěvek od kutil »

Rypel (nebo Krypel :D )ve spreji cena asi 140 Kč použivám na auta s kožu asi 5 let tak 3 krat ročně 1 sprej jedno ošetření.Ale občas se v tom válím i montérkách takže to dostavá zabrat.
psena
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od psena »

Koupil jsem pred par dnama svetlej interier v kuzi a osvecil se mi pripravek od firmy Sonax, stoji 230kc a staci to na vsechny sedacky.Je tam vceli vosk,vitamin E atd, pekne to zvlacni, pritom to neni moc mastne.
Neverim tem sprayum na cisteni, ktere podle cuchu obsahuji alkohol, to myslim neni dobre.
psena
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od psena »

Koupil jsem pred par dnama svetlej interier v kuzi a osvecil se mi pripravek od firmy Sonax, stoji 230kc a staci to na vsechny sedacky.Je tam vceli vosk,vitamin E atd, pekne to zvlacni, pritom to neni moc mastne.
Neverim tem sprayum na cisteni, ktere podle cuchu obsahuji alkohol, to myslim neni dobre.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#13 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

no, indulona dela po case vystupovani ryh... nej je dle nejakyho testu AmorAll Leather, poridil jsem a musim uznat, ze dost good... stalo to tusim 2kila v Obi ci tak nekde..
“Ability is what you're capable of doing.”
Kaca2

#14 Příspěvek od Kaca2 »

kamarád mi doporučil tohlens.Prej to taky tím dělá. Vyzkouším to až na jaře
Přílohy
nilffet_tuk__na_k__i_v_75_ml_d_ze_k_d_6103-0000.gif
nilffet_tuk__na_k__i_v_75_ml_d_ze_k_d_6103-0000.gif (14.27 KiB) Zobrazeno 841 x
psena
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od psena »

Kaca píše:kamarád mi doporučil tohlens.Prej to taky tím dělá. Vyzkouším to až na jaře

Tak presne to mam taky, koupil to kamos a pouzil to na hodnte vyschlou a tvrdou cernou kuzi a je s tim velmi spokojen, pred tim prej nic moc nezabiralo az tohle.
Ted me to dal, at to vyzkousim take, ale ja mam svetlou kuzi a bojim se prave toho, ze se zvyrazni ryhy.Na nekterych vyrobcich je primo napsano, ze pripravek muze privodit ztmavnuti svetle kuze.Takze vzdy zkouset na nejakym mene viditelnem miste!
Martinéz

#16 Příspěvek od Martinéz »

OT, pseno, nahod foto tvyho vnitrku, zajimala by me kombinace. a mas tapecy na dverich? dik predem...
Fikux

#17 Příspěvek od Fikux »

Kaca píše:kamarád mi doporučil tohlens.Prej to taky tím dělá. Vyzkouším to až na jaře

Kde se to dá koupit? Díky za info
MK

#18 Příspěvek od MK »

Fikux píše:

Kde se to dá koupit? Díky za info

v praze to mají prodejny obuvi, např. ba?a.
psena
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od psena »

Martinéz píše:OT, pseno, nahod foto tvyho vnitrku, zajimala by me kombinace. a mas tapecy na dverich? dik predem...

Uz to mam hotove, kdzy jsem prijel ke Smidovi od kteryho jsem to bral, tak se ptal
" tak co, cistis?" a ja jsem jen ukazal a na auto...trvalo to tri odpoledne dohromady asi 15 hodin, vcetne cisteni doma, nejdyl zabrala vymena stredovyho tunelu spolu s se spodkem palubky.
Smid na to jen, to sis teda makl...
Jinak fota nahodim, ale az z tema spoilerama Racing Dynamics, ted je to na laku a na upevneni na auto, a bude to v PO nebo max v UT.
Takze potom.Tapecaky samozrejme jsou v kuzi, ale jeste budu muset parkrat pocistit, to vis,bylo to poradne dokopany od bot... :)
gelty
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od gelty »

Já používám tohle:
Přílohy
na kůži.jpg
na kůži.jpg (63.32 KiB) Zobrazeno 867 x
Odpovědět