Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kůže ošetřování
-
Lacer_TDS píše:Zdarec, chci se zeptat těch co mají kůži (v autě jako potah sedaček)čím a jak často ji ošetřujete? Někde jsem četl že indulona se taky dá ....?
Kuwa že to máš Rudoshovo tedeso

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Indulona je v pořádku ale prodávaj speciální pasty na leather a koupíš to i v obuví když koupíš spray na ochranu hladké kožené obuvi. 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem pred par dnama svetlej interier v kuzi a osvecil se mi pripravek od firmy Sonax, stoji 230kc a staci to na vsechny sedacky.Je tam vceli vosk,vitamin E atd, pekne to zvlacni, pritom to neni moc mastne.
Neverim tem sprayum na cisteni, ktere podle cuchu obsahuji alkohol, to myslim neni dobre.
Neverim tem sprayum na cisteni, ktere podle cuchu obsahuji alkohol, to myslim neni dobre.
-
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem pred par dnama svetlej interier v kuzi a osvecil se mi pripravek od firmy Sonax, stoji 230kc a staci to na vsechny sedacky.Je tam vceli vosk,vitamin E atd, pekne to zvlacni, pritom to neni moc mastne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kaca píše:kamarád mi doporučil tohlens.Prej to taky tím dělá. Vyzkouším to až na jaře
Tak presne to mam taky, koupil to kamos a pouzil to na hodnte vyschlou a tvrdou cernou kuzi a je s tim velmi spokojen, pred tim prej nic moc nezabiralo az tohle.
Ted me to dal, at to vyzkousim take, ale ja mam svetlou kuzi a bojim se prave toho, ze se zvyrazni ryhy.Na nekterych vyrobcich je primo napsano, ze pripravek muze privodit ztmavnuti svetle kuze.Takze vzdy zkouset na nejakym mene viditelnem miste!
-
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz píše:OT, pseno, nahod foto tvyho vnitrku, zajimala by me kombinace. a mas tapecy na dverich? dik predem...
Uz to mam hotove, kdzy jsem prijel ke Smidovi od kteryho jsem to bral, tak se ptal
" tak co, cistis?" a ja jsem jen ukazal a na auto...trvalo to tri odpoledne dohromady asi 15 hodin, vcetne cisteni doma, nejdyl zabrala vymena stredovyho tunelu spolu s se spodkem palubky.
Smid na to jen, to sis teda makl...
Jinak fota nahodim, ale az z tema spoilerama Racing Dynamics, ted je to na laku a na upevneni na auto, a bude to v PO nebo max v UT.
Takze potom.Tapecaky samozrejme jsou v kuzi, ale jeste budu muset parkrat pocistit, to vis,bylo to poradne dokopany od bot...