Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW versus Hyundai?
-
Motolejdy
- Klubové ID: 105
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všichni.Docela by mě zajímal váš názor.Jeden známý si koupil Hyundai 1,5 Coupe a tvrdí,že by mi s ním dokázal v pohodě natrhnout pr....
Nevěřím tomu a taky se s ním o tom přu.Už mi dokonce navrhnul závod,který bych klidně podstoupila,ale tady u nás není kde.Tak bych opravdu ráda věděla,kdo má pravdu.Zvítězila bych s BMW 2,0i nad tím Hyundai 1,5??? 
No pokud je to opravdu Hyundai a ne nejake bmw z novych rad a neni to nejak extreme poladeny tak by jsi ho v poho mela dostat... Ale nesmis se bat na to slapnout...Motolejdy píše:Ahoj všichni.Docela by mě zajímal váš názor.Jeden známý si koupil Hyundai 1,5 Coupe a tvrdí,že by mi s ním dokázal v pohodě natrhnout pr....Nevěřím tomu a taky se s ním o tom přu.Už mi dokonce navrhnul závod,který bych klidně podstoupila,ale tady u nás není kde.Tak bych opravdu ráda věděla,kdo má pravdu.Zvítězila bych s BMW 2,0i nad tím Hyundai 1,5???
N54 PWR
bez problemuMotolejdy píše:Ahoj všichni.Docela by mě zajímal váš názor.Jeden známý si koupil Hyundai 1,5 Coupe a tvrdí,že by mi s ním dokázal v pohodě natrhnout pr....Nevěřím tomu a taky se s ním o tom přu.Už mi dokonce navrhnul závod,který bych klidně podstoupila,ale tady u nás není kde.Tak bych opravdu ráda věděla,kdo má pravdu.Zvítězila bych s BMW 2,0i nad tím Hyundai 1,5???
myslím,že v tvém případě půjde spíš o to jestli to máš v ruceMotolejdy píše:Ahoj všichni.Docela by mě zajímal váš názor.Jeden známý si koupil Hyundai 1,5 Coupe a tvrdí,že by mi s ním dokázal v pohodě natrhnout pr....Nevěřím tomu a taky se s ním o tom přu.Už mi dokonce navrhnul závod,který bych klidně podstoupila,ale tady u nás není kde.Tak bych opravdu ráda věděla,kdo má pravdu.Zvítězila bych s BMW 2,0i nad tím Hyundai 1,5???
hlave se nenech zbytecne vyprovokovat pokud se nebudes cejtit uplne jiste .. za zlamany zebra ( napriklad ) tyhle zabomysi valky nestojejMotolejdy píše:Pro M3maniac
Nechci se nějak chválit,ale myslím,že už to v ruce docela mám.A závodit se taky nebojím,pokud by bylo kde.Teď jsi mi to ale připomenul s tím turbem.To říkal,že prý má.No,takže jestli se nějaký místo najde,tak to asi bude docela vyrovnaný závod,co?
No neházej flintu do žitaMotolejdy píše:Pro M3maniac
Nechci se nějak chválit,ale myslím,že už to v ruce docela mám.A závodit se taky nebojím,pokud by bylo kde.Teď jsi mi to ale připomenul s tím turbem.To říkal,že prý má.No,takže jestli se nějaký místo najde,tak to asi bude docela vyrovnaný závod,co?
-
Motolejdy
- Kontaktovat uživatele:
No,vypadá to,že už se stalo,protože mi už děsně leze na nervy tím,jak se neustále vytahuje,že jeho auto je nejlepší,že by mi to natřel a že nechci závodit,protože mám strach,že bych prohrála.LOPOLO píše:Motolejdy píše:Pro M3maniac
hlave se nenech zbytecne vyprovokovat pokud se nebudes cejtit uplne jiste .. za zlamany zebra ( napriklad ) tyhle zabomysi valky nestojej.. ale muzes ho pozvat na vokruh
Na okruh bych ho klidně pozvala,ale to bychom museli až do Prahy,že jo?Nebo kam jezdíte na okruh?
-
Motolejdy
- Kontaktovat uživatele:
Jo,to je jasný.Zas nejsem tak šílená,abych ohrozila jak sebe,tak i někoho jinýho jen kvůli tomu,abych byla první.M3maniac píše:
No neházej flintu do žitaono to má i s turbem myslím 115 koní,což není žádný zázrak
myslím že to bude ale asi docela vyrovnaný,však uvidíš.On ten hjundaj má tak o 300kilo míň,no tak půjde asi fakt o jezdeckej um.Každopádně se drž toho co říkal lopolo,nikdy se nenech vyprovokovat,teda klidně nech,ale jeď jen tak abys to ukočírovala,nějakej rížožrout ti za to nestojí !
-
psena
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Jestli pujdete dost pres kilo, tak ho musis mit, 0-100 bych rekl ze tam to tak jednoznacny neni.jde o to, jak to v jakem stavu mas motor ty a v jakem on.
Jinak ty s nim vubec zavodit nemusis, vzdyt ty kary se prodavaji za 50 000....se prece nebudes zahazovat a nebo mu rekni, ze ma coupe, tak ze pozves taky nekoho s coupe....
Jinak ty s nim vubec zavodit nemusis, vzdyt ty kary se prodavaji za 50 000....se prece nebudes zahazovat a nebo mu rekni, ze ma coupe, tak ze pozves taky nekoho s coupe....
myslíš třeba moje kupé?psena píše:Jestli pujdete dost pres kilo, tak ho musis mit, 0-100 bych rekl ze tam to tak jednoznacny neni.jde o to, jak to v jakem stavu mas motor ty a v jakem on.
No to je možný,ten půjde rychle do kytekMotolejdy píše:No,tak jsem se právě dozvěděla,že má ten motor prý načipovanej a má 150 koní.Tak to buď kecá a chce,abych to vzdala bez závodu anebo nekecá a já to asi prohraju,že jo?
Tohle mi na začátku zamlčel!
-
Motolejdy
- Kontaktovat uživatele:
No,je to ještě horší.M3maniac píše:
No to je možný,ten půjde rychle do kytekřek bych s čipem tak 140ps,ale spíš měl předtím škodárnu a ten co mu tu plečku prodával mu řek že je to načipovaný na 150 a on po schade má pocit že jezdí ve formuli
já už viděl načipovaných aut s ostrýma vačkama,ale kupodivu sotva sériovým výkonem
-
xsun
- Klubové ID: 104
- Kontaktovat uživatele:
nevim co resis, bavit se s tipkem, kterej si za 80 litru koupi starou 1.5, nema ani ridicak a vsude haze machry jakou to nema raketu ... to te dovede vytocit? ja bych se jen smal a smal ...Motolejdy píše:No,je to ještě horší.On svoje auto nikdy neměl.Jen samý půjčovaný.A to auto koupil někde v bazaru za 84000 kč.Jo,a taky vůbec nevlastní řidičák.
eslti to ma nacipovany tak jak tvrdi tak bude rad kdyz mu to ten zavod vubec vydrzi a estli nema, tak byt jim drzim hubu a krok a zavodim tak s felckama