Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW versus Hyundai?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Motolejdy »

Ahoj všichni.Docela by mě zajímal váš názor.Jeden známý si koupil Hyundai 1,5 Coupe a tvrdí,že by mi s ním dokázal v pohodě natrhnout pr.... :evil: Nevěřím tomu a taky se s ním o tom přu.Už mi dokonce navrhnul závod,který bych klidně podstoupila,ale tady u nás není kde.Tak bych opravdu ráda věděla,kdo má pravdu.Zvítězila bych s BMW 2,0i nad tím Hyundai 1,5??? :roll:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Motolejdy píše:Ahoj všichni.Docela by mě zajímal váš názor.Jeden známý si koupil Hyundai 1,5 Coupe a tvrdí,že by mi s ním dokázal v pohodě natrhnout pr.... :evil: Nevěřím tomu a taky se s ním o tom přu.Už mi dokonce navrhnul závod,který bych klidně podstoupila,ale tady u nás není kde.Tak bych opravdu ráda věděla,kdo má pravdu.Zvítězila bych s BMW 2,0i nad tím Hyundai 1,5??? :roll:

No pokud je to opravdu Hyundai a ne nejake bmw z novych rad a neni to nejak extreme poladeny tak by jsi ho v poho mela dostat... Ale nesmis se bat na to slapnout... :D
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Motolejdy píše:Ahoj všichni.Docela by mě zajímal váš názor.Jeden známý si koupil Hyundai 1,5 Coupe a tvrdí,že by mi s ním dokázal v pohodě natrhnout pr.... :evil: Nevěřím tomu a taky se s ním o tom přu.Už mi dokonce navrhnul závod,který bych klidně podstoupila,ale tady u nás není kde.Tak bych opravdu ráda věděla,kdo má pravdu.Zvítězila bych s BMW 2,0i nad tím Hyundai 1,5??? :roll:

bez problemu
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

myslím,že v tvém případě půjde spíš o to jestli to máš v ruce :D tím se tě nechci vůbec dotknout.Může to být i 1,5turbo benál a to jakš takš utíká... ale podvozek máš lepší a koňů taky víc... tak se ho neboj a dejmu na frak :D
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Motolejdy »

Pro Lukáš.H

Jo,Hyundai je to určitě.Šlápnout se na to nebojím.Jela jsem s tím zátím nejvíc 190 km/h,ale v okolí ČB nevím o místě,kde by se dal ten závod uskutečnit.V běžným provozu závodit nechci.
Jestli to má nějak poladěný,to nevím. :roll:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Motolejdy »

Pro M3maniac

Nechci se nějak chválit,ale myslím,že už to v ruce docela mám.A závodit se taky nebojím,pokud by bylo kde.Teď jsi mi to ale připomenul s tím turbem.To říkal,že prý má.No,takže jestli se nějaký místo najde,tak to asi bude docela vyrovnaný závod,co? :?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Motolejdy píše:Pro M3maniac

Nechci se nějak chválit,ale myslím,že už to v ruce docela mám.A závodit se taky nebojím,pokud by bylo kde.Teď jsi mi to ale připomenul s tím turbem.To říkal,že prý má.No,takže jestli se nějaký místo najde,tak to asi bude docela vyrovnaný závod,co? :?

hlave se nenech zbytecne vyprovokovat pokud se nebudes cejtit uplne jiste .. za zlamany zebra ( napriklad ) tyhle zabomysi valky nestojej :-) .. ale muzes ho pozvat na vokruh :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No neházej flintu do žita :D ono to má i s turbem myslím 115 koní,což není žádný zázrak :D myslím že to bude ale asi docela vyrovnaný,však uvidíš.On ten hjundaj má tak o 300kilo míň,no tak půjde asi fakt o jezdeckej um.Každopádně se drž toho co říkal lopolo,nikdy se nenech vyprovokovat,teda klidně nech,ale jeď jen tak abys to ukočírovala,nějakej rížožrout ti za to nestojí ! :D
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Motolejdy »

Pro LOPOLO

Dík.To potěší. :lol:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Motolejdy »

LOPOLO píše:

hlave se nenech zbytecne vyprovokovat pokud se nebudes cejtit uplne jiste .. za zlamany zebra ( napriklad ) tyhle zabomysi valky nestojej :-) .. ale muzes ho pozvat na vokruh :-)

No,vypadá to,že už se stalo,protože mi už děsně leze na nervy tím,jak se neustále vytahuje,že jeho auto je nejlepší,že by mi to natřel a že nechci závodit,protože mám strach,že bych prohrála.
Na okruh bych ho klidně pozvala,ale to bychom museli až do Prahy,že jo?Nebo kam jezdíte na okruh?
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Motolejdy »

M3maniac píše:
No neházej flintu do žita :D ono to má i s turbem myslím 115 koní,což není žádný zázrak :D myslím že to bude ale asi docela vyrovnaný,však uvidíš.On ten hjundaj má tak o 300kilo míň,no tak půjde asi fakt o jezdeckej um.Každopádně se drž toho co říkal lopolo,nikdy se nenech vyprovokovat,teda klidně nech,ale jeď jen tak abys to ukočírovala,nějakej rížožrout ti za to nestojí ! :D

Jo,to je jasný.Zas nejsem tak šílená,abych ohrozila jak sebe,tak i někoho jinýho jen kvůli tomu,abych byla první. :unsure: A taky bych si nerada rozmlátila auto,protože pak bych se musela vrátit ke škodovce.A to by bylo krutý!!! :D
Holas7xx
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Holas7xx »

Toho hyundaye (nebo jak se ta rejže píše..:) se vůbec neboj, má to tady v hk kámoš - s targou jsem ho zpráskal jako malýho smrada a kámoš s 320 bez problémů taky - je to mrdka!!!! :twisted:
Holas7xx
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Holas7xx »

Mimochodem - teď mu umřel motor!!!! :P
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Motolejdy »

Holas7xx píše:Toho hyundaye (nebo jak se ta rejže píše..:) se vůbec neboj, má to tady v hk kámoš - s targou jsem ho zpráskal jako malýho smrada a kámoš s 320 bez problémů taky - je to mrdka!!!! :twisted:

OK. :thumbsup: Dík za povzbuzení.Snad to zvládnu,jestli k tomu fakt dojde.Potěšils mě! :mrgreen:
psena
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od psena »

Jestli pujdete dost pres kilo, tak ho musis mit, 0-100 bych rekl ze tam to tak jednoznacny neni.jde o to, jak to v jakem stavu mas motor ty a v jakem on.
Jinak ty s nim vubec zavodit nemusis, vzdyt ty kary se prodavaji za 50 000....se prece nebudes zahazovat a nebo mu rekni, ze ma coupe, tak ze pozves taky nekoho s coupe.... :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

psena píše:Jestli pujdete dost pres kilo, tak ho musis mit, 0-100 bych rekl ze tam to tak jednoznacny neni.jde o to, jak to v jakem stavu mas motor ty a v jakem on.
Jinak ty s nim vubec zavodit nemusis, vzdyt ty kary se prodavaji za 50 000....se prece nebudes zahazovat a nebo mu rekni, ze ma coupe, tak ze pozves taky nekoho s coupe.... :D

myslíš třeba moje kupé? :D to by nebylo fér .... :mrgreen:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Motolejdy »

No,tak jsem se právě dozvěděla,že má ten motor prý načipovanej a má 150 koní. :( Tak to buď kecá a chce,abych to vzdala bez závodu anebo nekecá a já to asi prohraju,že jo? :mad: Tohle mi na začátku zamlčel!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Motolejdy píše:No,tak jsem se právě dozvěděla,že má ten motor prý načipovanej a má 150 koní. :( Tak to buď kecá a chce,abych to vzdala bez závodu anebo nekecá a já to asi prohraju,že jo? :mad: Tohle mi na začátku zamlčel!

No to je možný,ten půjde rychle do kytek :D řek bych s čipem tak 140ps,ale spíš měl předtím škodárnu a ten co mu tu plečku prodával mu řek že je to načipovaný na 150 a on po schade má pocit že jezdí ve formuli :D já už viděl načipovaných aut s ostrýma vačkama,ale kupodivu sotva sériovým výkonem :lol:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Motolejdy »

M3maniac píše:
No to je možný,ten půjde rychle do kytek :D řek bych s čipem tak 140ps,ale spíš měl předtím škodárnu a ten co mu tu plečku prodával mu řek že je to načipovaný na 150 a on po schade má pocit že jezdí ve formuli :D já už viděl načipovaných aut s ostrýma vačkama,ale kupodivu sotva sériovým výkonem :lol:

No,je to ještě horší. :D On svoje auto nikdy neměl.Jen samý půjčovaný.A to auto koupil někde v bazaru za 84000 kč.Jo,a taky vůbec nevlastní řidičák. :!:
xsun
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od xsun »

Motolejdy píše:No,je to ještě horší. :D On svoje auto nikdy neměl.Jen samý půjčovaný.A to auto koupil někde v bazaru za 84000 kč.Jo,a taky vůbec nevlastní řidičák. :!:

nevim co resis, bavit se s tipkem, kterej si za 80 litru koupi starou 1.5, nema ani ridicak a vsude haze machry jakou to nema raketu ... to te dovede vytocit? ja bych se jen smal a smal ... :D

eslti to ma nacipovany tak jak tvrdi tak bude rad kdyz mu to ten zavod vubec vydrzi a estli nema, tak byt jim drzim hubu a krok a zavodim tak s felckama
Odpovědět