M3maniac píše:
P.S. navíc origo emkový kola jsou hodně ,hodně kvalitní a pevné...
Pevne mozna ano, ale kvalitni rozhodne ne... Pro me je kvalitni kolo pevne a lehke...
Hmm říkáš dezent jó ? no,mám jednoho kámoše co má "18ky no name a docela často se rovnaj a pak taky jednoho co měl "17ky jakože ac schnitzer a taky se furt rovnaly
P.S. nemůžu pochopit,jak může někdo tvrdit,že origo M3 kolo není kvalitní můžeš tvrdit,že není nejlehčí,ale kvalitní....
M3maniac píše:
Hmm říkáš dezent jó ? no,mám jednoho kámoše co má "18ky no name a docela často se rovnaj a pak taky jednoho co měl "17ky jakože ac schnitzer a taky se furt rovnaly
P.S. nemůžu pochopit,jak může někdo tvrdit,že origo M3 kolo není kvalitní můžeš tvrdit,že není nejlehčí,ale kvalitní....
Jakej Dezent? Rikam ATS neumis snad cist? Nevim jak moc jsou ty moje kola pevne ale za celou sezonu jsem je rovnat nepotreboval...
Ps: To bude tim ze si pod kvalitou kazdej znas predstavuje neco jineho...
M3maniac píše:Ale jo,přemýšlel...ale na těch našich zkurwených diravých cestách je "17ka akorát myslím.Jako jasně že kdyby u nás byly cesty jako v německu tak je tam nakopu asi hned ale nechce semi to pořád rovnat a cena "17tek je taky trochu jinde než "18tky navíc jde na velkých kolech všechno na podvozku srát dřív mě by se líbily "19ky !!!
To sem nevěděl, že díky velkým kolům jde srát podvozek.
A proč? Já myslel, že to je právě opak, že s velkýma kolama je to technicky lepší?
Jinak taky bych tam dal emkové kolä, není co řešit...
M3maniac píše:Ale jo,přemýšlel...ale na těch našich zkurwených diravých cestách je "17ka akorát myslím.Jako jasně že kdyby u nás byly cesty jako v německu tak je tam nakopu asi hned ale nechce semi to pořád rovnat a cena "17tek je taky trochu jinde než "18tky navíc jde na velkých kolech všechno na podvozku srát dřív mě by se líbily "19ky !!!
A proč? Já myslel, že to je právě opak, že s velkýma kolama je to technicky lepší?
si delas srandu ??? to jako ze kdyz mas kola s vejskou 65 tak bude dostavat zaveseni a cepy atd.. mensi facky nez kdyz tam mas 40% profil ??? a jeste k tomu jsou nizkoprofilovy gumy foukany o polovinu vic nez nizkoprofilace ..... ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
diky kluci za Vase nazory,uznavam,ze mate pravdu.Jen ty motorsporty lezi v hlave,jake mate na mysli?Ty co ma Rene na M3?Ktere se mi jeste paci,jsou -sekyry- taky z M3.Jake na ne mate nazor?
si delas srandu ??? to jako ze kdyz mas kola s vejskou 65 tak bude dostavat zaveseni a cepy atd.. mensi facky nez kdyz tam mas 40% profil ??? a jeste k tomu jsou nizkoprofilovy gumy foukany o polovinu vic nez nizkoprofilace ..... ...
Hmm,to sem nějak nepobral.. Kdo mluvil o profilu? Mluvilo se o kolech a né o gumách... Jestli sem nějak mimo,tak sorry..
coupe328 píše:diky kluci za Vase nazory,uznavam,ze mate pravdu.Jen ty motorsporty lezi v hlave,jake mate na mysli?Ty co ma Rene na M3?Ktere se mi jeste paci,jsou -sekyry- taky z M3.Jake na ne mate nazor?
Určitě ty co má René.. Prodával je tu Béďa,nedávno.. Za 10k
coupe328 píše:diky kluci za Vase nazory,uznavam,ze mate pravdu.Jen ty motorsporty lezi v hlave,jake mate na mysli?Ty co ma Rene na M3?Ktere se mi jeste paci,jsou -sekyry- taky z M3.Jake na ne mate nazor?
Jestli můžu poopravit tak ty co má René sou o trošku jinačí a hezčí...Dělaly se až od roku ´96 tuším...Ty Béďovi jsou ještě ze starý školy...Asi tak k tomudle..
M3maniac píše:jojo,origo emkový kola a bude to cool kámo !!! ty zadní lampy jsou origo kouřové nebo spraytuning?
Ty lampy by mely byt origo,sviti moc pekne a hlavne je nema kazdej na aute ,tak si je tam i necham.I kdyz cerveno bile jsou stejne pekne,mozna i hezci,ale zase je ma kazdy
Ty M kovy kola urcite k tomu koupim,jen co sezenu trochu penez
kdyz uz jsi od Hanze bral tu 328mu, mels k tomu pribalit i ty kola co nabizel..a nemusel bys nic resit. Jinak lampy bych nechal, cerny krystaly sem jinde nevidel..
to patras..naprostej souhlas, na 17" jde podvozek po 20000 castecne do kytek. na e34 mozna trochu driv, jezdi-li se v pze..
Jestli můžu poopravit tak ty co má René sou o trošku jinačí a hezčí...Dělaly se až od roku ´96 tuším...Ty Béďovi jsou ještě ze starý školy...Asi tak k tomudle..
Tak toho sem si nevšiml Nemůžeš hodit fotku těch Béďovejch a těch co má René?