Kluci,delam si pro sebe malej vyzkum,myslite,ze se hodi racing styl alu kol na tohle auto?Co na to rikate?diky za kazdy pozitivni i negativni nazor
jinak ty VT jsou bile
coupe328 píše:Kluci,delam si pro sebe malej vyzkum,myslite,ze se hodi racing styl alu kol na tohle auto?Co na to rikate?diky za kazdy pozitivni i negativni nazor
Přijdou mi až moc bílý Neni to z photoshopu? Jinak bílý kola se mi celkem líběj,ale to je jen mé skromné mínění...
-Jestli je to z photoshopu tak hoď i normální variantu;o)
No nevím kámo, moc mě tam nesedí, samo sebou že je to jen orientační ale na tomdle černým báwu spíš nákej ten "chrom"...Ty koleska co máš na autě teď viz. obrázek pod tvým nickem se na autě vyjímaj 100x líp než tydle na VT...
Ale jo,přemýšlel...ale na těch našich zkurwených diravých cestách je "17ka akorát myslím.Jako jasně že kdyby u nás byly cesty jako v německu tak je tam nakopu asi hned ale nechce semi to pořád rovnat a cena "17tek je taky trochu jinde než "18tky navíc jde na velkých kolech všechno na podvozku srát dřív mě by se líbily "19ky !!!
P.S. navíc origo emkový kola jsou hodně ,hodně kvalitní a pevné...
nechal bych tam ty co tam jsou, racing vzhled by jsi musel pak upravit celý auto, vyházet komplet interiér, dát tam rám, jenom dvě skořápky, bez magiče atd.........
Nacpi tam motorsporty a ty bily lampy, pak to bude mit urcite o 20 koni vic.
Muj nazor je ten ze ty co tam mas jsou pěkný a ty bílí bych nechal přelakovat na stříbrno a budou taky pěkný. Ale nejsem příznivec límcovejch kol, mam rad jednoduchost
M3maniac píše:
P.S. navíc origo emkový kola jsou hodně ,hodně kvalitní a pevné...
Pevne mozna ano, ale kvalitni rozhodne ne... Pro me je kvalitni kolo pevne a lehke...
A to je jako které kolo? Moc jich tu v nabídce není
Treba ATS dela pevny a lehky kola za celkem slusnou cenu... Jinak tech firem co delaj lehky a pevny kola je dost ale nove stoji balik... No furt jsou levnejsi nez nove M kola od bmw...