Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Instalace ETK
- TURBO_KrteK
 - Klubové ID: 65

- 
				mkalous
 - Klubové ID: 64
 - Kontaktovat uživatele:

blba technicka......jakou verzi ETk pouzivaji v BMW prodejnach? Ja jen, ze mam nainstalovanou nejakou verzi z 2003, schanim si tam dily a jejich čísla abych pak pri objednavani nezdrzoval. A jedna se mi o to, abych jim tam nehodil cisla, co si najdu ja a oni pod dotycnym cislem meli neco uplne jineho? Co vy na to?
Diky.

Diky.
- 
				RuDoSh
 - Klubové ID: 5
 - Kontaktovat uživatele:

no ty voe....mkalous píše:blba technicka......jakou verzi ETk pouzivaji v BMW prodejnach? Ja jen, ze mam nainstalovanou nejakou verzi z 2003, schanim si tam dily a jejich čísla abych pak pri objednavani nezdrzoval. A jedna se mi o to, abych jim tam nehodil cisla, co si najdu ja a oni pod dotycnym cislem meli neco uplne jineho? Co vy na to?
Diky.
myslis ze by nekdo dopustil takovy chaoz? Nove verze ETK jsou kvuli novym modelum.... cisla dilu jsou porad stejna, jinak by se v tom nevyznali ani v Mnichove...
- 
				mkalous
 - Klubové ID: 64
 - Kontaktovat uživatele:

tak a ted znova. do ruky se mi dostalo klubove DVD s programkama.... a tam nejak nechapu, jak nainstalovat ETK, tis a podobne.
jsme blbej, ja vim, ale budu-li na dvd hledat sysadmin nebo neco podobneho, tak to nevidim. treba konkretne u ETK v04.2004 vidim CD1 a CD2 a v kazdem z nich je bmwev44m.bin a bmwv44.cue
Napada me tedy otazka, jestli to neni jako aktualizace? Ze bych mel nainstalovat treba verzy z 2003 a pak aktualizovat timto??
Prosim o radu.

jsme blbej, ja vim, ale budu-li na dvd hledat sysadmin nebo neco podobneho, tak to nevidim. treba konkretne u ETK v04.2004 vidim CD1 a CD2 a v kazdem z nich je bmwev44m.bin a bmwv44.cue
Napada me tedy otazka, jestli to neni jako aktualizace? Ze bych mel nainstalovat treba verzy z 2003 a pak aktualizovat timto??
Prosim o radu.
- 
				Jirka-328
 - Klubové ID: 73

OMFG !!!!mkalous píše:tak a ted znova. do ruky se mi dostalo klubove DVD s programkama.... a tam nejak nechapu, jak nainstalovat ETK, tis a podobne.
Prosim o radu.
Hele to jsou image CD1 a 2........ otevři CD1 třeba "virtual daemonem" , naskočí ti CD jednotka, z tý to nainstaluješ........ v půlce asi budeš muset přepnout na tu druhou image, no a nainstaluje se ti SYSADMIN, ten pustíš a dáš záložku ETT a instalovat.......... a jeto
Nebo ty image vypal jako norm CDčka a nainstaluj sysadmin a pak ETK ==> pro tebe asi lepší varianta