Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Instalace ETK

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mkalous »

Chci poprosit, jestli by mi nekdo nepomohl s instalaci ETK...... Cd se mi vali už nejaký patek doma, ted jsme ho konecne nasel a chstam se to nainstalovat.. A jak tak koukam, nejak tomu nerozumim. Nepomuze mi nekdo? Jakej soubor a tak dale?
:lol: :lol: :lol:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Musis nainstalovat sysadmin a pak ze sysadminu ETT. Jo, jinak je to setup.exe :-)
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mkalous »

no, instalovat to budu o vikendu, tak doufam, ze se mi to podari.. kdyztak budu psat o stio sest do fora :lol:
TURBO_KrteK

#4 Příspěvek od TURBO_KrteK »

neinstaluj to do program files, ale napr do C:/BMW/

nema to rado dlouhe nazvy
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

mkalous píše:no, instalovat to budu o vikendu, tak doufam, ze se mi to podari.. kdyztak budu psat o stio sest do fora :lol:

Kurwa tim jsi mi pripomnel ze jsem ti zapomnel odpovedet na SZ... :? Sorry :wink:
N54 PWR
gejza

#6 Příspěvek od gejza »

Potřeboval bych ho taky na CDéčku,doufám že na mně myslíš Makalousi
. :lol:
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od mkalous »

:lol: :lol:
ted uz na tebe myslím.....

jen co rozchodím vypalovačku.....
gejza

#8 Příspěvek od gejza »

dik.
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od mkalous »

blba technicka......jakou verzi ETk pouzivaji v BMW prodejnach? Ja jen, ze mam nainstalovanou nejakou verzi z 2003, schanim si tam dily a jejich čísla abych pak pri objednavani nezdrzoval. A jedna se mi o to, abych jim tam nehodil cisla, co si najdu ja a oni pod dotycnym cislem meli neco uplne jineho? Co vy na to?
Diky.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RuDoSh »

mkalous píše:blba technicka......jakou verzi ETk pouzivaji v BMW prodejnach? Ja jen, ze mam nainstalovanou nejakou verzi z 2003, schanim si tam dily a jejich čísla abych pak pri objednavani nezdrzoval. A jedna se mi o to, abych jim tam nehodil cisla, co si najdu ja a oni pod dotycnym cislem meli neco uplne jineho? Co vy na to?
Diky.

no ty voe.... :lol:

myslis ze by nekdo dopustil takovy chaoz? Nove verze ETK jsou kvuli novym modelum.... cisla dilu jsou porad stejna, jinak by se v tom nevyznali ani v Mnichove...
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od mkalous »

no vidis, vzdyt rikam, ze mam blbou technickou..... :lol: :lol:
ber me s rezervou, je pátek a já se těším domu. tak mi to v hlavě trochu blbne..... :lol:
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od mkalous »

tak a ted znova. do ruky se mi dostalo klubove DVD s programkama.... a tam nejak nechapu, jak nainstalovat ETK, tis a podobne.
jsme blbej, ja vim, ale budu-li na dvd hledat sysadmin nebo neco podobneho, tak to nevidim. treba konkretne u ETK v04.2004 vidim CD1 a CD2 a v kazdem z nich je bmwev44m.bin a bmwv44.cue

Napada me tedy otazka, jestli to neni jako aktualizace? Ze bych mel nainstalovat treba verzy z 2003 a pak aktualizovat timto??

Prosim o radu.
Jirka-328

#13 Příspěvek od Jirka-328 »

mkalous píše:tak a ted znova. do ruky se mi dostalo klubove DVD s programkama.... a tam nejak nechapu, jak nainstalovat ETK, tis a podobne.
jsme blbej, ja vim, ale budu-li na dvd hledat sysadmin nebo neco podobneho, tak to nevidim. treba konkretne u ETK v04.2004 vidim CD1 a CD2 a v kazdem z nich je bmwev44m.bin a bmwv44.cue

Napada me tedy otazka, jestli to neni jako aktualizace? Ze bych mel nainstalovat treba verzy z 2003 a pak aktualizovat timto??

Prosim o radu.

OMFG !!!!

Hele to jsou image CD1 a 2........ otevři CD1 třeba "virtual daemonem" , naskočí ti CD jednotka, z tý to nainstaluješ........ v půlce asi budeš muset přepnout na tu druhou image, no a nainstaluje se ti SYSADMIN, ten pustíš a dáš záložku ETT a instalovat.......... a jeto

Nebo ty image vypal jako norm CDčka a nainstaluj sysadmin a pak ETK ==> pro tebe asi lepší varianta
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od mkalous »

no vidis, tohle me nenapadlo....
proste jsem blbej.... a tak mladej...... :lol:
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od mkalous »

jeste otazka, nemas ten programek nekde na disku?
ja jen, abych ho nemusel hledat......

nebo je mocvelkej na psolani postou?
Odpovědět