Francis píše:Muzeum BMW opravdu nic moc, pry lepsi je technicke muzeum v Mnichove, idealni by bylo navstivit v jeden den obe.
Jo v technickým museu v Mnichově jsem byl loni a moc pěkné !!! dostali dovnitř i ponorku ale pokud v německu museum,které stojí za to tak sinsheim ! už se tam chystám 5let a to jsem jel X krát kolem,je tam pry vše od Boeingu 747 jumbo,přes concorde až po vozy F1 ! a to by mohlo být zajímavé Klidně bych tam skočil!
Francis píše:Muzeum BMW opravdu nic moc, pry lepsi je technicke muzeum v Mnichove, idealni by bylo navstivit v jeden den obe.
Do muzea baw se chci vypravit, nemohu k tomu nic dodat, páč jsem tam ještě nebyl... Když už ale člověk je v Münchenu, tak to technický m. stojí za to, byl jsem tam asi předloni. To by nebylo špatný skombinovat, co vy na to? Kdo se přidá?
M3maniac píše:... pokud v německu museum,které stojí za to tak sinsheim ! už se tam chystám 5let a to jsem jel X krát kolem,je tam pry vše od Boeingu 747 jumbo,přes concorde až po vozy F1 ! a to by mohlo být zajímavé Klidně bych tam skočil!
Pri tehle vzdalenosti a poctu muzei by to chtelo dvou-tridenni vylet a stihnout jak BMW Museum tak technicke v Mnichove i zminovany Sinsheim ktery se pri takove velikosti jiste neda projit za hodinku jako BMW Museum. Je to tohle? http://www.museum-sinsheim.de/
Jo v technickým museu v Mnichově jsem byl loni a moc pěkné !!! dostali dovnitř i ponorku ale pokud v německu museum,které stojí za to tak sinsheim ! už se tam chystám 5let a to jsem jel X krát kolem,je tam pry vše od Boeingu 747 jumbo,přes concorde až po vozy F1 ! a to by mohlo být zajímavé Klidně bych tam skočil!
Je to to museum u Frankfurtu am/M, co je vidět z dálnice? Tak to by určitě stálo za to..