Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW muzeum v raichu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#21 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Francis píše:Muzeum BMW opravdu nic moc, pry lepsi je technicke muzeum v Mnichove, idealni by bylo navstivit v jeden den obe.

Jo v technickým museu v Mnichově jsem byl loni a moc pěkné !!! dostali dovnitř i ponorku :D ale pokud v německu museum,které stojí za to tak sinsheim ! už se tam chystám 5let a to jsem jel X krát kolem,je tam pry vše od Boeingu 747 jumbo,přes concorde až po vozy F1 ! a to by mohlo být zajímavé :D Klidně bych tam skočil!
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Francis píše:Muzeum BMW opravdu nic moc, pry lepsi je technicke muzeum v Mnichove, idealni by bylo navstivit v jeden den obe.

Do muzea baw se chci vypravit, nemohu k tomu nic dodat, páč jsem tam ještě nebyl... Když už ale člověk je v Münchenu, tak to technický m. stojí za to, byl jsem tam asi předloni. To by nebylo špatný skombinovat, co vy na to? Kdo se přidá? ;)
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Klubové ID: 80
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

M3maniac píše:... pokud v německu museum,které stojí za to tak sinsheim ! už se tam chystám 5let a to jsem jel X krát kolem,je tam pry vše od Boeingu 747 jumbo,přes concorde až po vozy F1 ! a to by mohlo být zajímavé :D Klidně bych tam skočil!

Pri tehle vzdalenosti a poctu muzei by to chtelo dvou-tridenni vylet ;-) a stihnout jak BMW Museum tak technicke v Mnichove i zminovany Sinsheim ktery se pri takove velikosti jiste neda projit za hodinku jako BMW Museum. Je to tohle? http://www.museum-sinsheim.de/
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
M3maniac Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 76

#24 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Jo! myslím že tady toto vydá za obě v mnichově ,aspoň jsem to slyšel...
stealth
Klubové ID: 4
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od stealth »

No vejlet po německejch muzeích bych dal, dobrej nápad. Hlavně tu německou ponorku, tu jako jó ! 8O
Misa Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 62

#26 Příspěvek od Misa Moderátor »

alp píše:
Jawak píše:
Misa píše:To znamená, že mě sebou do muzea nemáte brát, udělala bych ostudu :)

S Meerschweinchenama? (volný překlad: mořský prasátka) a plavou? :D

neplavou, naopak vodu nesnasej ... nechapu kde prisli na ten nazev :)

Protože do Evropy se dostali v 16. století z Ameriky, mořská protože přišli "přes moře" a prásátka ... protože jsou prasátka :)
E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od matal Moderátor »

M3maniac píše:

Jo v technickým museu v Mnichově jsem byl loni a moc pěkné !!! dostali dovnitř i ponorku :D ale pokud v německu museum,které stojí za to tak sinsheim ! už se tam chystám 5let a to jsem jel X krát kolem,je tam pry vše od Boeingu 747 jumbo,přes concorde až po vozy F1 ! a to by mohlo být zajímavé :D Klidně bych tam skočil!

Je to to museum u Frankfurtu am/M, co je vidět z dálnice? Tak to by určitě stálo za to..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

matal píše:Je to to museum u Frankfurtu am/M, co je vidět z dálnice? Tak to by určitě stálo za to..

Ne, Sinsheim je u 6ky, směr Hockenheim... To co je vidět za Frankfurtem je ale taky muzeum letadel :)
U Frankfurtu je vidět z dálnice letiště :)
Odpovědět