No taky jsem byl z toho musea zklamanej,ale prý se staví nové museum bmw-nebo snad už stojí,ale nevím detaily.Třeba jsem tam čekal kompletní generace M-power a howno!!! Tak stejně jsem byl zklamanej z musea Porsche ! Ještě slabší než to od bmw ale taky se už prý staví nové !
ALP: http://bmw.ablenet.cz/muzeum/ vypadá to, že tam fakt mají muzejní kousky, no proč by tam taky dávali nová auta, když je maj němčouři v garážích, na ty se nemusej jezdit dívat do Mnichova
Stejně bychom tam mohli jet, aspoň si prosvištíme slovíšká, zatím umím jen Scheinwerfer a Drehzahlfühler
E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
Jestli bych mohl podotknout, nechci dělat machra, tak je to Drehzahlmesser, neboli otáčkoměr pro chlapce z Buranova a wir müssen unsere Deutsch-Kenntnisse verbessern No byl by to parádní mikrosraz, výjmečně v rodné zemi našich (vašich miláčků, mám zajistit oficiální uvítání a lístky pro neoficiální BMW-klub z Nachbarlandu?
Jawak píše:Jestli bych mohl podotknout, nechci dělat machra, tak je to Drehzahlmesser, neboli otáčkoměr pro chlapce z Buranova a wir müssen unsere Deutsch-Kenntnisse verbessern No byl by to parádní mikrosraz, výjmečně v rodné zemi našich (vašich miláčků, mám zajistit oficiální uvítání a lístky pro neoficiální BMW-klub z Nachbarlandu?
No to slovo Drehzahlfuehler na mě vybalila diagnostika ... identifikovala jsem to jako snímač otáčkoměru či co ... no hlavně že to Alp pochopil co má vyměnit, já tomu nerozumím ani česky, natož rajchsky, to tak tak zvládám morčetinu ...
ex E36 316iCompact
Což mi připomíná, jak pořád píšu o těch Meerschweinchen (morčata), tak jsem původně místo Scheinwerfer (vrhač světla = světlomet) napsala Schweinwerfer (vrhač prasat) jedno zatracený písmenko a co to udělá )
ex E36 316iCompact
Misa píše:Což mi připomíná, jak pořád píšu o těch Meerschweinchen (morčata), tak jsem původně místo Scheinwerfer (vrhač světla = světlomet) napsala Schweinwerfer (vrhač prasat) jedno zatracený písmenko a co to udělá )